braza 08.05.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Zimowozy pakistańskie nie istnieją, skoro nawet wujek Google o nich nie wie:no: Pozdrawiam wszystkich i spadam odpoczywać. Cały dzień w podróży więc inteligencja mi opada dramatycznie w dół!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Słyszałam o zimowozach ale jako o autach. Pakistańskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.05.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Podpowiem, że męskie zimowozy pakistańskie są starsze niż wujek Google, ale nadal chyba je mam. Pewnie leżą gdzieś na strychu i w razie wyjątkowo mroźnej zimy się przydadzą. Skąd i dokąd podróżowałaś cały dzień? No i ciesz się, że spada w dół, gdyby spadała w górę, to byś dopiero miała kłopot! Z podpowiedzi wynika, że to nie jest auto (nie zmieściłoby się na strychu). Szczerze mówiąc sama zastanawiałam się po dokonaniu zakupu, czemu zimowozy i czemu pakistańskie. Z zimą się kojarzyły bez wątpienia, z wozem mniej, ale może z woźnicą?No, teraz powinniście zgadnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.05.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Walonki czy cóś...? No bo chyba nie gumofilki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.05.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 No nie, w gumofilcach bym nie chodziła. Przypominam, że kupiłam to sobie sama, z własnej woli i nosiłam. Ba, nawet kiedyś Weronika je nosiła. Ładne są całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.05.2015 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Why not??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2015 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Podróżowałam do Taty do Szczecina, pojechaliśmy pociągiem, bo samochodem nie chciało nam się walczyć o miejsca parkingowe!!! Tata trochę się rozmemłał, w sumie trudno Mu się dziwić, od dawna nie był sam. Mam nadzieję, że trochę Go podnieśliśmy na duchu! Czy ten pakistański wynalazek jest może w typie popularnych w kilku ostatnich latach butów typu "emu"? Tak mi jakoś w duszy gra, że to coś w tym rodzaju pewnie z dziwnym wzorem, dlatego nazwane tak egzotycznie, ale może to fałszywa nuta ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.05.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Zdrowia dla Taty !!! Umyłam kosiarkę, ostrzygłam łozoga, wymieniłam żarówki w aucie i zamierzam oddać się błogiemu lenistwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Ty myjesz kosiarkę???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.05.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 A co w tym dziwnego...? Wiem wiem... sama się powinna umyć, ale moja jest trochę fleja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 No to teraz nasza kosiarka da nam popalić!!! Zacznie się upominać o mycie, wypominać wieloletnie zaniedbanie, a na koniec strzeli focha! Przy następnej okazji pozdrów Tatę od nas. Zimowozy są parzyste, ale nie na dolne kończyny się je zakłada. Wypieliłam, posadziłam pomidory i selery, podlałam, co musiałam i zastawiłam pułapkę na ślimaki. Sprawdzam, czy ludowa mądrość jest coś warta. Zżerają mi bezczelnie rabarbary z Brazoczyska! Mam nadzieję, że źlimog szatanista się tam nie zaplątał - przykro by mi było, gdyby się utopił w piwie. Chociaż jaka to piękna śmierć, zdaniem niektórych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Mnie to na spodnie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2015 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Matko jedyna, parzyste nie na dolne kończyny ... jakieś osłony na ręce czy cós????? Coraz bardziej zaciekawiona jestem!!! Osica, jeśli moja kosiarka strzeli focha to ja wiem, kto przyjedzie ją przekonywać ... Tatę pozdrowię, na razie to chyba głosować poszedł bo nie odbiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Żeby nie wiem, jakiego focha strzelała, to nie umyję cholery, jak chce, to niech się sama myje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.05.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Tiiiaaa... i tera fszysko na mnie będzie... nie zgadzam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2015 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Możesz się nie zgadzać, nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.05.2015 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Noooooo - i jak się czuje nasza (Wasza!) Maturzystka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.05.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 A te pakistańskie skoro parowane to albo rękawice albo nauszniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ośka, no OCZYWIŚCIE, że twoja wina, kto to kosiarkę tak rozpuszcza i ją myje! Święci Pańscy, toż to niewidziane rzeczy, no doprawdy. Takie mycia wyczyniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.05.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Za gradobicie w Chinach tyż odpowiadam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts