Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj to my pobilismy nasz dotychczasowy rekord załatwiania spraw!!! 6 godzin poza domem, wycieczka do baaaardzooo brzydkiego miasta powiatowego (to już to moje biedactwo 9 km ode mnie ładniejsze!!!) z wnioskami o wydanie mapy sytuacyjno-wysokościowej a w drodze powrtnej notariusz, z czasem oczekiwania ponad godzinę!!! Cudo!! Jeśli dodam, że mgła, wilgotno i pochmurno to czy kogoś zdziwi, że mam powyżej kokardek wycieczek biznesowych????

A propos mapy: osobiście uważam, że wniosek o wydanie jakiejkolwiek mapy geodezyjnej powinien być prosty i skuteczny. Kilka punktów: dane personalne, nr działki i jaka mapa. Proste, no nie??? Otóż nie!!! Wniosek o taka mapę wymyślił na pewno jakiś zboczeniec sadysta, bo inaczej tego kogoś nie nazwę!!! Do dzisiaj uważałam, że moja inteligencja jest na normalnym poziomie, ani za wysoka ani za niska, aktualnie niestety już nie jestem o tym przekonana, mam wrażenie, że jestem zwykłym szympansem.... No niech mnie ktoś przytuliiiiiii!!!!!!

I taki smaczek: w biurze ogromna ilość teczek z na pewno baaaardzooo ważnyyymiiii dokumentami złożona była w ... kartonie po flakach wołowych w rosole!!! I wiecie ... chociaż moja sympatia do Pani za biurkiem była spora, bo Pani za biurkiem w pełni na to zasłużyła, to po tym kartonie jeszcze wzrosła:D

ten debil sadysta to pewnie ten sam albo jego brat, ktory wymyslil te "zachecajaca" reklame pomorza zachodniego. ostatnio ciagle leci w tv. moze sama reklama nie bylaby taka zla jednakze ta pani mimoza z umierajacym glosem i tekszczaca "bo my nie siedzielismy przez caly dzien w necie" mnie po prostu rozwala. skutecznie odstraszajac wycieczki na pomorze zachodnie ;) kto to toto znalazl:eek:

aaa zeby bylo smieszniej ten "uroczy" tekst zrozumialam po kilku obejrzeniach, nie dosc ze mimoza to jeszcze bleblaca ;)

a tak na marginesie oglada ktos z was nowy polski serial na hbo "wataha"?

no i co sadzisz? wg. mnie moze cos jeszcze z tego byc pod warunkiem ze: wymienia aktorke grajaca prokurator (nienaturalna, sztywna, rola i zachowanie oderwane od rzeczywistosci) no i niech ten Leszek Lichota (nawet go lubie) zacznie mowic wyrazniej, bo międli ciagle cos pod nosem jakby kluche przezuwal. co jest z tymi aktorami, dykcji sie sie ucza?!?!?!

też daję mu jeszcze szansę, ogólnie dźwięk w naszych filmach to porażka :bash:

A inna sprawa, że bełgoczą, byłam świadkiem kręcenia jakiegoś serialu z Pazurą - jego oczywiście rozumiałam, co mamrotała i bulgotała panienka pozostanie na zawsze dla mnie tajemnicą :mad: