Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kiedyś mogłam sobie zrobić kilkudniową głodówkę, a teraz, kiedy jestem naprawdę głodna, to mam telepawkę i muszę szybciutko jakieś węglowodany wchłonąć. Co wcale nie znaczy, że muszę słuchać mojego organizmu, kiedy podsuwa mi natrętną myśl "co by tu zjeść?" i głupie pomysły typu "a może jakaś czekolada jest w pudle ze słodkościami?".

Ostatniego zdania nie skomentuję...

Nie jem ciasta, ciastek (chyba że suche np. biszkopty), czipsów (chyba, że ktoś przede mną postawi...), kabanosów itp. Za to czekoladę i to w dodatku mleczną, najchętniej z orzechami, jem. Chyba, że nie ma jej w domu. Wtedy odpowiadam mojemu organizmowi "nie ma a do sklepu daleko, więc się uspokój - mogę najwyżej jabłko zjeść".

Wreszcie się zmobilizowaliśmy, żeby sprawdzić, czy sokowirówka działa. Działa. Gdyby tak jeszcze mniej roboty z tym było...

Czy wiecie coś na temat tych podobno łatwych do czyszczenia sokowirówek? Rzeczywiście łatwiej?

A tak a'propos cudów, to ostatnio dopadł nas na parkingu przed Makto facet. Koniecznie chciał nam sprzedać komplet garnków Zeptera, podobno wart 4000, podobno facet skończył prezentacje i wracał do Londynu, podobno chciał sprzedać byle się pozbyć. Zaczął od 1200, skończył na 500 zł, ale byliśmy twardzi. Garnki wyglądały autentycznie, więc na czym polegał przekręt?

Edytowane przez Agduś