Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas też słoneczko i lekki mrozik. Nawet odrobina śniegu leży, jakby ktoś cukrem pudrem posypał.

Mam HTC Wildfire S, jeżeli to ważne. Weronika ostatnio nabyła Myphona i zachwycona nim jest. Wreszcie! Znaczy poprzednim telefonem też na początku była zachwycona, ale jej przeszło. Ciekawe, jak długo potrwa ten zachwyt. Oczywiście dumna jest, że ma takiego, jak mało kto ma.

A tak z innej bajki - drzwi od zmywarki STRASZLIWE trzeszczą, stękają, skrzypią ... nie mam słów na te dźwięki..:bash:

Jakiś pomysł?

WD zastosowane - jest jeszcze gorzej...

Może nie w to miejsce....??

Ps. Uwielbiam moją Lumię z Widowsem. Pierwszy telefon o ktorym mogę to powiedzieć od jakichś 4 lat. Nawet jak wpadł mi do WC :sick: (straszne przezycie! nie myślałam, że mnie to spotka... ale tylko do ... wody...) - dał się naprawić za 100 zł.

Nawet jak wpadł mi do WC :sick: (straszne przezycie! nie myślałam, że mnie to spotka... ale tylko do ... wody...) - dał się naprawić za 100 zł.

no popatrz, a ja na dziecko krzyczałam, jak wrzuciła swojego samsunga... w dobrym towarzystwie jest, okazuje się :) samsung dostał kropek na wyświetlaczu i tak mu zostało. Ale działał

Co do drzwi- nie mam pomysłu.

Xperię mam od roku, J, kilka razy zaliczyła twarde lądowanie i było okey, co do wytrwałości w wodzie nie wiem, byc może właśnie to pokonało głośnik, chociaż o kąpielach nicmi nie wiadomo. O z1 czytałam i słuchałam i opinie są dobre, no to zobaczymy!

Tyrion przeszczęśliwy, ja też się przeszłam jeno Brazylka troszkę mnie zasmuciła - miała jakieś dolegliwości prawdopodobnie lekka niewydolność. Trzeba się z wetem umówić, niech powie co można zrobić żeby jej choć trochę pomóc. Już jest okey ... ale to może w każdej chwili wrócić. Nasza klaczka ma prawie 23 lata ...

Ewa - no naprawdę myślalam, że to jakis żart - telefon w kloziecie?????

Dopoki nie zobaczyłam tam swojego..... szokujący widok :o Nie chcialam wierzyc ale jakoś doszłam do siebie i migusiem wyciągnęłam go ... Z WODY! Na szczęście z wody....

A wszystko wina projektantów spodni dla kobiet - zawsze miałam z tym problem - dlaczego dużo modeli nie ma kieszeni???!!! Z przodu?? Normalnie, jak to spodnie, dodam - dżinsy. Włozyłam więc lumię do tylnej kieszei (na chwilę...) i przypomniałam sobie o tym kiedy......zdjęłam spodnie :sick:

W każdym razie, w takie jsytuacji - absolutnie nie włączać (jesli się wyłaczył, mój się wyłączył), osuszyć z wierzchu, rozebrac na częsci i niech się tak suszy. I jak naszybciej do jakiegokolwiek punktu naprawczego. Powinno być dobrze :)

Ja raz już swój stary telefonik załatwiłam bezsensownym właczaniem zaraz po wyjęciu ze ........ słoika z kaparami.. (jak się tam znalazł - nie wiem do dziś..:o Fakt - telefonik był nieduży ...

Nie wiem co z tymi drzwiami, jeszcze może popsikamy WD... gdzieś wyczytalam, że powinno pomóc ale trzeba trafić we własciwie miejsce...

W sumie najważniejsze, żeby każdy swój telefon lubił, nie?

Wtedy wszyscy są zadowoleni.

Do wody jeszcze nie udało mi się telefonu wrzucić i niech tak zostanie.

Drzwi... nie wiem, kurczę.

Chyba rzeczywiście trzeba trafić tym WD we właściwe miejsce.

ale nie rozumiem czegos, po co wam komorka w wc?:rolleyes:

po nic. gagata miała w kieszeni a moja młoda używała w nocy zamiast latarki. Podobno budzić nas światłem nie chciała. Hmm, w całym domu przy każdym ruchu włączają się ledy, faktycznie nie budziła...

Ja zawsze miałam w kieszeni telefon.. ale poprzedni był mały i się mieścił, teraz mam duży i za bardzo się nie mieści.. więc jak dzwoni ktoś to się nabiegam.. wówczas nie musiałam biegać...

Młody zostawił raz swoją nokię w spodniach i włożył do brudownika.. ja spodnie do pralki na 40*C i 45 minut prania... jak wyjęłam spodnie i wieszałam .. zbladłam...

Rozebrałam go, na słonko, wysuszyłam.. i po kilku dniach działał bez zarzutu.

Mój ogólnie leży w różnych miejscach, często nie mam pojęcia gdzie ale co tam, zawsze się znajduje to co się martwić:)

Zegarek kiedyś w wucecie utopiłam .... taki zapinany na normalnie zapięcie, z dziurkami ... do tej pory nie wiem, jak to zrobiłam ale ... byłam lekko ubezwłasnowolniona przez tonik z dodatkiem ginu .... Szanowny do tej pory to pamięta i z podziwu wyjść nie może!

ale nie rozumiem czegos, po co wam komorka w wc?:rolleyes:

TAR cia - no przecież gdybym, wchodząc do WC-tu, wiedziała (tzn. pamietala..), że mam go w kieszeni (tylnej) to by nie było tej całej wesołej i pouczającej historyjki.... :wiggle:

A wkładam go czasem w kieszeń jak niosę więcej rzeczy np z góry domu na dół (powiedzmy rano).. :rolleyes:

Tak generalnie to w dzień leży gdzie leży i odbieram jak usłyszę a jak nie to nie.

Teraz, poza sezonem, radośnie i z premedytacją porzucam telefon.

Od marca do września zmuszona jestem go nosić zawsze przy sobie, nawet do wc idę z telefonem, bo akurat ktoś może chcieć rezerwację zrobić.

Nienawidzę dzwonka telefonu, zawsze cała się wzdrygam, gdy dzwoni.

Trudno, cierp ciało, coś chciało...