Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ano właśnie, nie mam żadnych wyrzutów sumienia! Wiało, padało, szarzyło i zimniło cały dzień, teraz wieje i pada ... i tak samo zapowiada się na jutro! Dlaczego jutro jest poniedziałek??? Chętnie bym posiedziała w domu!

Młoda ma od wtorku próbne matury a ja we wtorek do Gdyni jadę!!!

a powietrze u nas dzis iscie swieze, pizgawica ze hej. prad nam w nocy ktos zajumal, rano troche chlodno bylo ale to pikus, jak sie umyc i wypacykowac do pracy bez wody no i kawy:confused:

chyba jakiegos ups-a kupimy co by w kotle prad trzymal, jest tanszy niz agregat, nie halasuje i nie smrodzi

Ło jassoooo, skomplikowana sprawa. Wzorem TARci jakby co też zleciłabym określenie wszystkiego specjalistom. U mnie potrzeba by było też do podrzymania pompy na wodę do picia i ewentualnie jednego gniazdka (żeby kawę zrobić:yes:). Ciepło z kominka spokojnie zabezpieczy przed zmarznięciem na jakiś czas a przerw w dostawie prądu za często i za długich nie ma, na szczęście!

Aktualnie zachodze w głowę, czy postawić na pompę ciepła (jakieś 10.000) czy jednak na razie na bojler z funkcją eco za 1000 zł ... Dobrze, że mam jeszcze kilka miesięcy!

do gniazdka to chyba juz agregat :D

ja kociolek bym chciala choc na chwile by w ogole woda byla, bo jak pompy nie dzialaja to juz kij z tym cieplem ale z kranu nic nie leci (tyle co w rurach zostało) do ciepla w razie W jest kominek z rozprowdzeniem wiec bez tragedii.

poszlam dzis do pracy niewypacykowana i w stroju fitness - dobrze ze dzis dzien nie wyjazdowy :D