Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeżeli podróba, to chyba bardzo dobra. Pewności nie mam, bo takie garnki widziałam ostatnio kilkanaście lat temu, od tego czasu na pewno się zmieniły. Kradzione? Facet miał trzy walizki w bagażniku, więc nie byłaby to przypadkowa kradzież. Wyglądał nobliwie, Odziany w garnitur, podjechał dobrym samochodem... Zawodowiec...

Intryguje mnie to czysto teoretycznie, bo nigdy o takich garach nie marzyłam, a poza tym teraz potrzebuję dokładnie jednego gara - rondla z powłoką ceramiczną i nie mam zamiaru kupować więcej.

Polaków i Romów wciskających narzędzia i różne insze towary na parkingach widywałam często, ale to była inna skala i inna jakość.

...

Cheffie... Przeprowadz rozmowe z organizmem bo te skrzydlate zachcianki moga sie zle skonczyc, vide Ikar;)

... nie używam wosku :) ;)

ps - "na gwiazdkę" otrzymałem w prezencie od Ciemiężycielki komplet All Clad (chyba mnie przeżyje) :)

Paweł a o jakich skrzydełkach Ty mówisz... kurczak, indyk czy struś.... ten by Cie uniósł... i to bez wosku.

Agduś... ta sama śpiewka.. nas zaczepił pod castoramą facet w garniturze, różowy krawat dość mocno otyły, miał niby (chyba) dwa komplety i też wylatywał do Anglii... chciał się pozbyć.. i szukał nabywcy.. ponieważ mamy od ponad 20 lat Amway-owskie gary to grzecznie i stanowczo podziękowałam...

Zastanawiająca metoda...

Na szajsbuku Młoda Braza jest!!!

Dobry wieczór wszystkim! Mam chate wolną toteż sobie od 14-ej komarka przycięłam. wypiłam teraz kawę i mogę nadawać!!!

Garów za 2 albo 3 tysiące to ja nie kupię bo i po co mi???!!!! Chyba, że same by gotowały, a wcześniej przygotowały wszystko - w takim przypadku biorę w ciemno!!!!

Od Gagatki!!!

Mam pytanie poważne - jest do przygarnięcia maluszek Cane Corso do kochania.

Rodowodowy do oddania w bardzo dobre ręce do domu w ciepełko!!!

To dziecko psie jest po ostrej reakcji poszczepiennej teraz chudziutkie ale do odchuchania, słodziak z niego wyrosnie i przylepa.

Chłopiec w kolorze szaerobłekitnym. Szukamy mu domu ale odpowiedniego....

Malec jest za darmo (rozmawialiśmy o koszcie worka z karmą), bo to nie jest pies na sprzedarz.

Psiak jest po silnej reakcji poszczepiennej która spowodowała wgłowienie jelita- była konieczna operacja.

Jest chudziutki i musi mieć ciepło - mieszkanie jak najbardziej wskazane.

Taka psia bida ale jak widać już najgosze za nim i teraz trzeba go przygarnąć i dać mu dom.

Ale to musi byc kto ma pojęcie o psach, dlatego nie można dać ot tak ogłoszenia do internetu..

Piesek jest teraz pod Warszawą.

Z wszelkimi pytaniami do mnie proszę. Temat jest dośc pilny, piesek bardzo już potrzebuje DOMU.

Teraz jest juz zdrowy, normalnie je, nie wymaga leczenia, "tylko" większej ilości ilości ciepła "po przejściach" czyli po operacji (wycinany kawałek jelita).

Z tym się normalnie żyje! :)

Urodził się we wrzesniu '14.

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=300035&d=1421774956

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=300036&d=1421774971