braza 14.09.2007 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ja też bez wolego oczka, ale z lukarną w kształcie trapezu (ciekawe jak będzie się prezentował ). Zajrzyj do wątku o wdzięcznym, tam też co nieco się pokazało. No to lecę Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Patz moja Droga i planuj tego wdzieczniaka, bo pozniej zakrecenia dostaniesz i nie bedzie czasu na pierdoly. Pozniej to znaczy kiedy juz ziemianka bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Patz moja Droga i planuj tego wdzieczniaka, bo pozniej zakrecenia dostaniesz i nie bedzie czasu na pierdoly. Pozniej to znaczy kiedy juz ziemianka bedziesz Przywłaszczam sobie pojęcie ziemianka i zaczynam go namiętnie stosować celem określenia swojej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Nie ma sprawy Nie licze duzo za pozyczanie slowek i okreslen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.09.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ojojoj ale się u Ciebie porobiło Na początek życzę Tobie i Twojemu Szanownemu Panu abyście Waszą 15 roczniecę ślubu świętowali hucznie w Waszym nowym "wdzięcznym" domku. Jest to w końxcu bardzo prawdopodobne, przez rok może się wiele zmienić ...oczywiście na lepsze tylko na lepsze A nawet gdyby miały być tylko mury to itak to będzie już Wasz dom Życzę Wam również abyście uporządkowali wszystkie swoje błędy z przeszłości (no cóż każdy z nas je popełnia i dopiero potem dowiadujemy się, że te błędy nauczyły nas czegoś ) i żeby bank, dał Wam tyle kredytu ile chcecie. a najbardziej życzę Wam i Wszystkim Forumowiczom abyście.............WYGRALI W TOTO LOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dzięki bobowa, zapytam przwrotnie: Masz jakiegoś dobrego jasnowidza pod ręką Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.09.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Jasnowidzem jestem ja... a tak do rzeczy, posłuchaj Ty dzielna kobieta jesteś i nie poddasz się tak łatwo bo tyle już zrobiłaś i tyle przeciwności losu przeszłasz, że po prostu.... musi Ci się udać i uda się A jak będziesz wątpić albo nie daj Boże przyjdą Ci do głowy myśli o porzuceniu tej budowy, tego dziennika i tego forum to... podtrzymamy Cię wszyscy na duchu, zagrzejemy do walki i zbudujesz ten dom. PS. A jak tam poszukiwania działki, przerwałaś? Oby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Na dzień dzisiejszy jest tak: przerwanie poszukiwań to trochę za mocne słowo, nie są one tak intensywne, jak dotąd. Skupiłam się na tym co obecnie najważniejsze, czyli możliwości otrzymania kredytu na działkę. Ale to nie znaczy, że zupełnie nic nie robię w kwestii poszukiwań. Są jednak rzeczy w tej chwili ważniejsze. Przepraszam, jeśli piszę trochę nieskładnie, ale chyba złapałam wirusa od mojej córci i czuję fatalnie. Ledwo myśli zbieram. Jutro jestem umówiona z prawnikiem. Jak nie padnę twarzą na pysk, to napiszę co mi powiedziała i doradziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.09.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Braza, trzymam kciuki i powiedz temu prawnikowi że musi coś wymyśleć. Po prostu innej opcji nie ma I kuruj się kuruj żebyś jutro mogła się spotkać z prawnikiem. Dużo zdrowia Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dzięki śliczne Bobowa. I za wsparcie też, a może przede wszystkim Podaj numery na środę, coooooo Mogą być na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Bobowa Jutro wyślę, nawet gdybym miała na czworakach iść do kolektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Brazunia, ja mam nadzieję, że Ty jeszcze ciągle czynisz intensywne porządki w sprawach i poszukiwania. Bo wiesz, ja tu szykuję grzybki w słoiczkach na parapetówę, a wcześniej na opijanie działki. Okropnie bym się zdenerwowała, gdyby to było na darmo. No, ale ja znam Twoją twardość, wiem, że będziesz twarda, a nie miętka i że sprawy pójdą do przodu. Innej możliwości nie ma. Nie przyjmiemy do wiadomości. Bardzo się cieszę, że masz wsparcie prawniczki, to daje dużo więcej możliwości i człowiek inaczej się z tym czuje. Dobry ruch! A jak tam firma windykacyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2007 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Domeczku grzybki się nie zmarnują!!!! Nie mają szans, bo ja wkońcu wylezę z tego błędnego koła. Jak nie po dobroci, to siłom i godnościom osobistom W tej chwili to jestem dętka, bo dopadło mnie przeziębienie jak stąd do Meksyku i jedyne o czym mogę myśleć logicznie to jak zrobić sobie herbaty z malinami A wiesz, że koleżanka ma znajomego Pana po psychologii z kraju Juszczenki Podobno rewelka facio (i do tego ponoć przystojny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 18.09.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Serdeczne pozdrowienia i ciepłe życzenia zdrówka. Wracaj do zdrowia jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.09.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Trzymam kciuki baaardzo mocno, żeby wszystko udało się załatwić. Napewno się uda . Pozdrawiam i zdróweczka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Niezapominajko bardzo dziękuję. Walczę z tym cholernym przeziębieniem, chociaż narazie to szanse są wyrównane. Raz ono mnie pokonuje - raz ja pokonuję przeziębienie DarioAS miło mi powitać Ciebie u mnie Zaglądaj częściej Dzięki za życzenia. Fajne to Wasze poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 zaglądam, zaglądam , tylko nie zawsze mam czas się wpisać, bo przy moim szkrabie to często lepiej klawiaturę mieć w ukryciu (jak coś kliknie, to amen w pacierzu , już mi nawet kilka razy wyłączył kompa jak coś kliknął). Operuję zazwyczaj samą myszką. No, chyba, że śpi (tak jak teraz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.09.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 DarioAS: Nasze dzieci operując różnymi skrótami klawiaturowymi (nie do końca świadomie, jak mniemam) potrafiły takich cudów dokonać, ze potem dłuuugo nie mogliśmy sie połapać, o co chodzi... Braza, wy się żadnemu przeziębieniu nie dajcie! Echinacea, czosnek i citrokapki, a jutro pomkniesz do kolektury z pieśnią na ustach!Wero dzisiaj pierwszy raz od dawna znalazła chwilę i włączyła gg. Ciekawe, czy dziewczynom uda się pogadać. Mojej by się przydało, bo nauczyłaby się wreszcie pisać w przyzwoitym tempie (ja właśnie na gg nabyłam tę umiejętność). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Już włączam, te reklamy z gg mnie wkurzają i przełączam na niedostępny. Jakby co wołaj Werę. Już powoli dochodzę do siebie. Fajnie, że znalazłaś trochę czasu żeby wpaść. Jak tam Wasze zmagania z podjazdem iitp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Cześć kobieto, żyjesz?? Ja ledwo, siedzę w domu: strajk se urządziłam i do roboty nie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts