braza 25.02.2015 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Niby racja ale w stosunku do Brazki to ja wole dmuchac na zimne. I znajdz ten cholerny kabelek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2015 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Poszukam... dzisiaj, ale nieco później. Skoro tak się poświeciłam, porządek zrobiłam i zdjęcia też, to już dokończę dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2015 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 I to lubie! Mloda okupuje stacjonarny komputer a w tablecie bateria wrzeszczy ... Chyba czas spac...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 26.02.2015 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Dzień dobry z rana.No to mamy całkiem niezły wiatrodzień tutaj.Zajrzałem na poprzednią stronę i humorek się poprawił na widok naszego Lanistera, ale jeszcze bardziej jak w skrzynce ujrzałem małą Tarye lub Tarje.No i nie mogę się doczekać kiedy po nią pojedziemy, a potem nasze zdziwione i zaskoczone kociary.No to miłego dnia, ciepłego i bez wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2015 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ooo jak miło mojego Sszanownego znowu czytać!! Jestem uzależniona!!! Właśnie wstałam, zrobiłam kawę, oporządziłam inwentarz i....forum!!! Fajnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.02.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Nooo, cudne!!! A gdzie Ty się pałętasz, Osico?? Może byś tak u siebie chociaż jaką kawę zostawiła co, bo o suchym pysku siedzieć .... Się na wyjazdach bywało a teraz trza nadrabiać powinności wszelakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ostatnio zaczęła mi się wiosna - zaczynam nie mieć czasu! Fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.02.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 (edytowane) No Zwierza cudne:) Wymiziać proszę i zmierzwić grzywę Patrząc na Lanistera widzę naszego Maksia jak tak siedział sobie trzymając w pysku poduchę albo jakiś kocyk a resztę zagarniał łapami pod siebie. Do dziś się zastanawiam czy to był substytut smoczka czy przytulanki ale uspokajało Go to niesamowicie. A poza tym wiosna panie sierżancie:D Zakwitł krokus, na razie jeden ale zawsze! Edytowane 26 Lutego 2015 przez Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2015 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Maxi mam wrażenie, że to bardziej przejaw postawy: "to moje, nie tykać!"!! Wymiziałam Lanistera, grzywę jej wysokosci (170cm w kłębie to już wysokość!) zmierzwię przy najbliższej okazji!!! Wiosna!! Zgrabiłam syf przy drewnie i z rozpędu poleciałam też po kilku rabatach... Spociłam się!!!! Osica, nadrabiaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 A u nas dzisiaj paskudnie było, więc nawet nie pomyślałam o wiosennych porządkach w ogrodzie. Ba, gdybym tu nie weszła, to taka myśl jeszcze długo nie zaświtałaby mi w głowie! Na razie myślę o ostatnim wypadzie na narty. Lecę sprawdzić prognozy i kamerki ze stoków. Zdarzało się już jeździć w deszczu, ale chyba się starzeję, bo jakoś coraz mniej mnie to pociąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Fajnie tak po dworze polatać, nie? U nas dzisiaj pięknie, słonecznie, cieplutko, żyć nie umierać! Pogłaszcz menażerię także ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Przyznaje bez bicia - fajnie! Nawet na fotelu usiadlam na papieroska! Menazerie oczywiscie poglaszcze! P. S. Bardzo przepraszam na brak polskich liter. Pisze na tablecie a pisanie polskich znakow na nim to gehenna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 A z tym pisaniem polskich znaków to na każdym tablecie taki problem czy tylko na niektórych?U nas w rodzinie jedna młoda też okropnie narzekała na pisanie na tablecie.No i zastanawiam się, zwłaszcza, że Sołtys chce tableta, zawzięcie na niego oszczędza (podpatrzył moje oszczędzanie na lustrzankę, hehe), warto wiedzieć takie rzeczy przed kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2015 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Depsiu jak na smartfonie: trzeba dluzej przytrzymac klawisz z litera a to qrde upierdliwe jest!!! Obejrzalam teraz Cyrk Marvelaus ... Bajka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 A co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2015 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 (edytowane) Cyrk, ale jaki????!!!! Matko, wymieklam. Cudowny spektakl a artysci ... Najwyzsza polka!! Byl na Canal+ moze powtorza, bo bardzo lubia powtorki!! Bardziej chyba znany jest jako Circue de solei Edytowane 27 Lutego 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2015 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Aaaaaa. Jakoś trudno mi się do cyrków przekonać, acz potrafię uwierzyć, że mogą tam występować świetni artyści cyrkowi. Może dam się przekonać, jeżeli gdzieś trafię na ten. Jeno C+ nie mamy.Właśnie skończyliśmy oglądać pierwszy sezon Gry o tron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2015 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Niektóre cyrki są fantastyczne. Należy do nich także Cirque du Soleil. Chińskie cyrki bywają nieprawdopodobne, jest taki filmik z fragmentem "Jeziora łabędziego" tańczonego w chińskim cyrku. Coś absolutnie nieprawdopodobnego, balet połączony z cyrkiem na poziomie poza pojęciem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2015 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Cudo!! I mozna qrna bez meczonych zwierzakow, no nie??!! Agdus, ja mam w pakiecie z HBO Canal+ flimy. Niedrogo wyszlo, a HBO z wiadomych przyczyn musze miec!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts