Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

czuję coś, że w tym roku będę podziwiać przeróbki, bo nad morze jedziemy. Z namiotem :) Nie wiem tylko nad którą jego część.

Moja młoda dziś stwierdziła, że chce jechać na Woodstok. Mąż na to... no, może się wybierzemy. Mina córki bezcenna :)

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo żałuję, że nie dane mi było ujrzeć miny Zuzki!

Dzięki za dobre słowa o zmianach. Nie będę fałszywie skromna i powiem, że sama widzę czuję ròżnicę. Jeszcze tylko łazienka .... Już, mam nadzieję, niedługo...

Porobiłam troche zdjęć teraz trzeba dojść do stacjonarnego komputera a ten jest na gòrze ... To całe 13 stopni ... :rolleyes:

... a nawet dłużej ...:rolleyes:

Zdjęcia zgrałam teraz trzeba je wrzucić ... Wszystko w rękach Orange i dostawcy energii

09-10.01 (45) (Kopiowanie).jpg

09-10.01 (75) (Kopiowanie).jpg

09-10.01 (97) (Kopiowanie).jpg

09-10.01 (128) (Kopiowanie).jpg

09-10.01 (22) (Kopiowanie).jpg

No i tak to wygląda mniej więcej ...

Pizga okropnie, parę razy musiałam od nowa robić, bo energię elektryczną wiatr powiał gdzie indziej .... Ciekawe co będzie dalej ...

Miało byc tak pieknie ... już 3/4 kolejnego posta miałam gotowe i ... fiuuuuuu, znowu ktoś ukradł prąd ....

Może....

... bo gdy się robi zdjęcia to wtedy właśnie można odkryć wiele ciekawych rzeczy ... np. to, że w drzwiach do wiatrołapu odbija się światło lampek małej choinki

09-10.01 (79) (Kopiowanie).jpg

..albo ... że ma się upragnione lustro w salonie nawet jeśli niekoniecznie w tym miejscu, w którym by się chciało

09-10.01 (28) (Kopiowanie).jpg

Można się przekonać też o tym, o czym zawsze się wiedziało ale nie zwracało uwagi ... że jeśli coś w domu się dzieje, szczególnie gdy wokół pojawiaja się wiele ciekawych rzeczy, wtedy wśród tych rzeczy na pewno pojawi się kot - przynajmniej jeden

09-10.01 (47) (Kopiowanie).jpg

Ewa, jakoś tak sobie przypominam, że nawet była mowa o tym, że w tym roku się pojawisz .... więc lepiej wybierz się nad morze w tę jedynie słuszną stronę!!

Edytowane przez braza

Nie wiem Ognistym czego nie widzisz, jeśli jednak nie widzisz niczego to ... oślepłeś!!

Pizga dalej, wczoraj godzinę prądu nie było - no popisali się nasi energetycy stawiając linie bo mało wyłączeń ostatnio mamy!! Szacun dla nich!!!