braza 03.01.2015 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 I dlatego za cholerę nie zgodzę się na Islam u nas ... bo ja kocham spodnie Wieje, sypie czymś podobnym do śniegu .... Mogę siedzieć w domu!!! Tyrion jest innego zdania ale trudno to ja decyduję, ha!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 U nas piździ jeszcze gorzej niż wczoraj... wydawało się to niemożliwe a jednak DALujemy z Gruchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 U nas też pizgało złem, ale trza było po gary jechać, bo nie mieliśmy w czym gotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.01.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 I dlatego za cholerę nie zgodzę się na Islam u nas ... bo ja kocham spodnie Ale one chyba pod tymi chałatami wierzchnimi noszą spodnie. Wiesz, jakby wiatr powiał, to mógłby ktoś zobaczyć cm2 ciała takiej islamistki Ja teraz z racji utycia przeszłam na spódnice, ale ograniczam jedzenie, więc może wejdę w spodnie. Większych nie kupię I nie idę już na wyprzedaże, bo nie mam z czym. Jak poszłyśmy z córcią do M&S to zasoby finansowe się skończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ja jestem zdecydowaną zwolenniczką kiecek i spódnic. Nic mi się nie wrzyna, nie uwiera, nie opina. A figurę można pięknie i kobieco pokazać. W pole też w kieckach chadzam często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 W niektórych krajach to one nawet pod tymi chałatami mają całkiem niezłe ciuchy, firmowe, markowe i wypasione takie, że można pomarzyć (jeżeli ktoś marzy o ciuchach). A w innych krajach nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Zasadniczo pobieżnie wolę kiecki i spódniczki ale fajnymi dżinsami też nie wzgardzę Dziś też w ramach relaksu zaliczyłam szybki przelot przez wyprzedaże i ku własnemu zdumieniu nic nie nabyłam:lol2: No koniec świata pani Popiołkowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2015 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nie wiem, co pod chałatami mają muzułmanki ale nawet jeśli to jest Dior czy inny Gucci to dziękuję, pozostanę przy Wranglerach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 A w Święta było tak: ... i tak...: I tak się zdarzyło: A wieczorem...: Choinka była prześliczna i wcale nie zemdlała, choć miała sporo powodów i okazji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Mam też na zdjęciu takie coś ale nie pamiętam już co to lub kto to ..... Na pewno któreś z nas, bo wszyscy wyglądaliśmy mniej więcej podobnie... [ATTACH=CONFIG]296987[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2015 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Oooo, skąd ja mogę znać te widoki??????? Ostatni się nie otwiera, a zaintrygowałaś mnie straszniście!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Piękna choinka! I w ogrodzie ładnie! I w ogóle, fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nie wiem, co pod chałatami mają muzułmanki ale nawet jeśli to jest Dior czy inny Gucci to dziękuję, pozostanę przy Wranglerach:D Siostro Ten nieotwieralny też mię zaintrygował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 No to jeszcze raz: .. tak teraz myślę, że to mogę być ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Mam ze trzy spódnice, ze dwie kiecki... ale w ubiegłym roku to chyba poza portkami nic na zadku nie miałam:rolleyes: W horyzontalnej to jakby i do mnie podobne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ale w ubiegłym roku to chyba poza portkami nic na zadku nie miałam:rolleyes: Ja majtki wkładam na zadek, oprócz spodni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ja nie zawsze:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2015 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Gagatka nie uzurpuj sobie, to jestem ja!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2015 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Cholera, nagle przestały działać głośniki, działają tylko słuchawki. Ktos się zna na tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ja majtki wkładam na zadek, oprócz spodni... Ja nie zawsze:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts