Agduś 28.02.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ja tym razem wyraziłam swoje zdanie (nie chcę zmieniać na Polsat) i dałam wolną rękę reszcie rodziny, bo tak naprawdę, to najrzadziej siedzę przed telewizorem. Wybrali Polsat, to i mają. Tak samo jak poprzednio nie ma czego oglądać. HBO mamy, właśnie skończyli powtarzać pierwszy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2015 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Skoro jest HBO to okey! Gdy na poczatku mieszkania w Brazoczysku miala Cyfre, ktora zreszta Andrzej zakladal, to nie lubilam Canalu teraz dostalam w pakiecie i od czasu do czasu cos fajnego sie znajdzie! A plszmatu nigdy wiecej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2015 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Jeżeli mogę oglądać Rancho (a nowe odcinki będą), Wikingów, kilka programów naukowych (w razie posuchy zawsze się coś tam znajdzie) i jakiś film od czasu do czasu się znajdzie, to mi wystarcza. Tyle że do menu nie mogę się przyzwyczaić - wciąż mnie uwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.03.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 My wzięliśmy taką opcję netii net i tv. I nawet to działa. tylko trzeba mieć kabel telefonu a najlepiej światłowód, wtedy to bardzo dobrze działa. Tylko nie wiem, co tam dają, bo ja w TV tylko Ranczo oglądam. I czasem skoki narciarskie. Jak mam na coś ochotę innego, to "jadę" w necie A propos, czy znacie jakiś sensowny portal informacyjny? Kiedyś był onet, ale teraz już nie da się tam wejść, sam śmietnik. WP jeszcze gorzej, Wyborcza jest tendencyjna ale chyba najwięcej do czytania. Coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2015 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 W kwestii informacyjnych stron nie doradzę, obrzydzenie mnie bierze więc wchodzę jak najrzadziej. A już na "Wprost" to po prostu dostaję torsji po ich ostatnich wyczynach typu "taśmy prawdy" czy Durczok .... Może ja nienormalna jestem, ale wszystko ma swoje granice, nawet wolność słowa! Zimno jak cholera, u Was też?? Nie chce mi się nosa wyściubiać a po podwórku przemieszcza mi się radośnie plandeka ochronna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Z informacyjnych to ewentualnie Lisa natemat.pl.No i gazetaprawna.pl, reszta to śmietnik informacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Ja nie oglądam TV... Na Ranczo , które lubię nie mogę się załapać.. bo i nie wiem kiedy jest, a i też nie sprawdzam... Kanały naziemne nam wystarczą... bo mąż skoki ogląda a to jest.. i coś tam jeszcze.. ale jak zacznie coś oglądać .. to zaraz usypia na kanapie.. i po co mi inne kanały.. żal przyrodniczych i może ze dwa kanały.. ale rybka mi to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Kiedy wieczorem siedzę z mamitopkiem na kolanach w salonie, to a) gdy Andrzej jest w domu, to on skacze po kanałach i głównie oglądamy spis treści, chyba, że coś znajdzie b) gdy Andrzej jest na siatkówce, znajduję Ranczo i grzebię w internecie z Ranczem w tle, c) gdy dzieci mogą siedzieć ze mną, to albo oglądamy Ranczo, albo jakieś programy naukowe. Po południu Andrzej włącza Teleekspres i jeżeli on jest w domu, to telewizor zostaje włączony, a jeżeli nie, to nie. W wolne dni dzieci oglądają od rana programy naukowe, potem znikają Andrzej szuka czegoś, telewizor z reguły gada i brzęczy w tle. Naprawdę rzadko jest coś, co koniecznie chcę oglądnąć, a jeżeli tak, to nagrane, bo reklamy w środku filmu doprowadzają mnie do szału. Informacje czytam najczęściej na Onecie. Śmietnik - to fakt, ale wystarczy nagłówki przelecieć, żeby wiedzieć cokolwiek, a dokładniej poczytam w nowej Polityce albo Angorze, które kupuję w wersji papierowej. Jakoś nie lubię długich artykułów w internecie i nie lubię filmików. Długie wolę na papierze. Polityka jest w wersji internetowej, czasem wchodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Plandeki mi się co prawda nie przemieszczają, ale wieje jak złe! Ja się nie zgadzam, niech ktoś z tym coś zrobi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Dmucham Depsinko... pod prąd... pomaga??? Wieści na Gazecie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2015 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Nie wiem, gdzie jest w tej chwili moja plandeka .... Jutro jej poszukam, dzisiaj za oknem obrzydlistwo! Trudno, jakoś trzeba to przeżyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2015 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Arctisia, może i pomogło, kto wie, bo właśnie zaczęło się troszkę uspokajać. Sołtys zabronował! Pozostaje teraz tylko posiać zboże i czekać, kiedy urośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 I u nas obrzydliwie ale nic to... bele do czwartka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.03.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 A co będzie w czwartek? U mnie ziś grad padał. Akurat przez te 10 minut, gdy szłam z mamą do lekarza a nie miałam gdzie blisko zaparkować. Koszmar jakiś. Doszłyśmy a tu słońce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Czasem złośliwość losu nas dopada, jak z tym gradem.Współczuję, zwłaszcza Mamie, jej trudniej z racji wieku i mniejszej siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2015 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Marzec mamy, a on lubi takie numery robić! Dzisiaj to ja mam wszystkie pory roku!!! Osica, jak mniemam w czwartek łikenda Ci się zaczyna....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.03.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Marzec mamy, a on lubi takie numery robić! Dzisiaj to ja mam wszystkie pory roku!!! ...? też mam było już słońce, śnieg, grad, deszcz. Brak burzy. Ale mam też urlop i mogę patrzeń na wybryki pogody z czystą satysfakcją. Przez szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2015 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Dobrze mniemasz Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2015 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 No jaka ja mundta jestem!!! Ewa sie leni???? Rzadkosc nad rzadkosciami!!! Milego wypoczynku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts