Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ostatnie chciejstwo można zrozumieć dwuznacznie ja jednak rozumiem, że chciałabyś .... pojeździć .... na koparce:D

Bojler będzie uprzejmy jednak przejść do mnie, gdy już zrobię łazienkę:D Teraz po prostu nie mam go gdzie przechować!!!

Uwaga wszyscy szczęśliwi posiadacze psów ...... Zanim postawicie choinkę sprawdźcie jej stan zdrowia!!!!!

pies i choinka.jpg

noo pojezdzic na koparce bym raz chciala i pokopac :D

u mnie psow do tego nie trzeba, nie wiem czemu co roku nam choina cieta tak sama z siebie sie przewalala (wtedy bialasow jeszcze nie mielismy) od kiedy sa z nami piesy choinka stoi w miare wysoko i w donicy, w tym roku bedzie cieta ale tez bedzie stala na stole by grzdyle nie dopadly. wczoraj jak przytargalismy to maly grzdyl obszczekal ja oczywiscie, chcial olac ale w pore go zatrzymalam:cool:

Edytowane przez TAR

A czemu na koparce, a nie na walcu na przykład?

Co roku się zastanawiamy, co koty zrobią z choinką. Odpowiedź staje się znacznie bardziej intrygująca, kiedy akurat mamy nowe koty, co nam się przydarza nader często. Kaj i Gerda są dosyć żwawymi kotkami, bardzo ciekawskimi i pomysłowymi... Znowu nie powiesimy baniek na dolnych gałązkach... Najgorsze jednak jest to, że Gerda uwielbia czekoladę. Proszę, nie krzyczcie, że kotom szkodzi! Ja o tym wiem. Gerda nie. Zeżarła Małgosi pół czekoladowej figurki od Mikołaja! Boję się, że będzie zdejmowała z choinki czekoladowe cukierki. A co po drodze spadnie...

no bo dzis na tej naradzie budowlanej spiaca bylam jak cholera i naprzeciw mojego wzroku mialam okno a za nim widok pracujacej koparki. i tak sobie pomyslalam, ze fajnie byloby choc raz tak pokopac, pojezdzic i calkowicie sie odmożdzyc, rzucic miechem jak sie na kamien trafi i w ogole. chyba mam jakis syndrom:rolleyes: ale jeszcze nie wiem jaki, musze go wymyslic:cool:

bredze dzis jak potluczona:stereo:

A ten syndrom to ja doskonale znam! Nie przejmuj się - mam go od lat, występuje z różnym natężeniem, wywołują go np. zmęczenie, nadmiar wolnego czasu, wkurzenie, desperacja, radosna psychodelia... Bredzę wtedy jak ciężko potłuczona, w stanach ostrych również śmieję się i popadam w smętną zadumę (na zmianę), często używam języka plugawego. Mam nadzieję, że psychiatrów na forum nie ma...

zgadza sie to wlasnie mam:yes: z wyjatkiem jednego, nie mam nadmiaru wolnego czasu, niestety:bash:

czasem nawet milo poczytac, ze w swoim szalenstwie nie jest sie samotnym:cool:, walec ostatecznie tez moze byc ale on jest troche za powolny, chyba ze jakas menda by sie napatoczyla i moznaby go rozwalcowac

Mój starszak zakochany był w koparkach.. jak koparka gdzieś pracowała.. to ja tam znalazłam swoje dziecko.. i często w kabinie... zawsze mówił, ze on zostanie koparkowym...

Młody też kopał u nas na działce... więc ma zaliczone...

Chłopaki jeszcze jeździli na traktorze... a starszak prowadził nawet kombajn... co do dzisiejszego dnia pamięta i wspomina wuja, który go zabrał, że TO BYŁ WUJ :)