Arnika 08.12.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 http://www.roca.pl/umywalka-75x47_5-cm-z-blatem-ceramicznym-po-prawej-stronie-dama-senso-compacto-i-square podobna, ale to jeszcze nie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2014 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Dzięki Arni! Agduś, jaka kurcze rewolucja???? Ja spokojna kobieta jestem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.12.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 mnie powaliły te umywalki stojące na podłodze, np ta http://www.archiexpo.com/prod/marmorin/floor-standing-washbasins-design-52050-405072.htmlA jakie cudne wanny mają! Niestety, te rzeczy wyglądają w salonach kąpielowych min 20m2. W małej łazience zupełnie ich nie będzie widać. Mam pytanie jeszcze jedno praktyczne - nie pamiętam, czy masz drugą łazienkę? Jakoś nie kojarzę. Więc w tej umywalce będziesz czasem musiała coś przeprać, buty umyć (gdzieś trzeba). Da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2014 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Nie będzie drugiej łazienki ale też i nie ma obaw bo po pierwsze primo: nie pamiętam już kiedy ostatnio robiłam przepierkę w umywalce, wszystko, dosłownie wszystko wrzucam do pralki, po drugie primo: buty myję na dworze, zimą przecieram mokrą ścierką w wiatrołapie (i później mam zmiatanko, oczywiście:)) Te wszystkie stojące urządzenia tak mi dały popalić, że nawet na nie patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.12.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 at "bojler" ... może przed zakupem przejrzyj jeszcze ofertę Whirlpool (seria Energy Smart), bardzo energooszczędny - sam się uczy kiedy jest największe zużycie ciepłej wody na zadaną temperaturę, posiada również tryb "wakacyjny", sterowanie przez telefon i inne takie Polecam (działa już drugi rok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2014 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Dzięki Cheffie - i miło Cię znowu widzieć, straszliwie zapracowany Człowieku!!! Nie widziałam w ofercie polskich sklepów tego bojlera. Wybrany przeze mnie ma dokładnie te same funkcje, jakie wymieniasz (poza sterowaniem przez telefon, co szczerze mówiąc nie przeszkadza mi za bardzo) czyli bedzie oki .... chyba ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Ewa, pooglądałam, rzeczywiście niektóre bardzo mi się spodobały, inne wręcz przeciwnie, cen nie sprawdzałam... Musiałabym chyba w salonie sobie łazienkę urządzić, żeby takie cuda miały odpowiednią oprawę. W sumie fajnie by było gości w wannie przyjmować... Na tronie gorzej... Całe szczęście, że wystarcza mi oglądanie takich rzeczy na zdjęciach.A tak a'propos, to czy są jakieś godne polecenia formy z dolnej półki cenowej? Muszę trzy kibelki wiszące wymienić i chcę takie, które nie załażą kamieniem pod linią wody i pod górną krawędzią, nie mają niepotrzebnych załamań z zewnątrz i pasują do nich normalne deski. I umywalkę jedną do wmontowania w szafkę chcę kupić. Taką większą, ale nie ogromną. Braza, umywalka dla miłośników kawy: http://www.lazienkaplus.pl/pl/umywalka-70-x-50-cm-czarno-biala-art-ceram-one-shot-cup-osl0050150,418064,81,i.html Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Agduś tak mi się wydaje, że w każdej firmie znajdzie się coś z tzw. "dołu". Koniec roku to i w sklepach wyprzedaże. Na którą stronę przechyla się zwycięstwo w tej rewolucji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Wiem, ale jakie firmy są warte uwagi? Znalazłam zadowalające mnie estetycznie umywalki z Cersanitu, Roki, Antado i z Koła. Cersanit mam teraz i właściwie nie narzekam. A Koło? I co to jest Antado?I jak Ci się podoba umywalka dla kawosza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2014 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Antado nie mam pojęcia, pierwsze słyszę. Koło ma dobrą markę, z tego co wiem. Moja miska to koło z powłoka reflex, jeszcze przez poprzednich właścicieli zakładana, sama widziałaś, że wygląda dobrze i bez większych starań! Nooooo ślicznnnnaaaaa!!!! Tylko można się pomylić ... jakbym taką kawę wypiła to nie wiem, czy bym przetrwała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Arnika u mnie zjechała Koło, Ty chwalisz... to ja jeszcze pomyślę. Fakt, że Twoja wygląda dobrze. Muszę sprawdzić, czy ta ma taką powłokę.Myślisz, że mogłabyś umywalkę z filiżanką pomylić rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.12.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 A tak a'propos, to czy są jakieś godne polecenia formy z dolnej półki cenowej? Muszę trzy kibelki wiszące wymienić i chcę takie, które nie załażą kamieniem pod linią wody i pod górną krawędzią, nie mają niepotrzebnych załamań z zewnątrz i pasują do nich normalne deski. Jak znajdziesz to koniecznie daj znać, bo mnie ostatnio szlag trafia... a może to nie na kible ino na całokształt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Chyba Koło ma jedną serię z powłoką i fajnie wygląda (ale nie pamiętam dokładnie czy to koło czy cersanit) TARcia ma z koła ceramikę i klnie.... fakt.. dwa dni użytkowania i czyścić trzeba. Kiedyś miałam i koło i cersanita i były OK, ale to było kupione 14 lat temu. Zupełnie inne materiały wówczas były ...A jest też roca w niskiej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2014 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Ja mam tą umywalkę, http://www.sklepbaterie.pl/ceramika-sanitarna/umywalki-i-postumenty/klasyczne-51-60-cm/a32724y000_p_3979.html Tu podobne http://www.sklepbaterie.pl/ceramika-sanitarna/umywalki-i-postumenty/klasyczne-51-60-cm/a32724t00m_p_36381.htmlhttp://www.sklepbaterie.pl/ceramika-sanitarna/umywalki-i-postumenty/klasyczne-51-60-cm/a32724z00m_p_36384.htmlhttp://www.sklepbaterie.pl/ceramika-sanitarna/umywalki-i-postumenty/stawiane-na-blat/a32588300m_p_36401.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ja mam kibelek roca i bardzo przyjazny w użytkowaniu jezd nawet bez chemii wystarczy kibelkową szczotką przetrzeć poniżej linii wody i znowu czysciutko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.12.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Kolo to pomylka, to nawet nie jest dolna polka, to ponizej dolnej polki. mam i umywalki i wc - porazka, nie byly kupione w markecie (co mi sugerowala laska z fm ktora sprzedaje ceramike) tylko w znanej trojmiejskiej firmie od lazienek. ceramika jest szara, szkliwo matowe, zachodzace, wg. mnie zle pokryte, wc sie odbarwia. nie ma tu znaczenia twardosc wody (po zmianie "twardosci" wcale sie nie polepszyło) w poprzednim mieszkaniu mialam i kolo i cersanit i nie bylo takiego problemu. ale coz, nowa jakosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ... Moja miska to koło z powłoka reflex.... od 10 lat jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.12.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 od 10 lat jest OK U mnie też od 10-ciu lat jest Koło Ego z powłoką Reflex. Bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.12.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 U mnie też od 10-ciu lat jest Koło Ego z powłoką Reflex. Bez zastrzeżeń. potwierdzam teraz mam koło bez refleksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.12.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 moje kola tez nie maja refleksu kurna szyba mi pekla wczoraj w autku ale to chyba z wlasnej glupoty i ryzykanctwa. nie bede opisywac, bo wstyd mi mojego bezmyslnego zachowania:cool::oops:no blondynka po prostu, blondynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts