Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

No widac przecież, Gwoździk!!!!!!

Czy u Was też taka zimnica na zewnątrz? Pizga, pochmurno, jakieś dżówno z nieba leci ni deszcz, ni śnieg, ni grad ... Wyszłam po drewno i w te pędy wracałam, dawno tak szybko nie wnosiłam drewna do domu :lol2:

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noo własnie dlatego mam psa;)

Faaajne zdjęcia robi.

I jak w domku masz ładnie.... klimatycznie..

Tobie za zimno na dworze , Tyrionowi za ciepło w domu...

Ja nie mogę się przestawić na robienie zdjęć aparatem w telefonie.. jakoś nie potrafię jeszcze obsługiwać.. co prawda zrobiłam, ale nie wyraźne okrutnie.. i za nic nie potrafię wysłać MMSa z galerii... nie kumam tego...

Arnika, w kwestii wysyłania MMSów tyo ja upośledzona jestem. Chyba tylko raz mi się udało psim swędem i oczywiście nie pamiętam, jak to zrobiłam! Aparatu fotograficznego nie mam no to muszę się zadowolić telefonem. Na szczęście zetka ma dobry aparat, jak widac, nawet ja nie byłam w stanie skopać tych zdjęć:lol2:

Słoneczka zazdroszczę Agduś, ja się badziewnie czuję, gdy za długo go nie ma. Miałam tylko 3-4 dni piekne i znowu pochmurno - komu qrna to słońce u mnie przeszkadzało:mad:

Edytowane przez braza

Ja zdecydowanie bardziej aparatowa niż telefonowa, ale... w domku fajnie, ciepło, nowocześnie!

Podoba mi się!

I ilekroć widzę Twój dom, tylekroć przypomina mi się ta ruinka, którą nabyłaś i Twoja walka.

Podziw mój masz za to niezmiennie i zawsze! :yes:

No Depsiu, urosłam z 10 cm z dumy - wzwyż, nie wszerz!! Dziękuję!

Pizga tak, że nawet samochód się chwiał! Do tego Matka Natura stwierdziła, że to za mało atrakcji jest, więc dołożyła strugi deszczu - a co sobie będzie żałować!!! Przyznac jednak muszę, że wolę to niż lodowisko na jezdniach!!!

Braza dawaj kolejne 10:wiggle:... chociaż klimaty nie moje to szyk i elegancja wali po łocach:yes:

Zdjęcia głównie telefonem robię, mój aparat tylko macro fajne robi, do reszty się nie nadaje:rolleyes:

Aby z iphonów wysłać MMs musi być włączona transmisja danych, znaczy sieciowy dostęp do netu.

Dzięki, staram się, żeby fajnie sie mieszkało i przebywało w domu

i to widać, Braza, widać, klimacik pierwsza klasa.

Jestem z tych, co są świadkami całej metamorfozy.

Dom nie do poznania....i to bez hamerykańskiej ekipy magików.

Szacun :)