Arctica 20.11.2014 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ojej!!! To spotkanie na szczycie było... dobrze, że nie cielesne, czego i kociambrom życzę Myślisz, że panna L mogła by kota wszamać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.11.2014 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 A jeszcze miałam zapytać o genezę tego Uroczyska, bo ja pierwszy raz czytam i nie wiem... no i skąd ta AAS Braza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 I co z tego, że mam na dysku skoro i tak mam ochotę zawołać: "Co dalej, no co dalej????!!!" ja tez, ja tez czy "pisze sie" ciag dalszy przygod w uroczysku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Tyż czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2014 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Genezy Uroczyska nie pamięta chyba nikt ... jeśli ktoś pamięta, to niech przypomni. Z moich wspomnień wynika, że tak po prostu zaczęło się pisać gdy rozwinął się temat mojej (Brazowo-uroczyskowej) agroturystyki. Agduś poddała myśl, jak też ta agroturystyka mogłaby wyglądać. Wszyscy byli zainteresowani udziałem i odegraniem swoich ról Mogę wysłac cały "rękopis" stworzony przez Agduś zainteresowanym. Na ciąg dalszy czekamy baaardzoooo długoooooo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 no dokładnie tak to było że jak wymyśliłaś sobie że zostaniesz posiadaczką ziemską to zaczęło się tworzyć Uroczysko i mnie chyba pognie zanim końca doczekam tego co już było to może jednakowoż Brazulka weź mnie wyślij:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.11.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 hm, z jednej strony chciałabym całość, z drugiej czekanie ma smaczek Wyślij, nie będę jeszcze czytać ale będę miała w zapasie, jak mnie przyciśnie ciekawość .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Hmmm ja pamiętam.... a teraz nie mogę w jednym kawałku tekstu dłuższego przeczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 a teraz nie mogę w jednym kawałku tekstu dłuższego przeczytać... bo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nawet się nie skupię.. próbowałam i nie dałam rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 (edytowane) EZS poszło. Wusiu, nie jestem pewna czy mam Twój adres, podeslij to ulżę Twojemu cierpieniu:D Arni, dlaczego nie możesz czytać?? P.S. Czy naprawdę tak trudno wyprodukować system prysznicowy w satynie a nie w chromie????? Edytowane 20 Listopada 2014 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.11.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Pewnie, że ciężko Ja z innej beczki... gdzie znajdę drugi i trzeci sezon Gry o tron ???? Nigdy nie oglądałam i właśnie dzisiaj zmaratonowaliśmy pierwszy ale reszty nie mogą znaleźć, jest dopiero czwarty:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 na pewno na chomiku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Sezon 3 i Sezon 2 wedle życzenia:wiggle: Szlag mnie trafi!!!!!!!!!!!!!!!!! Chcę satynowe podtynkowe zestawy prysznicowe - s a t y n o w e .... cholery dostanę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Brazuniu, pchnij i do mię te pisanine... postaram sie czakać na odcinki ale wiesz... łykenda jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 (edytowane) Osico, ale ja nie mam Twojego maila ... albo nie umiem go znaleźć ... Próbuję się dodzwonić .... Edytowane 20 Listopada 2014 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.11.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 dzięki, zaczęłam przeglądać i widzę, że poprawki są dość istotne. Teraz to powieść do druku powstaje! Agduś, wklejaj poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Próbuję się dodzwonić .... Przegapiłam... musi wew kapieli ale sms wysłałam.... czy doszedł... mam wątpliwości... Dziś pomarańcza mnie chyba kce wcurwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2014 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 (edytowane) Doszedł. A Uroczysko doszło?? Dzień jak co dzień ... tylko ta szarzyzna za oknem zaczyna mnie drażnić ... Ktos widział słońce??? I czy ktoś wie coś o wentylatorach higrosterowanych?? Edytowane 21 Listopada 2014 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dojszło... jutro będę się delektować gdyż zamiaruję zrobić sobie DAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts