Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooo, Ty popatrz, u nas też piździ i pada! :o

Na szczęście auto w garażu, nie u mechanika.

Najgorzej, że ja ciągle głodna ostatnio chodzę, normalnie doopa mi urośnie z powrotem... :confused:

Odebrałam autko od mojego Pana Janka, wokół piździło, było ciemno i lało a ja ... Ja chichocząc radośnie co 1,5 minuty włączałam spryskiwacze!!!!!! I guzik mnie obchodzi, co sobie o mnie myśleli kierowcy jadący z naprzeciwka :D

Olka u nas czuje się świetnie, my przy Olce też, większych strat nie odnotowałam poza furgającą na Olce jak chorągiew plandeką przeciwdeszczową chroniącą drewno!!!!

Do świąt łazienka:eek: Gagata, Ty się normalnie żadnego bożyszcza nie boisz!!!!!!!

Nie znosze jak mi piszczą i zgrzytają po szybie wycieraczki - pióra już dawno powinnam wymienić jeno nie wiem na jakie!!!!

Nie gniłam dzisiaj, ADHD mnie dopadło i poszłam w końcu zawiesić i podłączyć lampki na tawule i płocie! Przy okazji ucięłam kilka gałązek świerkowych i włożyłam do doniczki i tak się rozpędziłam - w końcu, skoro miałam już sekator w ręku - że wycięłam czarne, uschnięte i pomarszczone badyle marcinków!! Teraz w błogim poczuciu dobrze spełnionego obowiązku wpełzłam na górę i zasiadłam :D

Agduś, Twój reporterski obowiązek odnotowany!!!!

Przeczytałam.. (tak mi akurat wyskoczył jeden z postów) moje koło nie ma refleksu...

i dalej o piórach wycieraczek...

I tak sobie pomyślałam.. moje opony wczoraj też nie miały refleksu... i dobiły do krawężnika......

...a pióra idę do sklepu z częściami, kupuję wycieraczki.. i mówię panu, że za nic nie kumam jak mam to zrobić.. no i mi pan zwykle pomaga..

Gagata, Ty uważaj :p:D

O widzisz Arni, trza by było przysłowiową "blondynke" odegrać ... Chyba tak zrobię, chociaż mam wrażenie, że powinnam już wymienić całe wycieraczki bo dziwnie zbrązowiały "u nasady":eek::yes:

O refleksie a właściwie jego braku Twoich kół przeczytałam z dreszczykiem. Okropne uczucie, gdy traci się przyczepność i samochód jedzie tam, gdzie on chce a nie my ... Przeżyłam to w aucie mojej Ukochanej Sąsiadki!!!! Bryyyyy!!!!

wycieraczki wymieniam przy okazji robienia przegladu w serwisie, co sie okazalo ze po upustach oryginalne wycieraczki do nissana kosztuja mniej niz podroby "no name". i robie to dwa razy do roku wiosna i jesienia, wtedy tez zmieniam opony na dany sezon, wycieraczki i przeglad a na koniec mi jeszcze auto umyja i wysprzataja. i nie musze dumac jakie piorka mam kupic :D

ide na kawe i tiramisu :D

Nie chciało mi się nic, a nic!!! No to polazłam z gnidą na trochę do lasu. Pomimo ogromnych starań żadnego zwierza w pobliżu nie zwąchał więc głosu podnosić nie musiałam a i gwizdek tylko dla treningu był używany!

Połowa grudnia tego roku .... trudno uwierzyć!! Gnida tropiąco-śledząca:

14.12 (11) (Kopiowanie).jpg

14.12 (13) (Kopiowanie).jpg

... i nasłuchująca

14.12 (12) (Kopiowanie).jpg

No grzeczny był!!! Jakby mi kto psa zamienił!!!

14.12 (14) (Kopiowanie).jpg

A takie coś stoi na samym wejściu do domu. Mi się podoba!!

14.12 (20) (Kopiowanie).jpg

Od jutra kołomyja, znowu próbne matury. Jakoś muszę ten ostatni tydzień przetrwać!!!