Agduś 10.05.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 A co? Namieszałaś coś w chmurach nad Chinami? Lepiej się przyznaj od razu! Na razie nie wiem, co z tym gradem, ale za bunt kosiarek na pewno odpowiadasz! No dobra, to są oczywiście rękawice. Skórzane, jednopalcowe, niezbyt grube, ale za to duże, więc traktowałam je jak mufkę, zakładając na cienkie rękawiczki. Są brązowe i mają naszyty czerwony wzorek z zamszu. Być może pakistański? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2015 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Nie wiem, skąd Ci się byłwzion pakistański wzorek ale coś w tym jest .... Gagatka, nasza Maturzystka jak zwykle wyluzowana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.05.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 A co? Namieszałaś coś w chmurach nad Chinami? Lepiej się przyznaj od razu! Na razie nie wiem, co z tym gradem, ale za bunt kosiarek na pewno odpowiadasz! Ide siem zamknąć a Osiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2015 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Jakkolwiek mocno byś się zamknęła, nie zdejmie to z Ciebie brzemienia odpowiedzialności za zbuntowane kosiarki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.05.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Coooooooooooooooooooooooooo???? Mam myć kosiarkę bo się zbuntuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.05.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Cóż, gdyby jakiś pan napisał, że myje kosiarkę, to bym się nie zdziwiła. Panowie mają różne pomysły. Np myją piłę (nie wodą... chyba) i spód samochodu... może i kosiarkę by mogli. Ale kobiety to chyba rzadkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 (edytowane) Oooo...Mój przed zimą umył kosiarkę wyczyścił, wyskrobał rdze drucianką (od spodu) pomalował od spodu... Jednym słowem zrobił cepelie... Mnie by do głowy nawet nie wpadło... za NIC......kosiarka ma kosić.. ma mieć napęd... ale żeby ją myć????? Edytowane 11 Maja 2015 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.05.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Malować by mi się nie chciało... A kosiarkę to myję z lenistwa... jak jest w trawie to mi brudzi płytki w garażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Zdecydowanie wolałabym przetrzeć płytki niż myć kosiarkę. No ale - w końcu to Twoja kosiarka, wolno Ci! To wolny kraj, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.05.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2015 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Przykro mi, mycie kosiarki nie wchodzi w rachubę, wolałabym 3 razy taras/garaż umyć Piękna pogoda, sąsiad rozpoczął koszenie trawy - \\szanowny nie zdążył, był uprzejmy wybrać zarabianie pieniędzy na łazienkę - za godzinę "Gra O tron" i tylko nowa klawiatura psuje mu humor, bo ma inny układ i wiecznie muszę coś poprawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.05.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Właśnie oglądam. Nawet Andrzej nie wpadł na pomysł mycia kosiarki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2015 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Wieczór dobry! Nie wiem jak Wy - ja zostałam pokonana przez senność i poddałam się właściwie bez walki!! Skoro Andrzej nie myje kosiarki to ja tym bardziej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.05.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Ja dzisiaj najpierw spałam do 9, później 13-15... i właśnie idę pod prysznic i do wyrka:rolleyes: idzie dyszcz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.05.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Idzie, ale leniwie. Już godzinę temu pranie w popłochu ściągałam a pies nie chciał "iść" na rower a do tej pory nic nie spadło. Żle, bo nie podlałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.05.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 U nas ma padać rano, słabo i krótko, ale też dzisiaj miałam dzień lenia i niewiele zrobiłam. No ale wczoraj jeszcze kole północy ciężko pracowałam - efekty zaraz pokażę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2015 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 U mnie wieczorem lało jak z cebra i było zimno jak diabli! Teraz zimno, ale słoneczko prześwituje. Młoda po ustnych z angielskiego nie wiemy jednak, jakie efekty bo musiałyśmy gnać do domu, szuja owczarkowa została w boksie pierwszy raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Oj Brazula, uściski dla Młodej! Co jeszcze Jej zostało? Kciuki trzymam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.05.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Kupilaś potforzycy klatkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2015 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 (edytowane) Rasia fajnie, że jesteś!!!! Młodej został jeszcze polski - w poniedziałek! Potforzyca ma zrobiony własnoręcznie przez Szanownego boks no bo gdzieś muszę ją zostawić, gdy wyjeżdżam choćby po zakupy a Karlity nie ma. Dobra sprawa tak na chwilę chociaż mam ochotę (po raz pierwszy w życiu) wypirzyć psa na dwór!!! Tak mnie wkurza, że aż wstyd!!! Boks to właściwie prowizorka w planach mamy coś lepszego ale z kasa w tej chwili nietego i powstało to, co powstało ... Potforzyca vel. szuja we więźniu i 2 potfory razem w tymże samym I z serii "zabawy naszych milusińskich" Może jeszcze coś wrzucę, parę roślinek na ten przykład .... Edytowane 13 Maja 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts