Gagata 17.12.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Nie wierzę, taka strachliwa to Ty nie jesteś! Właśnie.... no to musiało być nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Już się siebie nie boisz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2014 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Już mniej się boję, w każdym razie bez wzdrygania się i wrzasku mogłam w lustro spojrzeć!! Choinkę ubrałam!! Włączyłam sobie płytę z kristmasowymi przebojami (z obowiązkowym Last Christmas oszszszyyywiście) i dałam czadu!!! Mam święta!!! Nawet Młoda się zasugerowała i zaczęła ubierać choinkę u siebie do którego to przedsięwzięcia przymierzała się od tygodnia co najmniej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Już mniej się boję, w każdym razie bez wzdrygania się i wrzasku mogłam w lustro spojrzeć!! ..nie to, żebym nie wierzył ... ale wstaw sweet focię to ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 taką najlepiej jak na kibelku siedzisz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2014 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Gwoździku, mój Ty Ocynkowany Przyjacielu, pojawiasz się raz na czas jakiś i jeszcze wymagania masz????? A poza tym ... jak się robi sweet focię???? Wuśka, zmierz temperaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ale czemu akurat na kibelku????? Wuska co ty ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 no TAR-cia szajsbuka nie masz to nie wiesz że takie najmodniejsze;) siedzisz na kibelku i od góry trzaskasz sobie słodki dzióbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ee tam, to juz wole byc niemodna ale faka nie zaloze, chociaz mezaty chce bo o Kubicy chce czytac a na faku najwiecej danych i on nie ma dostepu, mozna jakies "fikcyjne" konto sobie zalozyc bez podawania danych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ja myślę że można bo nie sprawdzają danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 taką najlepiej jak na kibelku siedzisz ale czemu akurat na kibelku????? Wuska co ty ?????? .....siedzisz na kibelku i od góry trzaskasz sobie słodki dzióbek .... takie rzeczyto ..... tylko w komentarzach Brazy .... :rotfl: ..... PS. .... a od jakiej góry ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 oj Gwoździk łapka w górę i cyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 czyli co? ... zdjęcie pachy ???? ... fe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 toż napisałam dzióbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 czyli co? ... zdjęcie pachy ???? ... fe Wydepiluj i będzie cacy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Wydepiluj i będzie cacy... ... nie zmieniaj tematu .... chodzi o zdjęcie .... bez względu na depilację czy nie .... PS. ...Wusia ... a gdzie jest dzióbek w pasze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 jak źle wydepilujesz to będziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.12.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 to zależy ile tłuszczu. Może zrobić się i dzióbek. Ale to nie Braza.. Ostatnio miałam przesłać koledze urzędowe zdjęcie, nie miałam żadnego, więc nagabywana zagroziłam, że wyślę sweetfocię. Ale na dzióbek nie wpadłam. Szczególnie pod pachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 O matko!!! Uśmiałam się jak norka!!! Córcia z nuta nonszalancji w głosie podsumowała: "noooo, nawet nie musisz mówić, że na Muratorze siedzisz!":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 .... takie rzeczyto ..... tylko w komentarzach Brazy .... :rotfl: ..... PS. .... a od jakiej góry ???? oj Gwoździk łapka w górę i cyk czyli co? ... zdjęcie pachy ???? ... fe toż napisałam dzióbka Wydepiluj i będzie cacy... ... nie zmieniaj tematu .... chodzi o zdjęcie .... bez względu na depilację czy nie .... PS. ...Wusia ... a gdzie jest dzióbek w pasze ? jak źle wydepilujesz to będziesz miał to zależy ile tłuszczu. Może zrobić się i dzióbek. Ale to nie Braza.. Ostatnio miałam przesłać koledze urzędowe zdjęcie, nie miałam żadnego, więc nagabywana zagroziłam, że wyślę sweetfocię. Ale na dzióbek nie wpadłam. Szczególnie pod pachą poryczalam sie przez was, ze smiechu, az psy sie obudzily tak wylam. kocham was wariaci nie ma to jak dobry smiech przed snem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts