Arnika 05.01.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 W nocy wiało , że drzewa kładło... teraz sypie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A u mnie spokój i słoneczko ... Szanowny Pan ma internet to znaczy, że niedługo pogadamy:lol2: Zakupiłam byłam dzisiaj telefon (już widzę minę Szanownego .... ) i ... muszę czekać na mikro kartę SIM. Moja za duża, a pomarańczowi nie przysyłają do domu. Trzeba wymienić w salonie, do którego ja mam 40 km .... bossskooooo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.01.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Gratuluję nowego nabytku! A tamten głośnik to tak na amen zaniemógł??? Może dało by się naprawić? U mnie dziś -2 i 100% słońca... tylko "bryza" się jakby za bardzo starała wykazać W sumie to może być, cały dzień zapierdzielaliśmy i... mam dość!!! Przez najbliższy tydzień palcem nie kiwnę, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Naprawić jakoś się da, chyba, ale kiedy? Producent przewiduje 3-4 tygodnie, koszt około 200-300zł. Telefon i tak się przyda, Szanowny na zwykłej Nokii jedzie już kilka lat, co nowy dostanie to Mu ja albo córcia zamieniamy;) Oj nie ten Facet szczęścia do telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A jaki telefon tak konkretnie? U nas nie dało się nosa wystawić, lało jak z cebra przez cały dzień, paskuuudna pogoda! Jak mi jeszcze raz któreś choćby bąknie, że fajnie jest bez śniegu, za to z deszczem i wiatrem, to wywalam z listy znajomych na fejsie! Normalnie już doła łapię w tym syfie pogodowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2015 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 u nas pizgalo rownie mocno za to slonce bylo - tyle dobrego. i tak z powodu plecow leze w lozku caly dzien ale choc przyjemnie sie lezalo, a psi wygrzewaly sie w plamach slonca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Depsia, xperię nabyłam, skoro mam wydać szmal to konkretnie! W życiu się nie przyznam, że .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.01.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A ja tam nie mam fejsa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 (edytowane) No i Arctica jest na wygranej z góry pozycji Gnida ONkowa się najadła i teraz szczeka bez opamiętania na posesji! Chyba przestanę mu dawać jeść ... Edytowane 5 Stycznia 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.01.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 dobra to ja pierwszy ..... BEZ ŚNIEGU JEST FAJNIE ale z deszczem i wiatrem to bardzo ..jowo deszcz jest fajny na wiosnę raz na tydzień albo dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Ja nie lubię zmieniać telefonów, uczyć się wszystkiego od nowa, instalować... Normalnie jak przeprowadzka!Mam nadzieję, że mi obecny dłuugo posłuży. Bez śniegu jest do kitu. Narty stoją i się kurzą. Coś niby spadło, ale mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Lubię zmiany, chociaż nieprzesadnie a nowe urzadzenia wcale mnie nie deprymują. Wcale nie tęskniłam jeszcze za nowym telefonem tak wyszło i okey. W środę muszę się wybrać po kartę, na szczęście bliżej niż sądziłam!! Bez śniegu jest fajnie! Qrcze, powiedziałam to!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 No Tobie to się dziwię - przecież kiedy jest śnieg, masz o wiele jaśniej w tym lesie! Mnie nowe urządzenia nie deprymują ani nie przerażają - mnie się po prostu nie chce urządzać wszystkiego od nowa! A nowych możliwości nie potrzebuję, i tak nie korzystam ze wszystkiego, co oferuje mój telefon. No ale jak mus, to mus - czasem trza wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Ekhm ... przypominam, że mam światło na zewnątrz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Bez śniegu jest fajnie.. można mnie wywalić... A i śnieg lubię... nie przeszkadza mi... nawet odśnieżać lubię... Jutro jedziemy nartki wypróbować.. wpadnij do mnie Aga.. to wypróbujesz i swoje ...telefon to i ja sobie sama nabyłam szajsunga... takiego sobie wymyślam i takiego mam, uczę się go.. i dobrze mi z nim.. ale.. mam problem z odbieraniem jak jadę samochodem.. te pierońskie klapki... i słabo go słyszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.01.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Nie ma śniegu. Coś tam napadało ale już stopniało prawie. Nie wiem, czy mi z tym źle..? Źle jest mojemu mężowi. Jak ta odrobina spadła, to pobiegł odśnieżać. No zupełnie jak wygłodzony! Zastanawiałam się, czy zdązy pomachać łopatą czy prędzej się stopi. Więc dla poprawy samopoczucia mojej brzydszej połowy może trochę popadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Moj Szanowny choruje na xperie 3 ja nabylam 1 i nie moge sie doczekac kiedy bede mogla z niej korzystac. Klapek w telefonach nie znosze! Pisze z tableta wiec bez znakow polskich, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2015 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ja na razie wierna swojemu LG swiftowi, bardzo go lubię, dobrze mi się sprawdza. Usiłowałam zaprzyjaźnić się z iPhone'm, ale... nie ma między nami chemii. IPhone trafił do młodszego synka pod choinką. Mina dziecięcia - bezcenna! Oniemiał ze zdumienia. Bez śniegu jest absolutnie beznadziejnie, wirusy szaleją, bo mają wilgoć, wiatry wieją jak głupie i robią wielkie szkody, nie mówiąc o fatalnym samopoczuciu. Naprawdę, nie rozumiem tego zachwytu, kiedy leje i wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2015 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Moje dziecie jedyne plci zenskiej wlasnie jedzie do domu, rozpalilam w kominku, koty oszalaly i sie tluka ... Przeciez jeszcze 10-ej nie ma !!!!Dzien dobry wszystkim, oto prognoza pogody: slonce, mroz, wiatr zrezygnowal ... Moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Kupię trochę Twojej pogody, podeślij wycenę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts