Maxtorka 21.01.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Maxtorko-co mi tam,pójdę na całość I Małgorzata u mnie się znajdzie Jestem prawie pewna że i Behemota masz na stanie;) Brazunia pięknie tam u Cię W sumie i u nas białawo jest ale powietrze jakieś takie morowe i słońca nie uświadczysz jak w za przeproszeniem Irlandii;) Musiałam sobie poziom endorfin na siłowni podnieść, no do czego to podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.01.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Maxtorko-nigdy nie miałam i nie mam.Nie rozumiem kotów.nie wiem co one do mnie mówią Brazka,no to z tym uczesaniem do mojego Mistrza Się dopasowałaś:)Pięknie miałaś dzisiaj-u mnie cały dzień noc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Skoro się spasowałam to okey!!! Śnieg nadal leży a myślałam, że szlag go trafi, bo ciepło w sumie było. Niech sobie leży, mi nie przeszkadza - jeszcze. Oby tylko nowych dostaw nie było, bo to już bedzie nadmiar szczęścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.01.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Nie pokażę tych zdjęć dzieciom, bo je zazdrość zeżre. Słońce dzisiaj miałam, nie od rana wprawdzie, ale od przedpołudnia. Śniegu ani na lekarstwo! Też byłam na siłowni po endorfiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Wiele lat myślałam, że nie lubię kotów. Aż jeden z nich mnie sam polubił... Kotów się nie zrozumie, koty trzeba tylko lubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Też tak miałam... nigdy nie miałam kota bo zawsze miałam kotożernego psa... odkąd mam koty... teraz kota to rozumiem co ona chce! Naprawdę wiem kiedy będzie chciała wyjść, kiedy chce jeść, kiedy chce się przytulić... mężowaty często pyta co ona chce... to mu mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2015 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Koty nas sobie wychowują i tresują, to nie ulega wątpliwości!! Osobiście jestem zafascynowana kotami i uwielbiam miec je obok, nawet gdy one nie zawsze uwielbiają byc obok mnie:D Wkurzę Depsię ... cholera .... to jakbym drażniła dziką bestię .. Nadal mam śnieg!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Ależ miej sobie miej... nie krępuj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2015 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Ja bez krempacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Brazunia - JESTEŚ PEWNA, ŻE CHCESZ MNIE POWKURZAĆ??? Oby Ci tego śniegu dopadało, tak na maksa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2015 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Ja mam ferie ... może padać Ale że chciałabym Cię wkurzac ... aleszszszszsz ssssskąąąąddddd:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 U nas tyż ferie Ale śniegu nie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 No przecie, przecie... Toż Ty, Brazuniu, niewinna niczym ta Arctikowa Zośka, no czysto sama słodycz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2015 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Wieeeeemmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Ja za to mam wiosnę.. funki wychodzą... Za to na narty pojadę prawie w weekend majowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2015 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Gratuluję ferii. U nas dopiero za miesiąc będą. Na razie wiosna, właściwie przedwiośnie. Szaro, zimno, ciapie coś z nieba...Ciemiernik ma kwiaty przy samej ziemi na razie, ale ma. Pigwowiec prawie kwitnie... Szlag! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2015 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Znalazłam dzisiaj fajną sekwencję Oscara Wilde'a: "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i poszkodowanych przez los" Ja należę do tej pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Oooo, zdecydowanie też nie jestem poszkodowana przez los! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts