Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A u mnie spokój i słoneczko ... Szanowny Pan ma internet to znaczy, że niedługo pogadamy:lol2:

Zakupiłam byłam dzisiaj telefon (już widzę minę Szanownego .... ) i ... muszę czekać na mikro kartę SIM. Moja za duża, a pomarańczowi nie przysyłają do domu. Trzeba wymienić w salonie, do którego ja mam 40 km .... bossskooooo!!!!:mad:

Gratuluję nowego nabytku! A tamten głośnik to tak na amen zaniemógł??? Może dało by się naprawić?

U mnie dziś -2 i 100% słońca... tylko "bryza" się jakby za bardzo starała wykazać:sick:

W sumie to może być, cały dzień zapierdzielaliśmy i... mam dość!!! Przez najbliższy tydzień palcem nie kiwnę, o!

Naprawić jakoś się da, chyba, ale kiedy? Producent przewiduje 3-4 tygodnie, koszt około 200-300zł. Telefon i tak się przyda, Szanowny na zwykłej Nokii jedzie już kilka lat, co nowy dostanie to Mu ja albo córcia zamieniamy;) Oj nie ten Facet szczęścia do telefonów :)

A jaki telefon tak konkretnie?

U nas nie dało się nosa wystawić, lało jak z cebra przez cały dzień, paskuuudna pogoda!

Jak mi jeszcze raz któreś choćby bąknie, że fajnie jest bez śniegu, za to z deszczem i wiatrem, to wywalam z listy znajomych na fejsie! ;)

Normalnie już doła łapię w tym syfie pogodowym. :(

Lubię zmiany, chociaż nieprzesadnie a nowe urzadzenia wcale mnie nie deprymują. Wcale nie tęskniłam jeszcze za nowym telefonem tak wyszło i okey. W środę muszę się wybrać po kartę, na szczęście bliżej niż sądziłam!!

Bez śniegu jest fajnie! Qrcze, powiedziałam to!!!!!!

No Tobie to się dziwię - przecież kiedy jest śnieg, masz o wiele jaśniej w tym lesie!

Mnie nowe urządzenia nie deprymują ani nie przerażają - mnie się po prostu nie chce urządzać wszystkiego od nowa! A nowych możliwości nie potrzebuję, i tak nie korzystam ze wszystkiego, co oferuje mój telefon. No ale jak mus, to mus - czasem trza wymienić.

Bez śniegu jest fajnie.. można mnie wywalić...

A i śnieg lubię... nie przeszkadza mi... nawet odśnieżać lubię...

Jutro jedziemy nartki wypróbować.. wpadnij do mnie Aga.. to wypróbujesz i swoje :)

...telefon to i ja sobie sama nabyłam szajsunga... takiego sobie wymyślam i takiego mam, uczę się go.. i dobrze mi z nim.. ale.. mam problem z odbieraniem jak jadę samochodem.. te pierońskie klapki... i słabo go słyszę...

Nie ma śniegu. Coś tam napadało ale już stopniało prawie. Nie wiem, czy mi z tym źle..? Źle jest mojemu mężowi. Jak ta odrobina spadła, to pobiegł odśnieżać. No zupełnie jak wygłodzony! Zastanawiałam się, czy zdązy pomachać łopatą czy prędzej się stopi. Więc dla poprawy samopoczucia mojej brzydszej połowy może trochę popadać :)

Ja na razie wierna swojemu LG swiftowi, bardzo go lubię, dobrze mi się sprawdza.

Usiłowałam zaprzyjaźnić się z iPhone'm, ale... nie ma między nami chemii. :lol2:

IPhone trafił do młodszego synka pod choinką.

Mina dziecięcia - bezcenna!

Oniemiał ze zdumienia. :cool:

Bez śniegu jest absolutnie beznadziejnie, wirusy szaleją, bo mają wilgoć, wiatry wieją jak głupie i robią wielkie szkody, nie mówiąc o fatalnym samopoczuciu.

Naprawdę, nie rozumiem tego zachwytu, kiedy leje i wieje. :sick:

Moje dziecie jedyne plci zenskiej wlasnie jedzie do domu, rozpalilam w kominku, koty oszalaly i sie tluka ... Przeciez jeszcze 10-ej nie ma !!!!

Dzien dobry wszystkim, oto prognoza pogody: slonce, mroz, wiatr zrezygnowal ... Moze byc.