Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arni, nie to że chcę, ale jak szukam w necie to bywa,, że podoba mi się prysznic z baterią jeden i niekoniecznie widzi mi się deszczownica do niego, ot taka fanaberia. Pewnie i tak stanie na zestawie:yes:

Arctisia, a Tobie ta Arabka do gustu nie przypadła????

I nie wyzywać prosze od potworów, nikogo!!!!

Ja tam własne dzieci wyzywam. No bo, kiedy wołam "dziewczyyyynyyyy", to nie słyszą, a kiedy wrzasnę "potwory", to od razu wiedzą, o kogo chodzi. Że się inni ludzie dziwnie patrzą? No to niech patrzą, Polska to (podobno) wolny kraj.

A'propos - w szkole Weroniki ponoć dzisiaj ksiądz dziką awanturę zrobił chłopakom za to, że zamówili pizzę kebabową. Dzisiaj! Na cały głos ich wyzywał w miejscu publicznym.

Młoda żałowała, że nie do niej się przypierniczył...

On by żałował zapewne, gdyby to zrobił...

Agduś, oglądałam. Ale co, nawet jakbym kupiło, to nie mam stajni. Koło mnie też nie ma. Jak będę trzymać 20 km od nas, to może ktoś do niej pojedzie raz na tydzień. A gdzie miłość, mizianie? Nie mogę jeszcze brać konia, kwesta szczątkowej odpowiedzialności za zwierze. Choć bardzo bardzo mi żal....

Ksiądz się z powołaniem minął, jeśli chłopaka wyzywał.

Owszem, mógł mu dyskretnie zwrócić uwagę, że jest piątek, że wg przykazań kościelnych nie powinien jeść mięsa.

Ale publicznie? Wyzywać?

Niestety, wielu księży zapomina się i to mocno. :evil: