Agduś 22.02.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Dobry dzień. Lekko leniwy, ale może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2015 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Przyniosłam drewno pod dom na kolejny tydzień i ... zaległam z książką. Teraz obejrzałam "Zmowę pierwszych żon" i czuję się usatysfakcjonowana. Tylko dlaczego do cholery jutro jest poniedziałek? I niech nikt nie odpowiada dowcipnie, że dzisiaj niedziela!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 no, niestety jutro jest ten kretyński poniedziałek właśnie dlatego,że dziś jest niedziela Poza tym kolejne skrzyżowania nam wyłączają z ruchu, ciekawe, czy to tak specjalnie, żeby ludzi odzwyczaić od jeżdżenia samochodem po mieście???? Podobno (plotki) jakiś projekt oszczędnych emisyjnie aut jest w sejmie, z którego wynika, że do miast będzie można wjeżdżać tylko tymi super oszczędnymi, czyli nowymi. To co, mam swój samochód zostawiać u rodziców? Nie mam na nowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2015 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 (edytowane) Powiem tak ... Ja to juz qrna niczemu się w tym powalonym panstwie nie zdziwie!!!! Edytowane 22 Lutego 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Może taki normalnych nie ruszą, ale faktem jest, że niektóre auta ciągną za sobą zasłonę dymną. Ciekawe, jakim cudem one przechodzą przeglądy co roku i ile to kosztuje. Mnie się wydaje, że wystarczyłoby jakoś uszczelnić te kontrole na początek i już by się sytuacja poprawiła. PS A ja mam FERIE!!! I w nosie mam poniedziałek! (Ten jeden ostatni raz przed wakacjami.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 No zupełnie nie wiem, co mam napisać, nie może mi Ponury z głowy wyjść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2015 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Dla mnie odejście Ponurego to szok... Brutalna prawda jest jednak taka, że życie toczy się dalej...Zimno u mnie ... Wiatr psuje słońcu robotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2015 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 O matko, jakie tłumy!!!! Eeeejj... Dajcie mi przejść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 25.02.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 bry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2015 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 No paczta ludziska Anbudowa się znalazła!!!! Już choćby tylko po to warto było znowu zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 No nijak nie mam czasu, kurde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Mietłe se kup;) Zobacz Brazka jakie tłumy... i ja jestem:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2015 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 No dajcie przejść!!!! Co to - demonstracja jakaś????? ... dlaczego nie mogę zamieścić zdjęć?? Czy nasza Redakcja znowu cos "ulepszała"? czy to u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2015 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 To ładniejsza strona naszej księżniczki ... Druga ... hmmyyy ... trochę po przejściach I nasz jasnooki Lanister na sofie .... no bo gdzie miałby wypoczywać członek królewskiego rodu??? Tak mnie wzięło ... a może Szanowny zajrzy to Mu się humor poprawi przed straszliwym jutrzejszym kataklizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.02.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Cudne cudaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2015 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Nooo, cudne!!! A gdzie Ty się pałętasz, Osico?? Może byś tak u siebie chociaż jaką kawę zostawiła co, bo o suchym pysku siedzieć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 No cudne cudaki, słowo daję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2015 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Wróciłam, to przyszłam. Przypomniałąś mi, że przed wyjazdem posprzątałam kuchnię i zrobiłam zdjęcia. Są w aparacie. Może jutro rozładuję aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2015 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Nie moze!!! Nie moze!!!! I pianie nad Brazylka by sie przydalo bo gdy przyjedziecie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2015 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Brazylka doskonale wie, że jest piękna i wspaniała. Czy potrzebuje potwierdzenia? A co do zdjęć, to się postaram jutro je przerzucić, tylko muszę znaleźć kabelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts