Agduś 13.02.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 W nocy to ja mam zamiar spać! Przeciwnik za mały jest chyba, żeby się na niego skutecznie zaczaić. Zresztą w dzień też żre. Ptaki drą się wiosennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Może sumienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.02.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sumienie. Ha ha. :D Pchły gryza do kolan (wyżej nie podskoczą), to jest dla nich charakterystyczne. Powinny byc małe kropki na łydkach.. iedys miałam w mieszkaniu pchły, przylazły z kotami z poiwnicy, gryzły nas, szuje, mimo, że w domu był nasz kot. Jeśli nie pchły to może uczulenie. Brazunia - JA CI BARDZO DZIĘKUJĘ, wiesz za co (fb)...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2015 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Eeee tam Gagacia, nie zamaco, takie jest moje zdanie i już!!! A w kwestii "gryziów": czy pchła nie wlezie na leżącego człowieka? Bo jeśli wlezie, to jej wtedy rybka, jak wysoko może skakać, no nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.02.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zdjęć nie mam, może będą .... A imie jej bedzie Tarya Pięęęknie:) I jak to Tyriona pasuje. Czy to Arya ale na T miłośniczko GOT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Wiem, jak gryzą pchły, bo nasza Saba kiedyś miała. Małe kropeczki na nogach. A ja mam wielkie czerwone placki, swędzące jak czort i wszędzie. Na uczulenie też nie wygląda. Ot, zagadka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.02.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 A proszku albo płynu do płukania nie zmieniłaś?Albo mydła, balsamu....itp.Może nowa pościel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Niczego nie zmieniałam. Zresztą nigdy na nic, poza komarami i osami, ale to przeszłość, nie byłam uczulona. Zresztą uczulenie to jakoś chyba logicznie się grupuje, a mnie żre nielogicznie, gdzie popadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.02.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 uczulenie bywa nielogiczne. Np na pokarmy też wyłazi na skórze. Ugryzienie ma kropkę po gryzaczu. Czyli ślad szczęk. Albo jakiejś kłójki. A uczulenie ma drobne krostki, bez tej centralnej. Weź sobie zyrtec i wapno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2015 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Maxi, jak miło znowu Cię czytać Tarya wzięła się z dwóch powodów: Arya z GoT i ... dawna solistka "Nightwish" o tym wdzięcznym imieniu. Komu jaka wersja pasuje, niech taką przyjmie:lol2: Agduś, nie chcę wzbudzać jakiś niepotrzebnych fobii ale może to ... pająki? Dwa albo trzy lata temu miałam podobnie i tak mi jakoś wyszło, że to pająk właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Pająk mnie udziabał raz w ogrodzie. Paskudziło się długo, to fakt, ale miejscowo.Trudno ocenić, czy jest ślad kłujki, bo ja to natychmiast to rozdrapuję. Obstawiam jednak krwiopijcę. Zyrtecu nie mam, wapno się znajdzie i nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.02.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 O byłej wokalistce Nightwish też pomyślałam choć ona się pisze tak po naszemu-Tarja;)W kwestii zaś tego zżerania Agdusi to też mi się pająk skojarzył. Oj pamiętam jak to okropnie swędzi. Brrr nie lubię. A może komary się obudziły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 U mnie muchy stadami latają to dlaczego komary miałyby nie .... Muchy spały pewnie gdzieś w domu, bo ja cały czas siatki w oknach mam, nie chciało mi się zdejmowac, a jednak te mendy są! Komarów nie ma, co nie znaczy że u Ciebie Agdus też... Maxi, racja, Tarja to Tarja, ale ... brzmi identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Musi najsłodsza w domu jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2015 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Eeee tam Gagacia, nie zamaco, takie jest moje zdanie i już!!! A w kwestii "gryziów": czy pchła nie wlezie na leżącego człowieka? Bo jeśli wlezie, to jej wtedy rybka, jak wysoko może skakać, no nie?? Też zgadam się z tym zdaniem Z innymi zdaniami NIE... i to w całkiem wielu kwestiach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2015 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Much brak... komarów brak... JA TO MAM SZCZĘSCIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2015 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Siemanko z rana. Na nieszczęście Szanownego odzyskałam tablet i mogę siedząc wygodnie na sofie z kubkiem kawy kontaktować się ze światem. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Przy takiej cudnej pogodzie na bank będzie miły! Kawę na tarasie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.02.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Braza ,czemu Szanownemu miałoby dokuczać Twoje szczęście??? Pysznej kawy:)Też miałam bielutki szron,ale teraz piękne błekitne niebo,bez chmurki:)Tylko pukam do Goździkowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts