Moose 06.03.2015 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jeśli będzie 14 to zapraszam na woodkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 U nas dzisiaj nie będzie raczej. Pochmurno jest i zimno. A w Małgosiowej szkole wymyślili, że Dzień Patrona musi się zacząć o ósmej rano. W sobotę!!! Bóg ich opuścił?Jestem nieprzytomna! Kaaaaaaawyyyyyyyy!Może ktoś mi zrobi?Albo sama sobie zrobię. I to szybko, póki jeszcze odróżniam ekspres do kawy od odkurzacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Zimno... 4 stopnie ale nie ma wiatru... JEST DOBRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Słońce! Błękit! I ciepełko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2015 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Moje slonce zawstydzone ale bylo. Wiatr jak dla mnie to juz zbytek laski ale narzekac nie bede! Przytargalam drewno pod dom, przyuwazylam jakowes wschodzace roslinki -ju pisalam, ze nie wiem co to a teraz napalilam w kominku i z kawusia zasiadlam na jedynie slusznym miejscu i wiecej nie robie nic!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 A ja po obiedzie jeszcze rowera uruchomię Jest tak przyjemnie , że trzeba korzystać z pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2015 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Osia czy to jest zarazliwe?? Mam nadzieje, ze nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2015 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ja poszalałam trochę w ogrodzie, straszliwie dużo porządków mam do zrobienia, tych sterczących badyli po zimie jakoś się straśnie namnożyło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Małża zaraziłam i przyjaciół i Sołtysa... może być zaraźliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2015 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ide sie zaszczepic!!!! U mnie tez jakas zaraza na syf pozimowy!!! Maliny musze obciac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ja poobcinałam, co się dało, jesienią, takoż teraz nawet nie wygląda to tak źle. Oczywiście nie licząc "ogrodu" przed domem, z którym tej wiosny mam zamiar zrobić bezwzględnie porządek. Jeszcze się łamię, bo wściekle nie lubię mat przysypanych korą i obsadzonych iglaczkami. Tzn. tu i ówdzie lubię, sama tymi ręcami takie coś zrobiłam pod płotem, ale punktowo, a nie tak na całej powierzchni. No ale co zrobić, żeby chwastami nie zarastało, kiedy nas nie ma w wakacje??? Mata, krzaczki i trawki - jedyne, co mi do łba przychodzi.Jakieś krokusiki przez okno zauważyłam, ale miałam dzisiaj pracowity dzień, więc nie zdążyłam się z bliska przyjrzeć. Teraz jednak kusi mnie już na tyle, że jutro na pewno zrobię obchód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2015 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ja juz postanowilam: gdzie sie da agrowloknina! Trudno, mam dosc pielenia od poczatku - jak koncze pielic w jednym koncu to w tym, w ktoeym zaczynalam musze znowu! Ohyda!!!Siedze na tarasie... Z okazji Dnia Kobiet zrobilam male porzadki (nie z malinami, na nie juz nie mam ochoty), zamiotlam taras, znioslam stolik i reszta niech sie buja!!! Milego swieta, Szanowne Panie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.03.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 U mnie pięknie,słonecznie,ale jeszcze chyba za ostre powietrze na robotę i siedzenie na dworze:)Miłego,Braza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ooo, my dzisiaj też ogródkowo - stolikowo. Fantastyczna pogoda, aż żal było do domu wchodzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Wzajemnie Brazuniu My cały dzień na spacerowo-rowerowo w lesie... SUPER POGODA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Też spacerowaliśmy. Tak ciepło było, że zimową kurtkę odwiesiłam do szafy i w softszelu poszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 u mnie we ogródku posprzątane, poprzycinane, czekam aż zakwitnie;) pierwsze tegoroczne nasadzenia zrobione:rotfl: zajumane u siostry żółte zawilce i przebiśniegi i zakupiony ciemiernik zakopany i huśtawka rozstawiona, wczoraj się wyhuśtałam jak osiołek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Wusia, nie wpędzisz mnie w kompleksy! Nie dam się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2015 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Dzisiaj troche gorzej ale i tak jest ok. Kawy na tarasie nie bedzie bo za chlodno, trudno! Cale lato przede mna! Samochodzik zrobil mi mila niespodzianke i przeszedl przeglad bez poprawek, czym zaskoczyl mnie straszliwie i musialam wracac do "centrum" po szmal!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.03.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Bry:)a u mnie mokro i błeee:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts