DPS 18.01.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Są najprawdopodobniej kradzione albo to dobre podróby, u nas stada Cyganów napastują ludzi i oferują te gary przed Auchanem i LM w Zielonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jeżeli podróba, to chyba bardzo dobra. Pewności nie mam, bo takie garnki widziałam ostatnio kilkanaście lat temu, od tego czasu na pewno się zmieniły. Kradzione? Facet miał trzy walizki w bagażniku, więc nie byłaby to przypadkowa kradzież. Wyglądał nobliwie, Odziany w garnitur, podjechał dobrym samochodem... Zawodowiec... Intryguje mnie to czysto teoretycznie, bo nigdy o takich garach nie marzyłam, a poza tym teraz potrzebuję dokładnie jednego gara - rondla z powłoką ceramiczną i nie mam zamiaru kupować więcej.Polaków i Romów wciskających narzędzia i różne insze towary na parkingach widywałam często, ale to była inna skala i inna jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.01.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ... Cheffie... Przeprowadz rozmowe z organizmem bo te skrzydlate zachcianki moga sie zle skonczyc, vide Ikar;) ... nie używam wosku ps - "na gwiazdkę" otrzymałem w prezencie od Ciemiężycielki komplet All Clad (chyba mnie przeżyje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2015 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Paweł a o jakich skrzydełkach Ty mówisz... kurczak, indyk czy struś.... ten by Cie uniósł... i to bez wosku. Agduś... ta sama śpiewka.. nas zaczepił pod castoramą facet w garniturze, różowy krawat dość mocno otyły, miał niby (chyba) dwa komplety i też wylatywał do Anglii... chciał się pozbyć.. i szukał nabywcy.. ponieważ mamy od ponad 20 lat Amway-owskie gary to grzecznie i stanowczo podziękowałam...Zastanawiająca metoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Braza... powiedz córci, że ślicznie wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.01.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 strusie skrzydełka, są doskonałe ... pieczone w oleju orzeszkowym ... za indyczymi nie przepadam, ... kurzęce, ... na bardzo ostro, z grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Braza... powiedz córci, że ślicznie wyglądała Coś mnie ominęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.01.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 I mnie...? Chyba, że sie córki pomylyły Arnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Nie pomyliły Szukajcie aż znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2015 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Ja się poddaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 No toż Brazówna na fotkach była, co Wy takie niezorientowane? Pięknie zresztą wyglądała, jak to Młode... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2015 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Na szajsbuku Młoda Braza jest!!! Dobry wieczór wszystkim! Mam chate wolną toteż sobie od 14-ej komarka przycięłam. wypiłam teraz kawę i mogę nadawać!!! Garów za 2 albo 3 tysiące to ja nie kupię bo i po co mi???!!!! Chyba, że same by gotowały, a wcześniej przygotowały wszystko - w takim przypadku biorę w ciemno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Jakby jeszcze posiały i wyhodowały, to nawet i ja się skuszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.01.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 To idę poglapić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2015 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Jakbys miała kłopoty to daj znac, spróbuję coś z tym zrobić. U niej na stronie kilka jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2015 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Od Gagatki!!! Mam pytanie poważne - jest do przygarnięcia maluszek Cane Corso do kochania. Rodowodowy do oddania w bardzo dobre ręce do domu w ciepełko!!! To dziecko psie jest po ostrej reakcji poszczepiennej teraz chudziutkie ale do odchuchania, słodziak z niego wyrosnie i przylepa. Chłopiec w kolorze szaerobłekitnym. Szukamy mu domu ale odpowiedniego.... Malec jest za darmo (rozmawialiśmy o koszcie worka z karmą), bo to nie jest pies na sprzedarz. Psiak jest po silnej reakcji poszczepiennej która spowodowała wgłowienie jelita- była konieczna operacja. Jest chudziutki i musi mieć ciepło - mieszkanie jak najbardziej wskazane. Taka psia bida ale jak widać już najgosze za nim i teraz trzeba go przygarnąć i dać mu dom. Ale to musi byc kto ma pojęcie o psach, dlatego nie można dać ot tak ogłoszenia do internetu.. Piesek jest teraz pod Warszawą. Z wszelkimi pytaniami do mnie proszę. Temat jest dośc pilny, piesek bardzo już potrzebuje DOMU. Teraz jest juz zdrowy, normalnie je, nie wymaga leczenia, "tylko" większej ilości ilości ciepła "po przejściach" czyli po operacji (wycinany kawałek jelita). Z tym się normalnie żyje! Urodził się we wrzesniu '14. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=300035&d=1421774956 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=300036&d=1421774971 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.01.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 no właśnie tak myślałam, że szajsbuk. A na nie kumata, nie mam tam konta Poza tym z przekory - niech Wielki Brat o mnie nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 cudny słodziak jakbym rudej nie miała to może bym się skusiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Ewa - wszystko wie, bo przecie wszystko tutaj znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts