braza 01.05.2015 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 A na co czekasz Wusia, bo ja kilka obietnic składałam Agduś jesteś wielka!!! Pozdrowienia od Gagatów! Spędziliśmy cudowny dzień i mamy autograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.05.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Pewnie na wszystko. W sumie oszczędniej tak za jednym razem czekać na kilka rzeczy. Przestań mi wypominać rozmiary! Autograf koniecznie opraw i powieś w reprezentacyjnym miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.05.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Pozdrowienia potwierdzam :bye: A autografy dawaliśmy pierwszy raz w życiu - ciekawe doświadczenie.... Gagatek vel Żuraw uwielbia takie rzeczy (wiadomo - urodzony celebryta...), ja to chyba.... nie ten tego .... Ale ogólnie miło, miło A przede wszystkim MIŁO zobaczyć Brazulę, Szanownego i Młodą - Maturzystkę! Nie mówiąc już o dwóch przecudnej urody ONkach - jeden duży drugi mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.05.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Ja na razie kopiuję nie bacząc na prawa autorskie. Czytać będę hurtem na urlopie, wezmę sobie na tablet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 słusznie Agduś prawi że na wszystko ze szczególnym uwzględnieniem fotków:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2015 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 O matko, może w końcu coś uda mi się wrzucić... Najpierw przyroda a ściślej - flora: Mogę jeszcze ... i chyba to zrobię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.05.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Flora piękna ale ja się FAUNY domagam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2015 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 ... no to kontynuujmy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.05.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 fauny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2015 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Fauna też będzie, najpierw jednak będzie pewien grzyb. Grzyb, jak grzyb, wydawałoby się, ale nie!! U nas musi być grzyb wyjątkowy, nawet więcej niż wyjątkowy, bo umieszczony w "czerwonej księdze"! Nazwa i owszem, nawet przyjemna, ale wyglądem przypomina przypalony mózg do tego franca trująca jest - Piestrzenica Kasztanowata, cokolwiek by to nie znaczyło! Oprócz tego cuda znalazłam jeszcze coś .... smardz, Mili Państwo chyba to jest, a rósł przy bodziszku ... Dlaczego akurat przy nim, nie wiem, zapytałam, ale nie raczył odpowiedzieć Z flory pewnie by się coś jeszcze znalazło, ale ... idę szukać fauny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2015 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Arctisia, faunę mi tym wrzaskiem wystraszyłaś!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.05.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 najpierw prosiłam po dobroci florę pochwaliłam... później dopiero wrzasłam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.05.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 A te grzyby jakoś mi się nie podobują wiem, wiem... nie znam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.05.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Smardza masz zamiar skonsumować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 No - z to piestrzenico to uważaj, to naprawde trujące jest. Ogrodź czymś, coby fauna nie zeżarła przypadkiem, bo nie przetrzymie... Tfu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Zaraz tam konsumować .... Zdjęcia mu porobiłam - wystarczy! Dobra, fauna, inaczej Arctisia ochrypnie Mała szuja rośnie i daje nieźle popalić ale i rezolutna jest, jak to kobieta. Gnidę ma okręconą wokół jednego pazura 26 kwietnia, dokładnie w moje imieniny, uszy szuji pokonały grawitację ... ... niestety, lewe na razie walkę przegrało, grawitacja ciągnie je w dół ... ale pewnie już niedługo ... Duży i mała ... niby różni, a jacy podobni Jak myślicie, czy znajdzie się odważny, który weźmie coś poza kolejnością ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2015 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Trzymam kciuki za wszystkich maturzystów!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Aaaale fajnie im razem! Mała przesłodka jest!A lejek jeszcze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.05.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 ja trzymam za jedną szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Ja od rana trzymam kciuki za maturzystów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts