braza 15.03.2015 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Kolejna która ma mocno rozwinięty instynkt samozachowawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 eeeeeeeeee za daleko masz żeby mi kuku zrobić ale jak Cię to pocieszy to wczoraj jeszcze u mnie żabami rzucało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2015 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Eee, Braza chyba zadowolniona, toż zmywarkę nowiuśką ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Już nie leje... czasnęliśmy 40 km na rowerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 U nas też się dzisiaj ładnie zrobiło, ale ja szyłam i szyłam i szyłam... Tyłek mnie boli i oczy, ale dwie narzuty obszyte. Jeszcze tylko bieżnik dokończę, ale to już na maszynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2015 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Zadowolona zadowolona, w koncu cos za mnie zmywa!!! Pracowalam jak mroweczka w ogrodzie bo osobista corcia o 12 lekcje skonczyla - rekolekcje!!! Qrwa, oszalec mozna!!! Wyobrazcie sobie, ze trzy maturalne profile poprosily dyrektorke, zeby miec normalne lekcje, bo materialu duzo a matury tuz za rogiem!! Dyrektorka, kobieta swieta jak sama Matka Teresa odmowila!!!! No przeciez to jaja jakies sa!!!!!! Za to koperek posiany, frezje posadzone, nawet klombiki dwa z kamieni zrobilam i ...posialam rukole!! Depsia, jak mi to nie wzejdzie to pogadamy, bo toz Ty sama osobiscie pisalas, ze to oroscizna jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 No cóż... żyjesz w kraju katolickim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 No cóż... żyjesz w kraju katolickim... ... w którym ponad 90% ludzi deklaruje katolicyzm, 35% wierzy we wszystkie dogmaty religii, którą deklaruje, a 5% wierzy tylko w dogmaty wiary i odrzuca takie herezje jak reinkarnacja, wiara w zabobony, przeznaczenie, horoskopy i różne przesądy. Gdybyśmy więc policzyli PRAWDZIWYCH KATOLIKÓW, to mamy ich 5%!!! Reszta to wyznawcy różnorodnych kompilacji katolicyzmu, hinduizmu, innych wyznań i pogaństwa. Nie wymyśliłam, wyczytałam w Polityce. I wierzę w to, bo rozmawiam z ludźmi. Jakoś trudno mi uwierzyć, że rekolekcje ten fakt zmienią. Religii od przedszkola do matury uczą, a dorośli przepytywani z tego przedmiotu zaliczają do trójcy świętej Maryję (oczywiście Polkę z pochodzenia), a nawet Jana Pawła II !!! Paradoksalnie o religii najwięcej wiedzą ateiści, zwłaszcza ci, którzy odeszli od wiary, w której byli "wychowywani". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Padłam... Sama mam problem z wiedzą religijną, bom zawsze antychryst była i na religię nie chadzałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Ja zaliczyłam dwa i pół roku tej edukacji. Czy to śmieszne? Nie wiem. Na pewno jest to dowód na to, że edukacja religijna w szkole poniosła kompletną porażkę. Wcześniejsza edukacja w salkach katechetycznym też najwyraźniej dużo więcej nie dawała.Czy zamiast wtrącać się w politykę i to, co powinno być świeckie, Kościół nie powinien zająć się edukowaniem wiernych? Czy zamiast o polityce, in vitro, gender, aborcji itp. nie powinni na kazaniach przypominać podstawowych zasad? Podstawowej wiedzy? Zasad wiary, których owieczki w zdecydowanej większości nie znają?Tak sobie teoretyzuję, bo sama już daleko od tego jestem i tylko wkurza mnie, że próbują się wtrącać do wszystkiego, zamiast zająć się jakością wiary owieczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 I straszno i śmieszno... jak mawiał klasyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2015 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Otoz to Osiczko, samo sedno ten klasyk wyciagnal!!! Ladnie jest jak nic wiosna nie tylko nisa zza rogu wychyla!!! Wczoraj wlasnymi "rencami" dwa mini klombiki zrobilam i posadzilam frezje i ixis (cokolwiek by to nie bylo). I znowu sobie mysle, ze jednak moja glupota nie zna granic, dwa tygodnie do przyjazdu Szanownego a ja sie wydurniam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Ja zaliczyłam dwa i pół roku tej edukacji. Czy to śmieszne? Nie wiem. Na pewno jest to dowód na to, że edukacja religijna w szkole poniosła kompletną porażkę. Wcześniejsza edukacja w salkach katechetycznym też najwyraźniej dużo więcej nie dawała. Czy zamiast wtrącać się w politykę i to, co powinno być świeckie, Kościół nie powinien zająć się edukowaniem wiernych? Czy zamiast o polityce, in vitro, gender, aborcji itp. nie powinni na kazaniach przypominać podstawowych zasad? Podstawowej wiedzy? Zasad wiary, których owieczki w zdecydowanej większości nie znają? Tak sobie teoretyzuję, bo sama już daleko od tego jestem i tylko wkurza mnie, że próbują się wtrącać do wszystkiego, zamiast zająć się jakością wiary owieczek. Bo gdyby wiarą się zajęli to by kabsy puste mieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.03.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Bo gdyby wiarą się zajęli to by kabsy puste mieli... wbrew pozorom w tym sedno. kościół chce nas kontrolować, dyscyplinować i pouczać a nie nauczać. Nauczanie wymaga myślenia a po co myslący wierny? Wierny ma być posłuszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2015 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Kolejne sedno sedna! Wiecie...my naprawde jestesmy bardzo madre gdyby ktos mial jeszcze jakies watpliwosci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2015 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Mimo wszystko chcę wierzyć, że wcale niemało jest księży takich, jak papież Franciszek. Sama znam kilku. Tyle, że... Jakoś zawsze głośno o tych złych, jak jest dobrze, to nikt nie kwapi się z pochwałami. To normalne, ja wiem. Tylko, że popadamy chyba w przesadę, bo słyszymy tylko złe rzeczy o kościele. A dzieje się tam też dużo fajnych rzeczy. I dzień dobry w piękny słoneczny dzień! Będziecie patrzyć na zaćmienie Słońca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 A słyszałaś w wiadomościach coś optymistycznego??? Nigdy! Zawsze tylko co złe, niedobre, okrutne... tylko teleekspress jest pozytywny, za to ma Orłosia którego szczerze nienawidzę... tylko nie pytajcie za co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2015 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Złe rzeczy lepiej się sprzedają a informacja to towar. Pewien dziennikarz z jakiegos mało znanego radia powiedział coś bardzo niepokojącego, mianowicie że informacje przekazują nam ludzie zfrustrowani, nierzadko nałogowcy zmęczeni życiem i walką o spłatę kredytu we frankach. Ci tak zwani "dziennikarze" zeszmacili się, za karierę i szmal zrobią i powiedzą wszystko! Informacja przyjemna nie sprzeda się tak, jak ta zła. Mnie tylko wkurza ten ogólny bełkot na każdy temat, napędzanie histerii, strachu w tym samym momencie, gdy ludzie umierają w szpitalach bo lekarze nie dopełnili swoich obowiązków, gdy tysiące dzieci chodzi głodnych, gdy wywala się rodzinę z 18-to metrowego mieszkania bo biurwy nie widzą podstaw prawnych mieszkania w tym lokalu, gdy zabiera się dzieci rodzicom ubogim oddając je do rodziny zastępczej, której płaci się 1000 zł za dziecko miesięcznie!! Zresztą przykłady można mnożyć w nieskończoność! A KK a właściwie jego przedstawiciele, bardzo wielu przedstawicieli, to już jest osobny temat! Zanabyłam w niejakiej pierdonce rękawicę do sierści za jedyne 8 zł. Polecam, bo naprawdę dobra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.03.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Kolejne sedno sedna! Wiecie...my naprawde jestesmy bardzo madre gdyby ktos mial jeszcze jakies watpliwosci!!! A pokaż mi takiego śmiałka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.03.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 co to jest rękawica do sierści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts