Moose 09.02.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2015 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Zdjęć nie mam, może będą .... A imie jej bedzie Tarya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 A nie pomyli im się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Nie pomyli... Noo to teraz będziesz miała dopiero fajnie i dopiero stoicki spokój... dwa onki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Sąsiad ma od dwóch lat mniej więcej jednego ONka. Pies zachowuje się wzorowo, chadza na spacery na smyczy, pewnie dalej od domów jest z niej spuszczany. Co ciekawe, nie szczekał w ogóle, kiedy ktoś przechodził wzdłuż płotu. Do czasu... Teraz ma towarzystwo podrostka. Znaczy miał najpierw towarzystwo szczeniaka, a teraz podrostka. Takiego wiecie, co to już duży jest, uszy ma postawione, ale jakiś taki jeszcze miękki jest i lekko poplątany. I co? Teraz, kiedy są dwa, to się drą pod płotem na wyścigi. Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Bo jeden drugiego uczy... mały dużemu pokazał, że wolno, a duży małemu pokazuje inne rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 No to Tyrionek ją wyszkoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2015 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Oooo!!!! Alllle będzie fajjjjnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2015 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Noooo będzie fajnie .... już jestem przerażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Mam nadzieję na szczegółowe i barwne relacje z życia codziennego, jak już sunia trafi do Ciebie, bo liczę na duże atrakcje!Proszę nie popychać, sama wyjdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2015 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 To ja nie ja popycham!!! Nie wiem, kto??? W kwestii atrakcji podzielam Twoje zdanie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2015 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 O matko, byłby to Tyrion ten, co tak wypycha?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 No chyba, że koty wypychają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.02.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Suka bywa bardziej spolegliwa. Łatwiej ją spacyfikować. Ale początki będą trudne, bo będzie musiała jakoś dać odpór dyktaturze Tyriona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 No chyba, że Tyrion ją za kumpla weźmie i będą broić w stereo. Doczekać się nie mogę opowieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Że będą broić w stereo to jestem pewna! Teraz to nie będzie przeproś, zamiast: "przydałyby sie płotki wokół rabat" bedzie: "musza byc płotki wokół rabat"! Depsia, Tyrion mówi, że czuje się osobiście dotknięty!!!!! Zaległam kole 16.30 - nie dałam rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.02.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Baby rzadza! Jak mala podrosnie to ona przejmie paleczke Braza hodowle zakladasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Na bank będzie stereo... Przy czym Gnida nauczy ją tego czego absolutnie robić nie powinna o ona odwdzięczy się tym samym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Hodowli raczej nie będzie, Tyrion niezdolny... Ja do wieczora dotrwałam tylko dzięki kawie. Na szczęście na siłowni można sobie za darmo zrobić kawusię, całkiem dobrą, a i tak w przerwach zwisałam malowniczo z różnych przyrządów pogrążona w półletargu. Po drugiej kawie byłam w stanie wyjść z domu na Odyseję, trzeciej nie piłam, bo pod wieczór zazwyczaj nie chce mi się spać - taki absurd. Jednakowoż dzisiaj nawet wieczorem jestem śpiąca. Siedzę tu siłą bezwładu, bo nie mam ani grama energii, żeby się wczołgać na górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2015 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dlatego ja mam sypialnię na dole, w razie "W" mogę dopełznąć chocby to i dłużej miało trwać Hodowli nie będzie, bo i po co? Ani znam sie na tym ani pewnie by mi się nie chciało a przede wszystkim ... chyba nie umiałabym sprzedać szczeniaków. No bo jak tu komus nieznanenmu oddać takie cudo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts