DPS 08.11.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Jeszcze nie teraz, do końca listopada raczej mrozów nie będzie, a co dalej to się ma dopiero okazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Dalie mam zamiar spakować jutro alo pojutrze - ta druga opcja prędzej, bo wybieramy się do Gagatków! Brazunia dostała sierści jak niedźwiedź ... może ona wie coś więcej, niż prognozy pogody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.11.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 A jaką sierść miała zeszłej jesieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Jak się teraz zastanowić .... też grubą!!!! Noooooo, znaczy się zima będzie lekka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.11.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Znaczy się, nikt nie wie, jaka będzie zima. Ostatnio Amerykanie dobrze przewidzieli, ale w sumie mieli szanse 50/50 - obstawiali przecież tylko ciepła/mroźna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.11.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Hmm no nie wiem czy tylko trafili . Mają masę sprzętu i wydaję ogromne pieniądze na to . Mówimy tu o sumach z dziewięcioma zerami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.11.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Hmm no nie wiem czy tylko trafili . Mają masę sprzętu i wydaję ogromne pieniądze na to . Mówimy tu o sumach z dziewięcioma zerami . Ja im chetnie przepowiem za szesc zer:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 O Kjójik, to tak jak ja:) Osobiście uważam, że zima taka będzie, jak będzie ... No ale mądra jestem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Ano właśnie - zima, jaka będzie, każdy zobaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.11.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2014 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Siemanko wieczorne! Bylismy u Gagatów i zjadłam przecudnej urody łazanki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Jasssne, musiałaś tymi łazankami poszczuć!Teraz głodna jestem na takie łazanki, buuuuuuu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2014 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Noooo, musiałam, pewnie że musiałam!!! Jutro ja zrobię, takiego nabrałam smaku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Dzisiaj to już mnie nie rusza, najadłam się na obiad pysznych pierogów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2014 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Dzisiaj to my pobilismy nasz dotychczasowy rekord załatwiania spraw!!! 6 godzin poza domem, wycieczka do baaaardzooo brzydkiego miasta powiatowego (to już to moje biedactwo 9 km ode mnie ładniejsze!!!) z wnioskami o wydanie mapy sytuacyjno-wysokościowej a w drodze powrtnej notariusz, z czasem oczekiwania ponad godzinę!!! Cudo!! Jeśli dodam, że mgła, wilgotno i pochmurno to czy kogoś zdziwi, że mam powyżej kokardek wycieczek biznesowych???? A propos mapy: osobiście uważam, że wniosek o wydanie jakiejkolwiek mapy geodezyjnej powinien być prosty i skuteczny. Kilka punktów: dane personalne, nr działki i jaka mapa. Proste, no nie??? Otóż nie!!! Wniosek o taka mapę wymyślił na pewno jakiś zboczeniec sadysta, bo inaczej tego kogoś nie nazwę!!! Do dzisiaj uważałam, że moja inteligencja jest na normalnym poziomie, ani za wysoka ani za niska, aktualnie niestety już nie jestem o tym przekonana, mam wrażenie, że jestem zwykłym szympansem.... No niech mnie ktoś przytuliiiiiii!!!!!! I taki smaczek: w biurze ogromna ilość teczek z na pewno baaaardzooo ważnyyymiiii dokumentami złożona była w ... kartonie po flakach wołowych w rosole!!! I wiecie ... chociaż moja sympatia do Pani za biurkiem była spora, bo Pani za biurkiem w pełni na to zasłużyła, to po tym kartonie jeszcze wzrosła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ten debil sadysta to pewnie ten sam albo jego brat, ktory wymyslil te "zachecajaca" reklame pomorza zachodniego. ostatnio ciagle leci w tv. moze sama reklama nie bylaby taka zla jednakze ta pani mimoza z umierajacym glosem i tekszczaca "bo my nie siedzielismy przez caly dzien w necie" mnie po prostu rozwala. skutecznie odstraszajac wycieczki na pomorze zachodnie kto to toto znalazl:eek: aaa zeby bylo smieszniej ten "uroczy" tekst zrozumialam po kilku obejrzeniach, nie dosc ze mimoza to jeszcze bleblaca a tak na marginesie oglada ktos z was nowy polski serial na hbo "wataha"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.11.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 właśnie idę zobaczyć wczorajszy odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 no i co sadzisz? wg. mnie moze cos jeszcze z tego byc pod warunkiem ze: wymienia aktorke grajaca prokurator (nienaturalna, sztywna, rola i zachowanie oderwane od rzeczywistosci) no i niech ten Leszek Lichota (nawet go lubie) zacznie mowic wyrazniej, bo międli ciagle cos pod nosem jakby kluche przezuwal. co jest z tymi aktorami, dykcji sie sie ucza?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.11.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 też daję mu jeszcze szansę, ogólnie dźwięk w naszych filmach to porażka A inna sprawa, że bełgoczą, byłam świadkiem kręcenia jakiegoś serialu z Pazurą - jego oczywiście rozumiałam, co mamrotała i bulgotała panienka pozostanie na zawsze dla mnie tajemnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 no ale wiesz, po serialach produkcji czlowiek sie jednak wiekszego profesjonalizmu spodziewa, majac na koncie chociazby gre o tron, zakazane imperium, tudorow, borgiow, neewroom itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts