wu 21.12.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 kurde a po moich japońskich pusta miska została:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Jakie "a nie mówiłem??"???? Wszedzie uśmiechnięte buźki obok wypowiedzi, a nawet jeden jęzor ... I to jest zmiana humoru?? Oj Ocynkowany Przyjacielu .... Ewa, spokój, spokój i spokój!!! Skoro Tobie smakowały, to pikuś! Ja też cebuli nie przysmażałam, jeno trochę w soli potrzymałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 21.12.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Ej, no ja pierwsze słyszę, że się cebulkę do śledzi podsmaża....no wypróbuję chyba Wusia jak pusta miska, to znaczy, że pyszne były aż mi ślinka pociekła, a nie mam jeszcze śledzików zrobionych:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.12.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 No i przez Was chyba jutro śledzie kupię! Policzyłam, że mi 9 potraw wychodzi. Kiedyś robiłam 12, ale w tym roku miałam sobie odpuścić poremontowo. Ze śledziami będzie 10 - jakoś tak nie pasuje... Zastanowię się... A jakby te śledzie na kilka sposobów? Robiłam rybę po grecku, ale właściwie tylko ja ją jadłam, robiąc w Wigilię wyjątek od zasad. No to odpuszczam w tym roku, zwłaszcza, że roboty z nią od groma.Ciast nie piekę. Ciocia tradycyjnie kupuje po kawałku różnych i to wystarcza. Pozdrowienia od nas dla Szanownego Pana, oczywiście! Właśnie dzisiaj dzieci opowiadały o Nim babci i bardzo spodobało się określenie "pan wujek Grzegorz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2014 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Przekażę pozdrowienia "panu wujkowi" na pewno 12 potraw to nie miałam w Wigilię nigdy - jako odrębna pani domu oczywiście - i nawet nie pamiętam, czy było ich tyle w domu rodzinnym .... ... wlasnie stwierdziłam, że nie mam nawet jednego kawałka chleba w domu ! A miałam się jutro nigdzie nie ruszać:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.12.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 U nas tyż potraw mniej... ale grecką rybę robię łosiobiście, bo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 21.12.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Dobry wieczór drogim Paniom .... i cześć GwoździkPrababka,Arnika, Moose, Tar-cia, Wu- sia, EZSDziękuję za te ciepłe słowa zwłaszcza,że niedługo będzie naprawdę zimnoBraza twierdzi, że nic nie robię a to co ?Nocne zapasy z życiem są często intensywne, ale ciekawe.Mimo , że nie lubię pracować o tej porze doceniam spokój i ciszę jaka ogarnia statek po północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 21.12.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Cześć Agduś.Dziękuje za życzeniaJestem niezmiernie wzruszony tym określeniem "Pan wujek Grzegorz"Podziękuj dziewczynom, są cudowne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.12.2014 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Braza, upiecz. Panie wujku Grzegorzu, przekażę dziewczynom. Rano. Chociaż wcale nie jestem pewna, czy już śpią, ale mnie się nie chce wstawać teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 22.12.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 ... wlasnie stwierdziłam, że nie mam nawet jednego kawałka chleba w domu ! A miałam się jutro nigdzie nie ruszać:bash: Zrób chlebek sama, nie trzeba z domu wychodzić w paskudną pogodę, a smak.........mmmmm Najlepszy na zakwasie To nie takie trudne, raz zaczniesz i nigdy nie przestaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.12.2014 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Babydream, Agduś jakby to ująć .... zakwasu niet, drożdży niet, za to maszynka do chleba i mąka to by się znalazły! Dałoby się coś z tego zrobić? Wzięłam już od mojej Kochanej Sąsiadki pół chlebka, jutro i tak musze jechac odebrać zamówione produkty - w tym chleb! Szanowny Pan Wujek Grzegorz po nocach się smędzi ... no proszę Depsiu, dziękuję za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.12.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 http://101zyczen.pl/images/news/zyczenia-bozonarodzeniowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.12.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 http://republika.pl/blog_hs_603975/1483502/tr/mikolajowe_konie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.12.2014 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Cudoooowneeeee!!!!! Ja Kochani życzę Wam tego, co poniżej na załączonym obrazku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.12.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 znaczy sie "luz na bani" w tym roku sie wylamuje i nie skladam zyczen. Ale wiecie ze Wam wszystkim dobrze zycze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.12.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 najlepsze życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.12.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Ja też ino u siebie wlepiłam życzenia i tak nich zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.12.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 A ja się szlajam z moim reniferem... http://www.kampaniespoleczne.pl/images/zdjecia/26/zdjecie_20110927171622_393.jpg WESOŁYCH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 22.12.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts