braza 12.12.2014 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Samochód u mechanika, za oknem piździ i pada, o oświetleniu w łązience wiem tyle, co i wcześniej ... podsumowując do d...y:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Ooo, Ty popatrz, u nas też piździ i pada! Na szczęście auto w garażu, nie u mechanika. Najgorzej, że ja ciągle głodna ostatnio chodzę, normalnie doopa mi urośnie z powrotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2014 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Odebrałam autko od mojego Pana Janka, wokół piździło, było ciemno i lało a ja ... Ja chichocząc radośnie co 1,5 minuty włączałam spryskiwacze!!!!!! I guzik mnie obchodzi, co sobie o mnie myśleli kierowcy jadący z naprzeciwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.12.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Małe a cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.12.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Piździ i nie pada - gwoli odwalenia reporterskiego obowiązku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 pizdzi i pada. dobrze ze jutro sobota, wygnije sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Spryskiwacze, odpukać, mamy sprawne, ale zawsze mnie wkurzają piszczące po szybie wycieraczki. Też tak macie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.12.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 DPSia - a zmienialiście pióra ostatnio? ..mówię o wycieraczkach ..... :cool: Brazunia - jak Olka w zach-pom????? A zrobisz nową łazienkę do świąt....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2014 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Olka u nas czuje się świetnie, my przy Olce też, większych strat nie odnotowałam poza furgającą na Olce jak chorągiew plandeką przeciwdeszczową chroniącą drewno!!!! Do świąt łazienka:eek: Gagata, Ty się normalnie żadnego bożyszcza nie boisz!!!!!!! Nie znosze jak mi piszczą i zgrzytają po szybie wycieraczki - pióra już dawno powinnam wymienić jeno nie wiem na jakie!!!! Nie gniłam dzisiaj, ADHD mnie dopadło i poszłam w końcu zawiesić i podłączyć lampki na tawule i płocie! Przy okazji ucięłam kilka gałązek świerkowych i włożyłam do doniczki i tak się rozpędziłam - w końcu, skoro miałam już sekator w ręku - że wycięłam czarne, uschnięte i pomarszczone badyle marcinków!! Teraz w błogim poczuciu dobrze spełnionego obowiązku wpełzłam na górę i zasiadłam Agduś, Twój reporterski obowiązek odnotowany!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.12.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Nie boję, fakt :cool: Chmmm... tzn. - NIE ??? Co do piór to spytaj swojego Mechanika Ulubionego A myśmy kiedyś skorzystali na wariata z usług "wymieniacza piór" na parkingu pod marketem i SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Przeczytałam.. (tak mi akurat wyskoczył jeden z postów) moje koło nie ma refleksu...i dalej o piórach wycieraczek...I tak sobie pomyślałam.. moje opony wczoraj też nie miały refleksu... i dobiły do krawężnika.........a pióra idę do sklepu z częściami, kupuję wycieraczki.. i mówię panu, że za nic nie kumam jak mam to zrobić.. no i mi pan zwykle pomaga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Gagata, Ty uważaj :D O widzisz Arni, trza by było przysłowiową "blondynke" odegrać ... Chyba tak zrobię, chociaż mam wrażenie, że powinnam już wymienić całe wycieraczki bo dziwnie zbrązowiały "u nasady":eek: O refleksie a właściwie jego braku Twoich kół przeczytałam z dreszczykiem. Okropne uczucie, gdy traci się przyczepność i samochód jedzie tam, gdzie on chce a nie my ... Przeżyłam to w aucie mojej Ukochanej Sąsiadki!!!! Bryyyyy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Przefarbuj się.. albo udaj blondi i zatrze potaj rzęsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.12.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 O wycieraczkach się nie wypowiem bo zęby mi zgrzytają na samą myśl... ale jest rada! Nie wycierać suchej szyby;) Moje autko też kilka razy "przegapiło" skrzyżowanie:wiggle: tylko nie wiem czy powinnam się tym chwalić eeee... tutaj chop nie zagląda, u siebie się nie pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 wycieraczki wymieniam przy okazji robienia przegladu w serwisie, co sie okazalo ze po upustach oryginalne wycieraczki do nissana kosztuja mniej niz podroby "no name". i robie to dwa razy do roku wiosna i jesienia, wtedy tez zmieniam opony na dany sezon, wycieraczki i przeglad a na koniec mi jeszcze auto umyja i wysprzataja. i nie musze dumac jakie piorka mam kupic ide na kawe i tiramisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Smacznego Nudzę się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 ja nie jestem w polowie drugiego sezonu Ally, dawno nie ogladalam i chcialam sobie przypomniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 W ASO nam chcieli na jakieś zastępcze wymienić! No i tak sobie jeździmy, radośnie piszcząc wycieraczkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2014 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Nie chciało mi się nic, a nic!!! No to polazłam z gnidą na trochę do lasu. Pomimo ogromnych starań żadnego zwierza w pobliżu nie zwąchał więc głosu podnosić nie musiałam a i gwizdek tylko dla treningu był używany! Połowa grudnia tego roku .... trudno uwierzyć!! Gnida tropiąco-śledząca: ... i nasłuchująca No grzeczny był!!! Jakby mi kto psa zamienił!!! A takie coś stoi na samym wejściu do domu. Mi się podoba!! Od jutra kołomyja, znowu próbne matury. Jakoś muszę ten ostatni tydzień przetrwać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 U nas też +10 stopni, odwaliliśmy wczoraj spacer leśny z gościówką i psami a dziś to sobie pojechali goście a ja nie mam zamiaru pazurem ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts