braza 08.01.2015 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 No widac przecież, Gwoździk!!!!!! Czy u Was też taka zimnica na zewnątrz? Pizga, pochmurno, jakieś dżówno z nieba leci ni deszcz, ni śnieg, ni grad ... Wyszłam po drewno i w te pędy wracałam, dawno tak szybko nie wnosiłam drewna do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 U mnie tyżnienajpiękniej... Ale za to 3 dni wolnego mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Noooooo, to się wyleżysz za wszystkie czasy!!!! Gratuluję!!! Korzystaj, póki jest możliwość!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Za oknem fuj, bo szaro i mokro. Owszem, nie zimno i jeszcze nie wietrznie, ale nie najpiękniej, oj nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Będę korzystać ale i posprzątać by wypadało, bo koty mi się mnożą wszędzie Ale bez ciśnienia... najważniejszy jest odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Łosia .. to dobrze, że ja mam psa... tfu.. sukę... i nie mnoży mi się, bo jest wysterylizowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Koty niestety mają to do siebie Aparatem w moim nowym telefonie się bawiłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Noo własnie dlatego mam psa;) Faaajne zdjęcia robi. I jak w domku masz ładnie.... klimatycznie.. Tobie za zimno na dworze , Tyrionowi za ciepło w domu... Ja nie mogę się przestawić na robienie zdjęć aparatem w telefonie.. jakoś nie potrafię jeszcze obsługiwać.. co prawda zrobiłam, ale nie wyraźne okrutnie.. i za nic nie potrafię wysłać MMSa z galerii... nie kumam tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 A u nas było pięnie - słoneczko i śnieg, który w nocy spadł. Długo nie poleży, bo się ociepla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Arnika, w kwestii wysyłania MMSów tyo ja upośledzona jestem. Chyba tylko raz mi się udało psim swędem i oczywiście nie pamiętam, jak to zrobiłam! Aparatu fotograficznego nie mam no to muszę się zadowolić telefonem. Na szczęście zetka ma dobry aparat, jak widac, nawet ja nie byłam w stanie skopać tych zdjęć Słoneczka zazdroszczę Agduś, ja się badziewnie czuję, gdy za długo go nie ma. Miałam tylko 3-4 dni piekne i znowu pochmurno - komu qrna to słońce u mnie przeszkadzało:mad: Edytowane 8 Stycznia 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2015 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Braza, klimatycznie bardzo Te zwierzowe na szajsie tyż z fona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Tyż fonem. Fajny fon, lubię go:) Dzięki, staram się, żeby fajnie sie mieszkało i przebywało w domu, w końcu całe życie w nim spędzamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Poprzednim telefonem nie miałam problemu... może i ja jestem jak mój syn.. jakaś autystyczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ja zdecydowanie bardziej aparatowa niż telefonowa, ale... w domku fajnie, ciepło, nowocześnie! Podoba mi się! I ilekroć widzę Twój dom, tylekroć przypomina mi się ta ruinka, którą nabyłaś i Twoja walka. Podziw mój masz za to niezmiennie i zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2015 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 No Depsiu, urosłam z 10 cm z dumy - wzwyż, nie wszerz!! Dziękuję! Pizga tak, że nawet samochód się chwiał! Do tego Matka Natura stwierdziła, że to za mało atrakcji jest, więc dołożyła strugi deszczu - a co sobie będzie żałować!!! Przyznac jednak muszę, że wolę to niż lodowisko na jezdniach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Nie wiem co gorsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Braza dawaj kolejne 10:wiggle:... chociaż klimaty nie moje to szyk i elegancja wali po łocach:yes: Zdjęcia głównie telefonem robię, mój aparat tylko macro fajne robi, do reszty się nie nadaje:rolleyes:Aby z iphonów wysłać MMs musi być włączona transmisja danych, znaczy sieciowy dostęp do netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Też robię telefonem, bo mam go zawżdy przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2015 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 O matko Arctica, toś mnie teraz załatwiła!!! Muszę jakieś zdjęcia porobić i wykazac się starannością przy tej robocie ogromną bo teraz beleco nie przejdzie:) Jutro coś wymodzę, na pewno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.01.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Dzięki, staram się, żeby fajnie sie mieszkało i przebywało w domu i to widać, Braza, widać, klimacik pierwsza klasa. Jestem z tych, co są świadkami całej metamorfozy. Dom nie do poznania....i to bez hamerykańskiej ekipy magików. Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts