Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Powiem tak: w łazienkach gościowych mam różne kibelki, najczęściej kupowane w marketach albo w necie, najczęściej najtańsza chińszczyzna.

Nie narzekam, naprawdę.

Jak Wusia, chemii używam bardzo niewiele, jedynie do dezynfekcji dla nowych gości.

Dwie miski mają już 10 lat za sobą - bez zastrzeżeń.

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bez powłoki ni hu hu, żaden kibelek ani umywalka nie wytrzymają, tak mi się wydaje. Moja umywalka też z Koła i poza pęknięciem (jeszcze z czasów poprzednich) jest okey. Szczerze mówiąc to przecieram ją ze 2x w tygodniu, za to bateria to porażka - najtańsza jaka była pod ręką, do tego chrom ... koszmar!!!!

Arni, dzięki za linki. Z tego sklepu czekam na wycenę, może coś uda się uszczknąć pod warunkiem, że wszystko mają na stanie, inny nie ma 3 najważniejszych rzeczy. Umywalka nie może mieć otworu na baterię, planuję ścienną podtynkową.

Ze sprzętem jakoś sobie poradziłąm to mi się teraz oświetlenie przypałetało .... cholera jasna by to wzięła!!! Powiedzcie mi co ja chcę?? Boczne oświetlenie czy zwisy nad lustrem?? I w razie czego które lepsze???

To prawie to różnicę robi ogromną :yes:

Agduś ja kompleksów nie mam, jeno za cholerę nie wiem, jak to "oświeceniowe" ustrojstwo wieszać coby nie wyszło, że jednak kompleksy mam??? Próbuję znaleźć coś w sieci ale wyskakują mi tylko strony z ogólnikami, takie "bla..bla..bla... zgodnie z preferencjami" a konkretów żadnych choćby w jakiej odległości od lustra i na na jakiej wysokości montować zwisy???

Zimno, cholera!!!!!:mad:

Jak dobrze, że ja się nie znam. W łazience ma być widno + dodatkowo możliwość oświetlenia fejsa do malunków... ale u mnie tak nie ma, jest ciemno i wqrwiająco...

idę bo się o sprzątaniu napisałam i mam wnerwa, sorki

Zwisy nad lustrem miałam w drugim domu, po mojemu do doopy!

Coś tak jak Agduś pisała i niby nie były na wysokości oczu... i niby lustro podwajało ich liczbę, odbijało światło... a i tak ciemno było...

Jak bym wybierała to dała bym dużo halogenów na sufit... ale mam jeden zwis i ciemny na dodatek

dobra spadam:rolleyes:

Arctica po Twojemu to bardziej się opłaca parę choćby spotów na sufit rzucić? Oki, mi by też pasowało, ale jak je rozmieścić, żeby sobie palców do oka nie wkładać albo Szanownego na obrażenia fizyczne nie narażać??

Coraz mocniej w mordę wieje, miałam cichą nadzieję, że ten huragan pójdzie gdzieś bokiem ... Którym bokiem miałby pójść to już mi rybka ....

ja mam spoty szklane 3, 2, 1 zarnikowe ale nie halogeny, sa super bo daja duzo swiatla a jesli chce sie kameralnie to zawsze ktorys moge zgasic. dizajnu bardzo prostego wiec pasuje do wnetrz nowoczesnych i okolonowoczesnych. sa nierzucajace sie w oczy. czesc wisi jako kinkiety scienne. no i byly w miare tanie taki 3 zarowy to ok. 130 zl. kupione w jakims liroju albo innym castoramu

Arni, a propos zwisów: na jakiej wysokości one są umieszczone, tzn. jaka wysokość od podłogi do dolnego brzegu lampy? Czy nie oślepiają??

Szukam teraz kinkietów ... matko, zwariuję!!!!!:bash:

od podłogi do żarówki 190cm

od ściany 18cm

chyba nie oślepiają.. mnie nie...

A na suficie mam 9 oczek. policzyłam...

W sumie same oczka wystarczają...

Ale o opinię zapytaj TARci...