Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja tylko na wozie z sianem, za to wypełnionym pod niebo!!!!

Bardzo Was prosze o kciuki dla syna mojej koleżanki i kolegi Karli z przedszkola i z podstawówki!! W sobotę został pobity, jest po trepanacji czaszki, w śpiączce farmakologicznej!!! Każda dobra myśl jest ważna!!!!

Dziękuję! Przekażę Sylwi Wasze dobre myśli!!!

Cały dzień myślałam o Marcinie ... cholera jasna, człowiek widzi jak dzieciak rośnie i nagle .... Eeeehhh ...

Próbne matury znowu ... Matma dzisiaj była i Młoda niezadowolona z siebie .... I co mam Jej powiedzieć ..???

Moja wróciła w kurzona, bo po pierwsze pisali na sali gimnastycznej, co zakrawało na ciężki sadyzm ze strony dyrekcji - ponoć można tam odbyć seans krioterapii. Po drugie podobno najwięcej pytań było z tych działów, których jeszcze w tym roku nie robili. Ogólnie spodziewa się klęski.

Na jutro ciekawie się też zapowiada, bo ponoć jeszcze płyty z angielskim nie przyszły i jakby co, będzie czytał nauczyciel a tam akustyka do d...y i nic nie słychać! Powiedziałam, że mają głośno wyrazić niezadowolenie z poziomu słyszalności, bo inaczej bryndza!!

Noooo, nie dziwię się, że tak Was lubię!!! Właśnie to powiedziałam, nie czytając Waszych podpowiedzi:D

Młoda napisała, że angielski oki, ale nie wie, co bedzie "ze słyszenia" ...

Przytargałam choinkę, aklimatyzuje się w salonie pod kontrolą kici i Tyriona. Chyba się boją, że zemdleje ....

Idę do fryzjera ... wystraszyłam się sama siebie ....

Edytowane przez braza