EZS 09.01.2015 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 czuję coś, że w tym roku będę podziwiać przeróbki, bo nad morze jedziemy. Z namiotem Nie wiem tylko nad którą jego część. Moja młoda dziś stwierdziła, że chce jechać na Woodstok. Mąż na to... no, może się wybierzemy. Mina córki bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2015 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Bardzo żałuję, że nie dane mi było ujrzeć miny Zuzki! Dzięki za dobre słowa o zmianach. Nie będę fałszywie skromna i powiem, że sama widzę czuję ròżnicę. Jeszcze tylko łazienka .... Już, mam nadzieję, niedługo... Porobiłam troche zdjęć teraz trzeba dojść do stacjonarnego komputera a ten jest na gòrze ... To całe 13 stopni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Dejże pokój... 13 stopni w 45 minut...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Braza już pewnie na piątym stopniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2015 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ... a nawet dłużej ... Zdjęcia zgrałam teraz trzeba je wrzucić ... Wszystko w rękach Orange i dostawcy energii No i tak to wygląda mniej więcej ... Pizga okropnie, parę razy musiałam od nowa robić, bo energię elektryczną wiatr powiał gdzie indziej .... Ciekawe co będzie dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 U nas też gwiździ. Miało być jutro ładnie, ale chyba kicha z tego. A biegać trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Miało byc tak pieknie ... już 3/4 kolejnego posta miałam gotowe i ... fiuuuuuu, znowu ktoś ukradł prąd .... Może.... ... bo gdy się robi zdjęcia to wtedy właśnie można odkryć wiele ciekawych rzeczy ... np. to, że w drzwiach do wiatrołapu odbija się światło lampek małej choinki ..albo ... że ma się upragnione lustro w salonie nawet jeśli niekoniecznie w tym miejscu, w którym by się chciało Można się przekonać też o tym, o czym zawsze się wiedziało ale nie zwracało uwagi ... że jeśli coś w domu się dzieje, szczególnie gdy wokół pojawiaja się wiele ciekawych rzeczy, wtedy wśród tych rzeczy na pewno pojawi się kot - przynajmniej jeden Ewa, jakoś tak sobie przypominam, że nawet była mowa o tym, że w tym roku się pojawisz .... więc lepiej wybierz się nad morze w tę jedynie słuszną stronę!! Edytowane 10 Stycznia 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.01.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 drzwi też posłużyły za lustro i się w nich ładnie odbiłaś ... Bardzo ładnie ... tylko ... ...tylko ... .... tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 No co się będę powtarzać - super jest w chałupie, choć klimaty nie moje, jak Arctisia bardziej retro jezdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.01.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 o wypraszam to sobie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2015 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Nie wiem, co wyprasza sobie Arctisia, ale też i nie jestem za bardzo dociekliwa ... Gwoździku, nie wiem gdzie Ty mnie widzisz .... straszliwie pilnowałam, żeby się nie odbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.01.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 drugie okienko w dół po prawej .... ... jak zwykle się czepiam ... pewnie to jakaś zwida ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 To Budda, który siedzi na półce, chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2015 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Bardzo ładnie Proszę Pani Ewa.. a gdzie indziej niż w jednym miejscu będą i konie i jajcok ... A i Woodstock po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2015 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Budda na pewno siedzi na półce ścianki, gdzie jestem ja ... Ha!!! Któż to wie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2015 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Braza już pewnie na piątym stopniu! Spieszyła się strasznie... A nam prund terozki oddali dopiero... Foty nadal z fona... Jak dla mnie zajebiaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 11.01.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 drzwi też posłużyły za lustro i się w nich ładnie odbiłaś ... Bardzo ładnie ... tylko ... ...tylko ... .... tylko pozazdrościć Ludzieeeeeeeeeeee oślepłem . Bo też nic nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2015 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Nie wiem Ognistym czego nie widzisz, jeśli jednak nie widzisz niczego to ... oślepłeś!! Pizga dalej, wczoraj godzinę prądu nie było - no popisali się nasi energetycy stawiając linie bo mało wyłączeń ostatnio mamy!! Szacun dla nich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 11.01.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Ciemność widzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.01.2015 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 musisz usiąść pod kątem 45 stopni do monitora i spojrzeć na drugie okienko po prawej od góry .... Lewe ramię Brazy "zahacza" o okienko drugie od góry po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts