Arctica 28.11.2014 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 O sobie wypraszam:mad: porównywać moje maleńkie... koniedo Osiowego potwora! Wiem, widziałam, mierzyłam:p... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 O potworach i koniach się nie wypowiem...Co do deszczownicy.. jeśli gwinty są takie same i rurki to OK... jak nie to można pośrednie śrubunki poprzykręcać czy jakoś tak.. tylko po co chcesz kupić jedną deszczownice i drugą...aby zmontować jeden zestaw??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.11.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 porównywać moje maleńkie... konie do Osiowego potwora! Czujemy się obrażeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2014 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Arni, nie to że chcę, ale jak szukam w necie to bywa,, że podoba mi się prysznic z baterią jeden i niekoniecznie widzi mi się deszczownica do niego, ot taka fanaberia. Pewnie i tak stanie na zestawie:yes: Arctisia, a Tobie ta Arabka do gustu nie przypadła???? I nie wyzywać prosze od potworów, nikogo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Ja nie wyzywałam, wcale ani w ogóle!!!Ja nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Ja tam własne dzieci wyzywam. No bo, kiedy wołam "dziewczyyyynyyyy", to nie słyszą, a kiedy wrzasnę "potwory", to od razu wiedzą, o kogo chodzi. Że się inni ludzie dziwnie patrzą? No to niech patrzą, Polska to (podobno) wolny kraj.A'propos - w szkole Weroniki ponoć dzisiaj ksiądz dziką awanturę zrobił chłopakom za to, że zamówili pizzę kebabową. Dzisiaj! Na cały głos ich wyzywał w miejscu publicznym. Młoda żałowała, że nie do niej się przypierniczył...On by żałował zapewne, gdyby to zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.11.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 A to gdzieś w Konstytucji zapisane jest, że pizza kebabowa jest zabroniona w piątek? Biedna Wero ... niepocieszona pewnie ... uściskaj Ją ode mnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 W konstytucji nie, ale pamiętaj o prymacie prawa naturalnego nad stanowionym... Spróbuję uściskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 No dobra... pseplasam... wieldkoludy... nie ludy normalne byli ino zwierze przewymiarowane:p Wiesz Brazka... może mi i przypadła, ale mi do siodła nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Możesz kochać bez siodła. Ona potrzebuje miłości, miziania i towarzystwa. Bez siodła wprawdzie się odzwyczai od noszenia człowieka na grzbiecie, ale mniej szczęśliwa nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Agduś, oglądałam. Ale co, nawet jakbym kupiło, to nie mam stajni. Koło mnie też nie ma. Jak będę trzymać 20 km od nas, to może ktoś do niej pojedzie raz na tydzień. A gdzie miłość, mizianie? Nie mogę jeszcze brać konia, kwesta szczątkowej odpowiedzialności za zwierze. Choć bardzo bardzo mi żal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2014 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Ano właśnie ... Ja mam do Brazki 20 km i jestem ... gdy jestem .... cholera jasna!!!! Moim prymatem jest prawo stanowione i tez by się księżulo zdziwił. Co komu do domu gdy chałupa nie jego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Braza.. przed 6.00 wstałam i czekałam na budzenie..../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Ksiądz się z powołaniem minął, jeśli chłopaka wyzywał. Owszem, mógł mu dyskretnie zwrócić uwagę, że jest piątek, że wg przykazań kościelnych nie powinien jeść mięsa. Ale publicznie? Wyzywać? Niestety, wielu księży zapomina się i to mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Oki Arni, ja tez zaspałam:) Mam w końcu piękny dzień i mogę przypomnieć sobie, jak wygląda słońce. Niestety, za wszystko trzeba płacić - muszę skrobać samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.11.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Zaspałaś podwójnie U nas też słoneczko a samochód nie zarósł szronem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2014 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Żebyście się obie nie zdziwiły, jasna anielka, jak Wam jutro w realu pobudke o 5-ej zrobię!!! A nie, Arni nie zrobię, nie mam tel, ale Ty możesz się bać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.11.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Wyłączę dźwięk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Hehe, już czekam na relację z budzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts