Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie musisz ... wiemy ... i akceptujemy :wiggle:

Śnieg ... dobra, może być, jakoś to przeżyję a nawet doszukam się stron pozytywnych w postaci pieknych widoków ale wiatr i pochmurno ???? Do d.... czuję się osobiście urażona!!!!!

A ja przeszłam się z gnidą po lesie (znowu za jakąś wizją pognał; na szczęście szybko wrócił), pojechałam do Brazki alebłocko takie, że do niej nie dotarłam a rzeczona nie była uprzejma podejść. Marchewki nie miałam to stwierdziła, że się wysilac nie będzie! Zimno, qurczę, przenikliwy wiatr, nie przepadam za taką pogodą!

Obejrzałam "Czarownicę" z Angeliną, za który to film nasza kostiumolog (czy jak tam się zwie taka osoba) dostała nominację do Oskara - fajny, relaksujący akurat na zimowe wieczory!

Ja do Brazki pojechałam - pomijając oczywiście względu uczuciowe - również po to, żeby nie widzieć podłogi .... Od kilku dni cos mi próbuje powiedzieć ....:) Od kilku tygodni mówię sobie, że muszę zrobić porzadek w katalogach zdjęć ... jak dotąd mówię ....

No, ja widziałam słońce. Przez okno w pracy. Szans na spacer nie miałam.

I na razie wolę papiery, niż sprzątanie. Po przemeblowaniu mojego pokoju z ochotą poszłam do pracy i rzeczywiście uczciwie popracowałam. Byle się nie ruszać :)

U nas dzisiaj można było sobie wyobrazić słońce - coś jakby zza cienkich chmurek świeciło. Za to pizga z leksza.

Podobno dzisiaj padnie rekord niskiego ciśnienia. Na wszelki wypadek podniosłam sobie zaraz z rana, bo na siłowni dobrą kawę dają za darmo (lepiej brzmi niż "w cenie", no nie?). Kiedy wiadomość na Onecie przypomniała mi przed chwilą o tym ciśnieniu, zażądałam od dziecka zrobienia kolejnej kawy. Przetrwamy to jakoś!

Nie słyszałam o tym rekordzie ale to niczego nie zmienia i tak piję trzecią dużą kawę ... Przed chwilą sobie zrobiłam i przyniosłam na górę a tu proszę! Mój oranizm wie lepiej ode mnie, czego potrzebuję!

Nic mi się nie chce!! Do końca laby właściwie tylko 2 dni .... Straszszszsznnneeee!!!!