Moose 20.12.2014 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Braza, ADHD sie Ciebie załączyło...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 20.12.2014 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Moose, ja to widzę ze Braza to jest taki trochę mój typ. Jak okoliczności sprzyjające to opierdzielanko....kawka, książeczka, papierosek, internecik, coś tam zepchnąć, potem czytaj od początku A jak trzeba to się ADHD ukryte załącza, dupka się spina i dalej wio do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 21.12.2014 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Witam z rana z mokrej Zielonej Wyspy.Zyczę wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Rokuoraz miłych chwil w gronie bliskich.Zazdroszczę Wam tego śledzia w śmietanie.Nasz Flipiński kucharz ma odmienny gust, ale chyba trochę egzotyki na talerzu nie zaszkodzi/ suszona słońcu ryba???/a może jednak wymyśli coś bardziej wyszukanego.Zyczę Wam smakowitych potraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 21.12.2014 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Wg Brazy powinienem znajdować się w drodze na Wulkaniczną WyspęNatura chwilowo nas trzyma Na Zielonej Wyspie, ale już jutro ruszmy dalej.Trzymajcie się ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.12.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Szanowny Panie-pięknie się czyta Pańskie życzenia ,chętnie je przyjmuję i odwzajemniam-NAJLEPSZEGO!Pańska elegancja powala:)Z rączkami "pachnącymi" śledzikiem,chętnie bym chyba zaanektowała na pół dnia kucharza filipińskiego:)Pomyślnych wiatrów!Braza,Ty po świętach przyznasz,iż tak od niechcenia wystawiłaś na stół 2x12 potraw:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Szanowny Panie .. wszystkiego dobrego na Zielonej Wyspie lub morzach i oceanach na te nadchodzące święta Bożego Narodzenia Babydream... mnie też tak ADHD się włącza.. ale ja to bez papierosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.12.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Szanownemu Panu wszystkiego dobrego i choćby kąska zjadliwych pokarmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.12.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Szanowny Panie i Tobie najlepsze zyczenia i oby potrawy choc troche nasze swojskie przypominaly. W watku Brazy chyba wiekszosc tak ma ja juz bez papieroskow, zaraz rok bedzie. Dooobra ruszam swoje 4 litery i ide podlogi pomiziac mopem, w domu mam tak swiatecznie jak nigdy wczesniej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.12.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 dołączam się do życzeń dla Szanownego Pana, bezpiecznych mórz, spokojnych wiatrów i coby kucharz nauczył się jakiejś zupki grzybowej gotować albo innego karpika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 21.12.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 W watku Brazy chyba wiekszosc tak ma ja juz bez papieroskow, zaraz rok bedzie. Dooobra ruszam swoje 4 litery i ide podlogi pomiziac mopem, w domu mam tak swiatecznie jak nigdy wczesniej:rolleyes: TAR i to właśnie lubię. Nie znoszę marudzenia i stękania typu "nie mam na nic czasu, te przygotowania do świąt mnie wykańczają". Ważne by tak zorganizować czas, by mieć na wszystko czas Ja wciąż uczę się tego, ale wychodzi mi coraz lepiej. Kto wie może kiedyś dojdę do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2014 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Ooooo, Babydream się odnalazła, ale się cieszę!!! Przedstawiłaś wszystko lepiej, niż sama bym to zrobiła:D Szanowny o 4-ej rano nie ma co robić ... a później narzeka, jaką to On ma niewdzięczną pracę ... Tiaaaaa .... Prababko, pomysł zaanektowania filipińskiego kucharza jak dla mnie bomba, że tez wcześniej na to nie wpadłam!!! Trza by z Szanownym pogadać, może jednego na następne święta zaadoptujemy 2x12 potraw to raczej mrzonka ... nie ... to na pewno mrzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 21.12.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 nooo Brazka ja też się cieszę, że TY się cieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2014 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 No i jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.12.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 i ja też się cieszę, że wy się cieszycie ..... ... chociaż to zazwyczaj u Was wróży szybką zmianę humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 21.12.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 U Was to co to znaczy, o płeć Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2014 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Ejjjj taaaam Gwoździk, czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.12.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 U Was to co to znaczy, o płeć Ci chodzi? Ejjjj taaaam Gwoździk, czepiasz się ... chociaż to zazwyczaj u Was wróży szybką zmianę humoru . ... a nie mówiłem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.12.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Najlepsze życzenia Szanownemu Panu Zostałam dziś śledziowo skrytykowana. Wczoraj robiłam, dziś dumna z siebie zawiozłam tacie. Cóż, okazało się, że 1. nie podsmażyłam cebulki 2. nie zalałam śledzi na dobę zalewą octową Czyli do bani moje śledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.12.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 a tam do bani, tobie smakowaly???, no to gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 21.12.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 ... chociaż to zazwyczaj u Was wróży szybką zmianę humoru Noo, Wam też się szybko zmienia, szczególnie po 90 minutach meczu....upijacie się na smutno i śpiewacie "Nic się nie stało..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts