braza 02.02.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kasia, to chyba kurz budowlany Ci wylazł albo truskawki jakie, a nie charakter... Bo jakby charakter, to chyba czarne by to było... taa, grunt to se wmawiać ja tam różne opinie na swój temat słyszałam, parch tez się w nich przewijał Niezwykle sympatyczni osobnicy to muszą być... Pies z nimi tańcował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kasia, to chyba kurz budowlany Ci wylazł albo truskawki jakie, a nie charakter... Bo jakby charakter, to chyba czarne by to było... taa, grunt to se wmawiać ja tam różne opinie na swój temat słyszałam, parch tez się w nich przewijał Niezwykle sympatyczni osobnicy to muszą być... Pies z nimi tańcował i morde im lizał Amen skoro rodzony mąż i dzieci jeszcze ze mną wytrzymują, to parch jest chyba w wydaniu light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dokładnie tak, Kasiunia!! Skoro Ci, którzy są zmuszeni przebywać z nami 24h/dobe nie narzekają, to inni niech się odfurtają od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 02.02.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 A witojcie Brazo po pserwie.Hierbatkie byłem zrobic.I zanim wróciłem to jakoś tak trochę casu minęło.pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 A witojcie Brazo po pserwie. Hierbatkie byłem zrobic. I zanim wróciłem to jakoś tak trochę casu minęło. pozdroofka A no witoj Sąsiedzie Duzo ta herbatko było, oj duzusieńka, nawet!!!!!! No to chwal się teroski!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 WIdzę, że dzisiaj dzień wredoty był od rana Mnie pies obudził o 6 rano a zaraz potem sąsiad zaczął ciąć drewno na podwórku krajzegą Zajefajnie - nocowałam na działce Oj chyba kupie sobie koreczki do uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Robiłam dzisiaj testy z prawka, bo toć przecież w poniedziałek już do K-lina jadę i jestem święcie przekonana, że bardzo, ale to bardzo sfrustrowany człowiek je układał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Brazia masz rację Jak był narodowy test na prawo jazdy to mąż z kolegą tak dla zabawy go rozwiazywali. Obaj świetni kierowcy, od lat bezwypadkowi. Ja prawko w szyfladzie nabierało wieki całe mocy prawnej z od roku sama jeżdżę. I.... rzowiązalismy ten test Obaj go oblali A kleli potem na tego co układał ze nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.02.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Depesia a ja tam lubię te pogaduszki z Romem Dziękuję i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.02.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Proponuję nadać Rom-kow tygryskowi tytuł FORUMOWY GAWęDZIARZ widzę, że muszę przymknąć swoją gębę i przestać sobie żartować bo się ze mnie śmieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Wcale się nie śmieją Kokietują Cię filuternie Jak nic było to pisane przy trzepocie rzęs Mi osobiście to gawędziarz kojarzy sie z jednym.....erotoman gawędziarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.02.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Proponuję nadać Rom-kow tygryskowi tytuł FORUMOWY GAWęDZIARZ widzę, że muszę przymknąć swoją gębę i przestać sobie żartować bo się ze mnie śmieją No ale ja to z sympatii mówiłam i wcale nie miałam na myśli erotomana gawędziarza tylko Romka tygryska gawędziarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 No ale ja to z sympatii mówiłam i wcale nie miałam na myśli erotomana gawędziarza tylko Romka tygryska gawędziarza no dobra wybaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Proponuję nadać Rom-kow tygryskowi tytuł FORUMOWY GAWęDZIARZ widzę, że muszę przymknąć swoją gębę i przestać sobie żartować bo się ze mnie śmieją No ja się nie śmieję... Więc bądź uprzejmy tej gemby nie zamykać, key Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dzień doberek w niedzielny poranek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dzień doberek w niedzielny poranek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.02.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień Aż się chce żyć jak tak wspaniale słoneczko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Ciekawe gdzież to Gospodyni. Włos ma rozwiany w galopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Melduję się że jestem musz e poszukac tych streszczeń , bo zaległości mam straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Gospodyni byłą cały dzień w stajni, później na łyżwach, a później padła twarzą na pysk ze zmęczenia. Teraz siada do testów, bo jutro wielki dzień!!! Trzymajcie proszę kciuki od 09.00 do 10.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts