DPS 03.02.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Najlepiej to jakąś bryczką elegancką, dopiero panią byś na całą okolicę została! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2015 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Nie wiem, czy Brazylka by to wytrzymała? Dżówno (białe) nie ma wpływu, że do dupy ... Zasłużyło na wzmiankę, bo mnie wkurza, pada cały dzień z małymi przerwami i nie topnieje. A do dupy, bo zamista łazienki musze pier...u fiskusowi szmal oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Ja jeszcze nie próbowałam rozliczenia... może to i dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2015 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Brazula trza było tylko tyle szmalu naczaskać coby dla nich nic nie starczyło... no ale wtedy to pewnie i na taras by nie starczyło... To fiskus pier... nie dżówno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2015 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Szmalu nie naczaskaliśmy, to ze sprzedaży mieszkania .... Zazwyczaj łudzę się, że to państwo jest w miarę normalne ale ... do czasu. Mieliśmy wykorzystać tę kwotę za mieszkanie na urządzenie i remont nastepnego. Tylko że ta złodziejska instytucja nie uznaje sprzetów, lamp, mebli, uznaja tylko materiały budowlane. Nawet zabudowy sukinsyny nie chcą uznać!!! Nie ... to nie jest normalne państwo, mam wrażenie, że Panstwa Polskiego to nie ma w ogóle, jest zlepek ludzi i to wszystko! Eeeee, dobra, pieknie jest za oknem!!! Byłoby piekniej, gdybym nie musiała wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 To posiadaliście to mieszkanie krócej niż 5 lat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2015 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Dokładnie. Ale to pikuś, liczyliśmy się z podatkiem. Tylko nam księgowa nie powiedziała, że rozliczając się za dwa lata musimy zapłacić odsetki .... qrwa ja też o tym nie pomyślałam:mad: No i teraz dżówno!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Współczuję, wkurw musisz mieć straszliwy i nic dziwnego.Niestety, to państwo jest od dziesięcioleci państwem opresyjnym dla obywateli, dlatego namawiałam moje dzieci, żeby wyjeżdżały stąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2015 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Noooo, wkurw mam zdrowy, tego mi nikt nie odbierze! Nie wiem, jakie plany ma moja Młoda ale jeśli wyjazdowe to ... jestem za!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Dobrze, że nie mam już nic do sprzedania, bo znów by mnie okradli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Moje też namawiam na wyjazd. Tylko najpierw trza sprawdzić, w jakim kraju podatki najmniejsze albo przynajmniej jakieś sensowne są. No bo w ich wymarzonej Skandynawii to akurat podatki wysokie są...Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma... Świntesłowamościdobrodzijko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2015 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Podatki to jedno ale stabilność i pewność, że któregoś dnia jakiś debil nie obudzi się z wizją "poprawienia" czegoś, co wprowadził miesiąc temu to drugie! Wczorajsza pełnia Księżyca bardzo mi się podobała, widno było wokół domu jakby ktoś żarówkę włączył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 (edytowane) A notariusz Wam nie powiedział, cobyście podatek zapłacili albo jakoś poczekali do tych pięciu lat? A może zakupy na remont łazienki by jakoś przeszły? Albo jakieś faktury z zaprzyjaźnionej hurtowni? Edytowane 4 Lutego 2015 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2015 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Faktury mamy, nawet przyjaźń wielka nie była zbytno potrzebna, bo wszystko i tak trzeba było kupić. Niestety wiele z tych zakupów US odrzuca, bo ... no bo tak! Agdus, my wiedzieliśmy, że mamy 2 lata na wykorzystanie tych pieniędzy i wykorzystywaliśmy w miarę potrzeb. Nie wiedziliśmy niestety, a księgowa też się nie zająknęła, że jeśli dopiero po 2 latach będziemy się rozlicząć, to naliczą odsetki. O te odsetki chodzi, szlag mnie trafia ale teraz już nic nie zrobię, musze zapłacić! W historii nie ma gdyby ... gdyby wiedziała o tych pier...ych odsetkach, to już 2 lata temu zapłaciłabym ten cholerny podatek!!! Pieprzyć łazienkę, nie powieszę się, ale wqrwa mam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Księgowej daj w zęby, ale po cichu, żeby nikt nie widział. To co, macie zapłącić cały podatek z odsetkami, czy część? Jak to jest, bo ja się nie łapię. Nie sprzedawaliśmy mieszkania. Znaczy mama z ciocią sprzedawały, ale one odczekały pięć lat wynajmując, więc nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.02.2015 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Podatek od tego co zostało (kwota za mieszkanie - to co raczyli uznać godne odliczenia) i odsetki od tego co za późno rozliczone, znaczy pewnie za to z poprzedniego roku. Nie wiem księgową nie jestem ale tak zrozumiałam:p Brazka, a wqrw to dobra rzecz... jak jeszcze jest komu w mordę dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2015 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Dobrze zrozumiałaś. No własnie nie ma komu w mordę dać .... Księgowej, tylko to i tak musztarda po obiedzie! Agduś, gdybyśmy czekali 5 lat to za 2 lata zaczęlibyśmy remont .... rozumiesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.02.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Przywitam się z rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.02.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Przywitam się z rana... w pełni księżyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts