DPS 28.01.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 No to ja już nie wiem, gdzie się wyprowadzić, żeby zimy mieć, chyba... Nowy Jork mi pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Eeee... tam też tylko straszyli! Spitsbergen??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2015 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Norwegia, daleka północ!!!! Siemanko wieczorne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 O! Szwecja by mi pasowała, tam znam, dałabym radę! I miałabym wreszcie porządną zimę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 U nas topnieje, to co spadło, ale zapowiadają opady. Może w niedzielę wystarczy na narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Jesteście zboczone... sama wyjdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2015 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Nie musisz ... wiemy ... i akceptujemy Śnieg ... dobra, może być, jakoś to przeżyję a nawet doszukam się stron pozytywnych w postaci pieknych widoków ale wiatr i pochmurno ???? Do d.... czuję się osobiście urażona!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 U mnie sypie... też się czuję dotknięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.01.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 A u mnie świeciło słońce:cool:!!! i +5 było... i białe jeszcze jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Już nie sypie... teraz rozmaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.01.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 U nas jeszcze nie sypie. Na razie dobrze, bo dzisiaj muszę autem jechać. Od jutra może sypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2015 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 A ja przeszłam się z gnidą po lesie (znowu za jakąś wizją pognał; na szczęście szybko wrócił), pojechałam do Brazki alebłocko takie, że do niej nie dotarłam a rzeczona nie była uprzejma podejść. Marchewki nie miałam to stwierdziła, że się wysilac nie będzie! Zimno, qurczę, przenikliwy wiatr, nie przepadam za taką pogodą!Obejrzałam "Czarownicę" z Angeliną, za który to film nasza kostiumolog (czy jak tam się zwie taka osoba) dostała nominację do Oskara - fajny, relaksujący akurat na zimowe wieczory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 A ja dziś w lesie nie byłam... no nie mogłam się zdecydować... iść czy nie iść... kupe roboty mam i też jej nie zrobiłam... w zamian poczyściłam kabinę i zlewy... w zasadzie wszystko co mogłam to zrobiłam, żeby tylko się za pisanie umów nie wziąć... LENIA MAM NA PAPIERY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2015 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Ja do Brazki pojechałam - pomijając oczywiście względu uczuciowe - również po to, żeby nie widzieć podłogi .... Od kilku dni cos mi próbuje powiedzieć .... Od kilku tygodni mówię sobie, że muszę zrobić porzadek w katalogach zdjęć ... jak dotąd mówię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 No, ja widziałam słońce. Przez okno w pracy. Szans na spacer nie miałam. I na razie wolę papiery, niż sprzątanie. Po przemeblowaniu mojego pokoju z ochotą poszłam do pracy i rzeczywiście uczciwie popracowałam. Byle się nie ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 U nas dzisiaj można było sobie wyobrazić słońce - coś jakby zza cienkich chmurek świeciło. Za to pizga z leksza. Podobno dzisiaj padnie rekord niskiego ciśnienia. Na wszelki wypadek podniosłam sobie zaraz z rana, bo na siłowni dobrą kawę dają za darmo (lepiej brzmi niż "w cenie", no nie?). Kiedy wiadomość na Onecie przypomniała mi przed chwilą o tym ciśnieniu, zażądałam od dziecka zrobienia kolejnej kawy. Przetrwamy to jakoś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2015 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Nie słyszałam o tym rekordzie ale to niczego nie zmienia i tak piję trzecią dużą kawę ... Przed chwilą sobie zrobiłam i przyniosłam na górę a tu proszę! Mój oranizm wie lepiej ode mnie, czego potrzebuję! Nic mi się nie chce!! Do końca laby właściwie tylko 2 dni .... Straszszszsznnneeee!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2015 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Moja laba nadejdzie za dwa tygodnie. A ten rekord światowy padł dzisiaj w Zakopcu. Jakby co, to ja mam bliżej, co usprawiedliwi chyba trzecią kawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2015 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 No pewnie, że usprawiedliwi!!! I pragnę nadmienić, że z Zakopca do mnie też nie jest aż tak daleko ... no przynajmniej dla niskiego ciśnienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Ooo t ja często bywam w Zakopcu, a teraz to nawet teściowa tam jest... Agduś.... czy ja dobrze kumam, że Ty nie piłaś kawy??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts