Arnika 04.01.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ja nie zawsze:p Zapominasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2015 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Wy tu o majtkach ... a mi głośnik w komórce padł I wygląda na to, że musze kupić nowy telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Spróbuj wyjąć baterię i wetknąć od nowa... kiedyś mi sie tak zawiesiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 I sprawdź, czy przypadkowo nie wyciszyłaś głośnika zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 jeny Braza kaj Szanowny Pan pływa bo właśnie przeczytałam o zatonięciu statku z polską załogą i Filipińczykiem i że załoga znad morza, mam nadzieję że u Was wsio oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2015 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 U nas okey, to nie statek Szanownego. Współczuję rodzinom tych marynarzy, przeżywają straszliwe chwile! W kwestii telefonu: wszystko zrobiłam, nawet resetowałam do ustawień fabrycznych - przywrócenie wszystkiego to praca dla galernika - i dżówno! Jutro zadzwonię do producenta ale czarno to widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ufffffff jak dobrze że u Was w porządku mam nadzieję że mimo wszystko tym marynarzom jakimś cudem się uda przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2015 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ja też! Rozmawiałam z Szanownym ... tam są w tej chwili takie warunki sztormowe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.01.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ja nie zawsze:p No przecież 31 grudnia to Dzień bez Bielizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 masakra biedni ludzie i ich rodziny, najmłodszy marynarz to 24-latek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Rodzinom marynarzy bardzo współczuję, w końcu też doskonale znam takie sytuacje, urodzonam i wychowana nad morzem... Marne, niestety, są widoki na Ich ocalenie w takiej pogodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Niestety:( Arni nie zapominam... specjalnie nie zakładam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Próbuję nie mysleć .... Nadzieja jest zawsze, do samego końca... Głośnik w telefonie nadal nie działa, zresetowałam do ustawień fabrycznych i kicha - albo ktoś to naprawi albo trzeba kupić nowy telefon. Jeszcze w domu to na głośnomówiącym mogę sobie pogadać, ale na ulicy już nie bardzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Trza nie wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2015 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Braza, cieszę się, że Szanowny OK !!! Reszta wygląda mało optymistycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 04.01.2015 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dzień dobryMelduję się na posterunku.....Dopóki trwa akcja ratunkowa wszystko jest możliwe, ale właśnie dowiedziałem się że angielski CG przerwał akcję SAR.My też mieliśmy nie najlepsze warunki pogodowe, ale cała furia sztormu w ostatnich dniach skupiła się na Morzu Północnym, a Oni byli w takim miejscu w którym nawet latem bywa bardzo niebezpiecznie Pentland FirthZimą fale potrafią w ciągu kilku minut wzrosnąć o parę metrów.No to miłego dnia wszystkim którzy rano wstają do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2015 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Szanowny Panie... dobrze, że wszystko u Pana OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 05.01.2015 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A teraz coś na fajne rozpoczęcie dnia.....U nas jest aktualnie 11c, lekka bryza wieje i zapowiada się słoneczny dzień.Jak ja lubię zimę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.01.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Sz.P. to masz tylko o 11 stopni więcej tyle, że zamiast słońca białe g... pada a i bryzątego wiatru to nazwać nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Zimno... przestało lać... wieje nadal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts