DPS 01.02.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 No, no - kto tu podpuszczalski, co? Gawędziarstwo się, widzę, u niektórych Panów rozpowszechniło. Nowe hobby młodych ojców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.02.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Depesia a ja tam lubię te pogaduszki z Romem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ależ ja też, nawet bardzo! Tylko co to on o tym obciachu... nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Tylko co to on o tym obciachu... nie wiem... Niby, że taki ogier z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 no tak kota nie ma to myszy harcują... )) Sodomia z Gomorią normalnie i niby niewiniątka ŁOŻESZ ta sodomia to o nas ...o nas....czy może raczej o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Proponuję nadać Rom-kow tygryskowi tytuł FORUMOWY GAWęDZIARZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 No ja cieeeeeee Tak beze mnie No dobra, odpuszczam - była na koniach i .... eeehhhhh. ... superowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A na ogierze pojeździłaś? Bo inaczej Rom Ci obciachu narobi czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 No ja cieeeeeee Tak beze mnie No dobra, odpuszczam - była na koniach i .... eeehhhhh. ... superowo No widzisz Brazunia co tu się dzieje pod Twoją nieobecność.... Mam nadzieję, że się nie gniewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A na ogierze pojeździłaś? Bo inaczej Rom Ci obciachu narobi czy jakoś tak. W stajni ogierów nie ma tlko wałachy - ale mamy przecież Romcia No nie?? Sie nie gniewam Bobuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A na ogierze pojeździłaś? Bo inaczej Rom Ci obciachu narobi czy jakoś tak. W stajni ogierów nie ma tlko wałachy - ale mamy przecież Romcia No nie?? Sie nie gniewam Bobuniu Ufff... no to się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 To ja się grzecznie przywitam z samego rana. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 To ja się grzecznie przywitam z samego rana. Dzień dobry! Depeesiu Kochana, dzień dobry również A jakież to zło kazało Ci o tak nieludzkiej porze ... w sobotę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Mój wredny charakter mi spać nie daje i przez to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Mój wredny charakter mi spać nie daje i przez to tak. Mamuniu, a ja bedę z tym wrednym charakterem stykać się bezpośrednio twarzom w twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Mojny mówi, że powinnam też iść na trening posłuszeństwa z Pablisiem i Rrmi. Ale boi się mnie wysłać. Mówi, że boi się zemsty. To Ty może weź jaką przyłbicę na tę twarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 hehehe mnie mój paprszywy charakter któregoś dnia na twarz wyszedł: cała gemba w parchu czyli jakiś taki czerwony liszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kasia, to chyba kurz budowlany Ci wylazł albo truskawki jakie, a nie charakter... Bo jakby charakter, to chyba czarne by to było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Jeśli to prawda, że swój swojemu krzywdy nie zrobi, to na jaki gwizdek mi przyłbica Kasia, to nie parszywy charakter wylazł, tylko ta niewinność i anielskość Twoja nie wytrzymała wredoty tego świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kasia, to chyba kurz budowlany Ci wylazł albo truskawki jakie, a nie charakter... Bo jakby charakter, to chyba czarne by to było... taa, grunt to se wmawiać ja tam różne opinie na swój temat słyszałam, parch tez się w nich przewijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts