Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

A co? Namieszałaś coś w chmurach nad Chinami? Lepiej się przyznaj od razu!

Na razie nie wiem, co z tym gradem, ale za bunt kosiarek na pewno odpowiadasz!

No dobra, to są oczywiście rękawice. Skórzane, jednopalcowe, niezbyt grube, ale za to duże, więc traktowałam je jak mufkę, zakładając na cienkie rękawiczki. Są brązowe i mają naszyty czerwony wzorek z zamszu. Być może pakistański?

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cóż, gdyby jakiś pan napisał, że myje kosiarkę, to bym się nie zdziwiła. Panowie mają różne pomysły. Np myją piłę (nie wodą... chyba) i spód samochodu... może i kosiarkę by mogli. Ale kobiety to chyba rzadkość ;)

Oooo...

Mój przed zimą umył kosiarkę wyczyścił, wyskrobał rdze drucianką (od spodu) pomalował od spodu...

Jednym słowem zrobił cepelie...

Mnie by do głowy nawet nie wpadło... za NIC...

...kosiarka ma kosić.. ma mieć napęd... ale żeby ją myć?????

Edytowane przez Arnika

Przykro mi, mycie kosiarki nie wchodzi w rachubę, wolałabym 3 razy taras/garaż umyć:)

Piękna pogoda, sąsiad rozpoczął koszenie trawy - \\szanowny nie zdążył, był uprzejmy wybrać zarabianie pieniędzy na łazienkę - za godzinę "Gra O tron" i tylko nowa klawiatura psuje mu humor, bo ma inny układ i wiecznie muszę coś poprawiać!

U mnie wieczorem lało jak z cebra i było zimno jak diabli! Teraz zimno, ale słoneczko prześwituje.

Młoda po ustnych z angielskiego nie wiemy jednak, jakie efekty bo musiałyśmy gnać do domu, szuja owczarkowa została w boksie pierwszy raz!

Rasia fajnie, że jesteś!!!! :) Młodej został jeszcze polski - w poniedziałek!

Potforzyca ma zrobiony własnoręcznie przez Szanownego boks no bo gdzieś muszę ją zostawić, gdy wyjeżdżam choćby po zakupy a Karlity nie ma. Dobra sprawa tak na chwilę chociaż mam ochotę (po raz pierwszy w życiu) wypirzyć psa na dwór!!! Tak mnie wkurza, że aż wstyd!!!

Boks to właściwie prowizorka w planach mamy coś lepszego ale z kasa w tej chwili nietego i powstało to, co powstało ...

Potforzyca vel. szuja we więźniu

05-11.05 (27) (Kopiowanie).jpg

i 2 potfory razem w tymże samym

05-11.05 (52) (Kopiowanie).jpg

I z serii "zabawy naszych milusińskich"

05-11.05 (1) (Kopiowanie).JPG

05-11.05 (2) (Kopiowanie).JPG

05-11.05 (3) (Kopiowanie).JPG

Może jeszcze coś wrzucę, parę roślinek na ten przykład ....

Edytowane przez braza