Rom 29.01.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 zacząłem następną stronę to dobry znak!!!!! tylko nie wiem do czego w razie czego pomyśę życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja w sprawie parku publicznego... Tak jakoś mi się skojarzyło, że u mnie to nie ma gdzie suchej nogi postawić by w coś nie wdepnąć tyle psich kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja w sprawie parku publicznego... Tak jakoś mi się skojarzyło, że u mnie to nie ma gdzie suchej nogi postawić by w coś nie wdepnąć tyle psich kup ale podobno jak się wdepnie to na szczęście i na pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.01.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 tia... i jak śnieg ładnie topnieje to wtedy dopiero pięknie widać te wszystkie... no świństwa na chodnikach i w ogóle... no ale cóż... za wiele się na to nie poradzi, szkoda tylko, że idzie się do parku i czasem nie można nawet dziecka bezpiecznie na trawę puścić... żeby przypadkiem w coś nie wdepnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ja to mam zawsze takie sczęście że jak coś będzie na tym trawniku to zawszę w to wdepnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.01.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 nooo to znaczy że szczęście w szczęściu masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 nooo to znaczy że szczęście w szczęściu masz... ale nigdy nic z tego nie wynika..............poza myciem butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.01.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 eeee... opowiadasz... może sam nie wiesz ile masz szczęścia wokół ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 eeee... opowiadasz... może sam nie wiesz ile masz szczęścia wokół ) Czytanie nadrobiłam, więc się przywitam grzecznie!!! Anoleiz ma rację, wystarczy się rozejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No Anoleiz, znaczy się można świętować, czy tak!!!!?????? To w końcy Wasze to jest, powiedz coś mniej tajemniczo - tak jak chłopu na roli, nooo!!!!! Frosia, jak zwykle plułaś wyśmienicie, Ty mistrzostwo Galaktyki masz w tym zakresie Btw wózków, to młoda miałą Bebe Comfort - jak na tamte czasy wypasiona maszyna!!!! Droga jak jasna cholera, ale naprawdę dobra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Bardzo mi się podoba to stwierdzenie Anoleiz "Tutaj trzeba bywać" Jako motto sobie zapiszę i jeśli można, to ja sobie zastrzegam ... to motto ... do moich własnych celów Anoleiz, na priva pogadamy o prawach autorskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.01.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 e tam nasze... jeszcze nie nasze, ale mamy zgodę, a to już jakby jakby ) czekam na wyciąg z KW ostatni - aktualny najbardziej i na termin podpisania umowy która się tworzy jak podpiszemy umowę z bankiem wtedy umawiamy się u notariusza i będzie nasze )) więc że tak powiem już widać prostą... i metę na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Acha ... znaczy się idzie ku dobremu Nie będę jeszcze wrzeszczeć z radości ... zrobimy to wszyscy razem, jak już nam zakomunikujesz tę radosną nowinę o właśności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.01.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 a motto ależ proszę Cię bardzo ) co do praw autorskich, to ja myślę, że się obgada to to, przy jakiejś wiśniówce czy cuś... na jakiejś parapetówie czy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 a motto ależ proszę Cię bardzo ) co do praw autorskich, to ja myślę, że się obgada to to, przy jakiejś wiśniówce czy cuś... na jakiejś parapetówie czy jak... Oj to to to.... btw naszej działki to jeszcze nic nie wiemy - jesteśmy narazie umówieni na oglądanie, ale nie wiem kiedy, pani z biura nas powiadomi o terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 a motto ależ proszę Cię bardzo ) co do praw autorskich, to ja myślę, że się obgada to to, przy jakiejś wiśniówce czy cuś... na jakiejś parapetówie czy jak... Oj to to to.... btw naszej działki to jeszcze nic nie wiemy - jesteśmy narazie umówieni na oglądanie, ale nie wiem kiedy, pani z biura nas powiadomi o terminie. Oj, brazunia coś się klaruje, super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 a motto ależ proszę Cię bardzo ) co do praw autorskich, to ja myślę, że się obgada to to, przy jakiejś wiśniówce czy cuś... na jakiejś parapetówie czy jak... Oj to to to.... btw naszej działki to jeszcze nic nie wiemy - jesteśmy narazie umówieni na oglądanie, ale nie wiem kiedy, pani z biura nas powiadomi o terminie. Oj, brazunia coś się klaruje, super!!! Jeszcze ciiiiiicho sza!!!!! Nic nie wiadomo, nie będę zapeszać - parę istotnych rzeczy jeszcze musimy załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 a motto ależ proszę Cię bardzo ) co do praw autorskich, to ja myślę, że się obgada to to, przy jakiejś wiśniówce czy cuś... na jakiejś parapetówie czy jak... Oj to to to.... btw naszej działki to jeszcze nic nie wiemy - jesteśmy narazie umówieni na oglądanie, ale nie wiem kiedy, pani z biura nas powiadomi o terminie. Oj, brazunia coś się klaruje, super!!! Jeszcze ciiiiiicho sza!!!!! Nic nie wiadomo, nie będę zapeszać - parę istotnych rzeczy jeszcze musimy załatwić. No dobra, nikomu nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 brazunia pewien mlody , mily , przystojny .....mezczyzna pytal mnie przedwczoraj o Ciebie ( a dokladnie o twoj egzamin z prawka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Miły ... przystojny ... młody ... Stuczek!!!!!! Trafiłam???? No to Mu powiedz że 4 lutego zdaję testy, a praktyczny ... nie wiem kiedy Może powspierać mnie duchowo Jak Im tam w tej Holandii - widzieliście się "na żywo" czy tylko rozmawialiście telefonicznie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts