Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry z rana.

No to mamy całkiem niezły wiatrodzień tutaj.

Zajrzałem na poprzednią stronę i humorek się poprawił na widok naszego Lanistera, ale jeszcze bardziej jak w skrzynce ujrzałem małą Tarye lub Tarje.

No i nie mogę się doczekać kiedy po nią pojedziemy, a potem nasze zdziwione i zaskoczone kociary.

No to miłego dnia, ciepłego i bez wiatru.

No Zwierza cudne:)

Wymiziać proszę i zmierzwić grzywę;)

Patrząc na Lanistera widzę naszego Maksia jak tak siedział sobie trzymając w pysku poduchę albo jakiś kocyk a resztę zagarniał łapami pod siebie.

Do dziś się zastanawiam czy to był substytut smoczka czy przytulanki ale uspokajało Go to niesamowicie.

A poza tym wiosna panie sierżancie:D

Zakwitł krokus, na razie jeden ale zawsze!

Edytowane przez Maxtorka

Maxi mam wrażenie, że to bardziej przejaw postawy: "to moje, nie tykać!"!! Wymiziałam Lanistera, grzywę jej wysokosci (170cm w kłębie to już wysokość!) zmierzwię przy najbliższej okazji!!!

Wiosna!! Zgrabiłam syf przy drewnie i z rozpędu poleciałam też po kilku rabatach... Spociłam się!!!!

Osica, nadrabiaj!!!!

A u nas dzisiaj paskudnie było, więc nawet nie pomyślałam o wiosennych porządkach w ogrodzie. Ba, gdybym tu nie weszła, to taka myśl jeszcze długo nie zaświtałaby mi w głowie! Na razie myślę o ostatnim wypadzie na narty. Lecę sprawdzić prognozy i kamerki ze stoków. Zdarzało się już jeździć w deszczu, ale chyba się starzeję, bo jakoś coraz mniej mnie to pociąga.

A z tym pisaniem polskich znaków to na każdym tablecie taki problem czy tylko na niektórych?

U nas w rodzinie jedna młoda też okropnie narzekała na pisanie na tablecie.

No i zastanawiam się, zwłaszcza, że Sołtys chce tableta, zawzięcie na niego oszczędza (podpatrzył moje oszczędzanie na lustrzankę, hehe), warto wiedzieć takie rzeczy przed kupnem.

Cyrk, ale jaki????!!!! Matko, wymieklam. Cudowny spektakl a artysci ... Najwyzsza polka!! Byl na Canal+ moze powtorza, bo bardzo lubia powtorki!! Bardziej chyba znany jest jako Circue de solei Edytowane przez braza

Aaaaaa. Jakoś trudno mi się do cyrków przekonać, acz potrafię uwierzyć, że mogą tam występować świetni artyści cyrkowi. Może dam się przekonać, jeżeli gdzieś trafię na ten. Jeno C+ nie mamy.

Właśnie skończyliśmy oglądać pierwszy sezon Gry o tron.

Niektóre cyrki są fantastyczne.

Należy do nich także Cirque du Soleil.

Chińskie cyrki bywają nieprawdopodobne, jest taki filmik z fragmentem "Jeziora łabędziego" tańczonego w chińskim cyrku.

Coś absolutnie nieprawdopodobnego, balet połączony z cyrkiem na poziomie poza pojęciem!!!