Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Depsia, jak aktor dobry to i mrążący strach przed Brazą zagra :p:)

Pół dnia ćwiczyłam ten majestat ... chyba powoli ... powoli ...

Arcti ... z kojcowo-domowej. Przed rozwiązaniem sunia w domu jest i zostaje tak długo, jak trzeba. Później przenoszone są do kojców. Tyriona braliśmy z domu, zima była dość ostra, Tarya była już od tygodnia w kojcu, bo ciepło!

Matko, jaka wredna pogoda!!!!!!!:sick:

Depsia Ty się normalnie Swaroga nie boisz!!!! Co Ty myślisz, że ja ta jestem ... no .... na Ch .... (i nie mylić bez względu na pisownię)!!!!!

Ch... Cholera pewnie??? :lol:

boska Klucha i z Tyrionem pięknie się komponują;) a z tym rogiem to normalne;) moja ruda zawsze też tak kombinuje żeby się ułożyć plecami do ściany, drzwi albo w kącie;) jak każę leżeć na środku podłogi to z takim wyrzutem na mnie patrzy że jakbym co jadła niechybnie bym się udławiła:rotfl:

Komputer cały i zdrowy - podejrzewam, że tylko ze względu na fakt przebywania na górze :D

Dzieje się, gnidy są okropne, ale przeżyjemy.

Wieczorkiem spróbuję znaleźć trochę czasu to i jakieś zdjęcia wrzucę!!!

Maxi, myślimy o nabyciu drogą kupna jeszcze jednej sofy :D

Klęski żywiołowej ciąg dalszy

01-02.04 (2) (Kopiowanie).jpg

01-02.04 (20) (Kopiowanie).jpg

01-02.04 (21) (Kopiowanie).jpg

Ale bywa i tak:

01-02.04 (4) (Kopiowanie).jpg

01-02.04 (35) (Kopiowanie).jpg

Duża gnida zdziecinniała!!! Zabrał młodej najpierw piszczałkę a później piłkę i ni diabła nie oddaje!!! Jego i koniec!!!! Wypija jej wodę, ale nie rusza żarełka - czyli źle nie jest!! Mała gnida zaczepia dużą namiętnie po czym piszczy, bo duża jest większa ... dziwne to się wydaje małej gnidzie i co kilka minut ma nadzieję, że może jednak już sobie z nim poradzi ... i znowu piszczy! Ale gdy duża gnida zaczepia małą gdy ta nie ma ochoty ... wtedy duża gnida dziwi się, jak to możliwe żeby to małe tak boleśnie gryzło??? Najbardziej bezcenna jednak jest mina dużej gnidy, gdy nagle stwierdza, że coś, czego do tej pory nie było, ma przy ogonie .... :D