Agduś 23.11.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 U nas się przez moment pokazało i nawet miałam jakby cień wyrzutów sumienia, że postanowiłam nosa za drzwi nie wystawiać. Na szczęście szybko się schowało za chmury, więc mogłam kontynuować nicnierobienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Ano właśnie, nie mam żadnych wyrzutów sumienia! Wiało, padało, szarzyło i zimniło cały dzień, teraz wieje i pada ... i tak samo zapowiada się na jutro! Dlaczego jutro jest poniedziałek??? Chętnie bym posiedziała w domu! Młoda ma od wtorku próbne matury a ja we wtorek do Gdyni jadę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 A co Ty tak od Siebie na północny wschód się wybierasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Już próbne matury? Szybko zleciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2014 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Ano już. Szybko ... Arni, jadę bo musze ot życie .... Wracam tego samego dnia, co się najeżdżę to moje już o sąsiedzie, z którym jadę nie wspomnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 łeeee szkoda ze tylko na jeden dzien, tak bysmy choc na kawie sie spotkaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 To nie kawał świata.. to tylko 260km w jedną stronę.. dasz radę... To tak jakbyś na dniówkę poszła do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2014 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Pewnie, że dam radę, ale ja lubię sobie pochodzić, pooddychać świeżym, wielkomiejskim powietrzem a czasu za bardzo nie będzie i to mnie dołuje! Ja też żałuję TARciu, fajnie byłoby się zobaczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Wielkomiejskie powietrze mnie nie nęci... wręcz wcurwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 no ej ale w gdyni to mozna wielkomiejskim morsko-portowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Być może mniej by mnie drażniło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 a powietrze u nas dzis iscie swieze, pizgawica ze hej. prad nam w nocy ktos zajumal, rano troche chlodno bylo ale to pikus, jak sie umyc i wypacykowac do pracy bez wody no i kawy:confused: chyba jakiegos ups-a kupimy co by w kotle prad trzymal, jest tanszy niz agregat, nie halasuje i nie smrodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2014 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 A co to jest ups?? Tez byłabym być może zainteresowana. TARcia, czy Ty pracujesz na 3 Maja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 do podtrzymania... prądu - to tak bardzo skrótowo TAR jak czytam to - to odechciewa się zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) łeee od tego to ja mam ludzi:lol: nie musze sie sama meczyc z doborem. ja chce ups-a tylko do kotla gazowego i pomp. po to by bylo cieplo i byla woda w domu. reszta wytrzyma te kilka godzin jakby co. Edytowane 24 Listopada 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2014 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ło jassoooo, skomplikowana sprawa. Wzorem TARci jakby co też zleciłabym określenie wszystkiego specjalistom. U mnie potrzeba by było też do podrzymania pompy na wodę do picia i ewentualnie jednego gniazdka (żeby kawę zrobić). Ciepło z kominka spokojnie zabezpieczy przed zmarznięciem na jakiś czas a przerw w dostawie prądu za często i za długich nie ma, na szczęście! Aktualnie zachodze w głowę, czy postawić na pompę ciepła (jakieś 10.000) czy jednak na razie na bojler z funkcją eco za 1000 zł ... Dobrze, że mam jeszcze kilka miesięcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 do gniazdka to chyba juz agregat ja kociolek bym chciala choc na chwile by w ogole woda byla, bo jak pompy nie dzialaja to juz kij z tym cieplem ale z kranu nic nie leci (tyle co w rurach zostało) do ciepla w razie W jest kominek z rozprowdzeniem wiec bez tragedii. poszlam dzis do pracy niewypacykowana i w stroju fitness - dobrze ze dzis dzien nie wyjazdowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2014 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 W końcu poniedziałek to jaki strój Ty byś chciała ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 do biura w koszuli i marynarce chodze a nie w dresie a wszystko przez brak pradu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2014 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Rozumiem ... po ciemku niczego porządnego znaleźć nie mogłaś Przespałam się. Całe 2 godziny martwym bykiem - a co, kto bogatemu zabroni??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts