Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam z rana z mokrej Zielonej Wyspy.

Zyczę wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku

oraz miłych chwil w gronie bliskich.

Zazdroszczę Wam tego śledzia w śmietanie.Nasz Flipiński kucharz ma odmienny gust, ale chyba trochę egzotyki na talerzu nie zaszkodzi/ suszona słońcu ryba???/

a może jednak wymyśli coś bardziej wyszukanego.

Zyczę Wam smakowitych potraw

Szanowny Panie-pięknie się czyta Pańskie życzenia ,chętnie je przyjmuję i odwzajemniam-NAJLEPSZEGO!

Pańska elegancja powala:)Z rączkami "pachnącymi" śledzikiem,chętnie bym chyba zaanektowała na pół dnia kucharza filipińskiego:)

Pomyślnych wiatrów!

Braza,Ty po świętach przyznasz,iż tak od niechcenia wystawiłaś na stół 2x12 potraw:lol2:

Szanowny Panie i Tobie najlepsze zyczenia i oby potrawy choc troche nasze swojskie przypominaly.

W watku Brazy chyba wiekszosc tak ma :D ja juz bez papieroskow, zaraz rok bedzie.

Dooobra ruszam swoje 4 litery i ide podlogi pomiziac mopem, w domu mam tak swiatecznie jak nigdy wczesniej:rolleyes:

W watku Brazy chyba wiekszosc tak ma :D ja juz bez papieroskow, zaraz rok bedzie.

Dooobra ruszam swoje 4 litery i ide podlogi pomiziac mopem, w domu mam tak swiatecznie jak nigdy wczesniej:rolleyes:

TAR i to właśnie lubię. Nie znoszę marudzenia i stękania typu "nie mam na nic czasu, te przygotowania do świąt mnie wykańczają". Ważne by tak zorganizować czas, by mieć na wszystko czas :) Ja wciąż uczę się tego, ale wychodzi mi coraz lepiej. Kto wie może kiedyś dojdę do perfekcji :D

Ooooo, Babydream się odnalazła, ale się cieszę!!! Przedstawiłaś wszystko lepiej, niż sama bym to zrobiła:D

Szanowny o 4-ej rano nie ma co robić ... a później narzeka, jaką to On ma niewdzięczną pracę ... Tiaaaaa ....

Prababko, pomysł zaanektowania filipińskiego kucharza jak dla mnie bomba, że tez wcześniej na to nie wpadłam!!! Trza by z Szanownym pogadać, może jednego na następne święta zaadoptujemy :)

2x12 potraw to raczej mrzonka ... nie ... to na pewno mrzonka :yes:

Najlepsze życzenia Szanownemu Panu :)

Zostałam dziś śledziowo skrytykowana. Wczoraj robiłam, dziś dumna z siebie zawiozłam tacie. Cóż, okazało się, że

1. nie podsmażyłam cebulki

2. nie zalałam śledzi na dobę zalewą octową

Czyli do bani moje śledzie :(