DPS 17.12.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Tarcia, toż pisałam tyle razy, że na fejsie możesz się "nazywać" jakkolwiek: Hermenegilda Kociubińska, Hrabia Kalasanty, Sam wiesz Kto i co tam jeszcze. To ty i tylko zdobrawoli podajesz jakieśkolwiek dane, toż to nie posterunek policji ani urząd, coby Cię sprawdzać, co Ty piszesz w rubryce z nazwiskiem. Jakbyś napisała Nazwisko: I Co, Imię: Się Gapisz, to pewnie i tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Aż nabrałam ochoty na nazwanie się tak, jak proponuje Depsia A tutaj swoista w swoim wymiarze literacka strona na szajsbuku zreaktywowana przez Młodych miłośników pióra dla ... wszystkich. Nie pytajcie o szczegóły, bo nie znam, jeszcze nie włażiłam, ale Córcia twierdzi, że fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Zdzicha z Bagien, Zofia Spodkopytna, Helena Sukowa, Szurnieta jak Wycieraczka? moze tak byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2014 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Super!!!!!!! Jestem zachwycona!!! Wszystkim będe się chwalić (jeśli mnie przyjmiesz do znajomych, oczywiście) jaką to oryginalną osobe mam zaszczyt znać To ostatnie wyjątkowo mi się podoba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.12.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ja wciąż dzielnie nie posiadam konta na szajsbuku, ale faktem jest, że kiedyś śledziłam pewne wydarzenie za pomocą jednego z lewych kont mojego dziecka. Ostatecznie dopuszczam możliwość założenia nawet prawdziwego, gdyby mnie przycisnęło, przecież mogę tam o sobie niczego kompletnie nie pisać. To chyba zaprzeczenie idei FB? Młoda twierdzi, że FM to mój fejsbuczek. Coś w tym jest - nie przeczę. Sweetfocia z góry na kiblu z dzióbkiem pod wygoloną tłustą pachą na koncie Szurniętej jak Wycieraczka? Dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Walimina Dekiel na ten przykład.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Znam Wyrwaną z Butów, Pewną Kobietę i paru innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2014 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 :D pochmurno za oknem, szaro i mokro ... Wystarczyło wejść na tutaj i od razu humor lepszy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 W lesie tyż ponurawo ale ja się nie dam sponurzyć... Jeszcze dziś mam nadzieję łykendzik rozpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.12.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Ejjjj... z Wami to nawet z doła się wyskakuje, a nie wychodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2014 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Wieczór wszystkim!!! Szanowny Pan przesyła świąteczne serdeczności z drogi na Islandię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Dziękujemy i proszę Szanownemu takież serdeczności i pozdrowienia przesłać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Wieczór wszystkim!!! Szanowny Pan przesyła świąteczne serdeczności z drogi na Islandię!!!! Dziękuję .... w prawdzie nie wiem czy mi też, ale jakoś w to nie wątpię ... .. przepraszam za bezczelność A tak poważniej .... to Szefowa mam prośbę .... .....przekaż Szanownemu Wesołych Świąt ode mnie ..... PS. zdziwiłby się ilu możemy mieć wspólnych kolegów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Ejjjj... z Wami to nawet z doła się wyskakuje, a nie wychodzi:) Wieczór wszystkim!!! Szanowny Pan przesyła świąteczne serdeczności z drogi na Islandię!!!! Aże mnie się zimno zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 mnie też brrrrrrrrr ale życzenia dla Szanownego Pana jak najbardziej gorące:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2014 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 No brryyy, do tego na Islandii nawet w święta pracują ... prawie jak Japończycy!!!!! Gwoździku, pewnie że dla Ciebie też, w tym przypadku bezczelny nie jesteś! Jak Szanowny wróci to sobie pogadacie bo faktycznie, kto wie ilu tych znajomych wspólnych ... Świat jest maleńki!!!! Idę sledzie robić, życzcie mi powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 18.12.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Braza zajrzyj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2014 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Zajrzałam:D Odpisałam! Zrobiłam te śledziki w oleju, ciekawe co wyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2014 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Jak to co.. śledziki w oleju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2014 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Noooo ... czy jeno zjadliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts