Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

dzisiaj w ramach odDALania pojechalimy podpisac umowe o przylaczenie pradu a jutro jedziemy do architektki ktora nam wyrysuje domek na mapie i przekaze projektantowi od przylaczy. psy byly mocno zdziwione, ze wychodzimy, przyzwyczaily sie do naszej stalej obecnosci w domku. bedzie suprajs, bo od srody do pracy wracam. Edytowane przez TAR

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas z przerwami. Dzisiaj nawet wyszło na moment słoneczko!

Wyprzedaże też szaleją w galeriach. Nawet skorzystałam, jeszcze w starym roku, bo miałam zamiar kupić sobie spodnie - dobrze, że przed świętami nie wystarczyło mi czasu, bo teraz kupiłam taniej.

Byłam w Manufakturze i też trafiłam okazję. Chciałam mężowi wodę toaletową kupić, bo imieniny ma wkrótce a ja lubię cool water. Na nim lubię. Idę, oglądam ceny i stoi.. jedna... Cena na plakietce 199 a na pudełeczku 130. No to złapałam i szukam kogoś "sklepowego" bo może to jakaś ściema? Nikt nic nie rozumie, ale cena na butelce jak byk, więc mi sprzedali :) W ten sposób miałam zimową okazję :rolleyes:

Wolę nie wychodzić do sklepów... pojechałam po świętach ze starszakiem po jego spodnie, on sobie sam kupuje, nie ja jemu.. ale ja wyszłam z kurtką dla siebie i Emila na narty taką cieniutką jakby sztormiak/wiatrówka....

Już nie jadę do sklepów,... za nic...

No dobra, przyznam się, przy okazji nabyłam spódnicę, ale naprawdę ładna i tania, a ja od czasu schudnięcia odczuwam niedobór odzienia dolnego. Fakt, że coś innego niż spodnie zakładam nader rzadko, ale może, kiedy będę posiadała jakieś spódnice w ogóle, to prawdopodobieństwo, że je założę się zwiększy?

No dobra, sukienkę Małgosi i bluzki dla starszych też nabyłam. I dwa ładne paski do tych za szerokich spodni, które jeszcze noszę. I już niczego więcej!

mam spodnic sporo i pare sukienek. spodniczki model zwykle olowkowy (zawsze troche wyszczupli ;)) ostatnio polubilam dzianine, super material. i dobrze sie uklada i jest wygodny, trafilam na porzadnej jakosci w kappalu to od razu hurtem zakupilam 2 sukienki i 2 spodniczki. a w znanym wysylowym dzianinowe marynarki i jedna "mala" czarna :D sama sie sobie w niej podobam, 10 kilo mniej wagowo, mezus mowi ze seksiarska jest:lol2: cokolwiek to znaczy