Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Codziennie nowego GOTa to raczej nie będzie, nie nadążę ale już powoli szykuję następny odcinek:)

Ewa, Depsia no diabły są oboje! Młoda to zadziora straszna, uwielbia atakować gnidę w każdym momencie a najlepiej znienacka! Jak się rozbujają to wszystko fruwa! Pogryzła telefon mój i Karli, pogryzła mi 2 paczki papierosów, na szczęście nie zdążyła ich skonsumować, już się nauczyłam niczego nie zostawiać w jej zasięgu! Wspina się na blaty, na stół, namiętnie kradnie banany :)leżące na stole, nie wiem skąd u niej tyle uwielbienia dla tych egzotycznych owoców, i ucieka z nimi na podwórko - komicznie to wygląda co nie umniejsza faktu, że jest wkurzające! Ot życie, jeszcze kilka miesięcy, muszę wytrzymać!!!

Bo Ty sie Arni nie znasz ...;)

Zastanawiało mnie właśnie dlaczego szuja tak ładnie pachnie i z czym mi się ten zapach kojarzy ...? Teraz wiem! To płyn do prania - nie byle jaki, bo Ariel! Na szczęście butelka była juz pusta, jeno smętne resztki pod nakrętką ...

Ano do prania, Arcti, do prania :)

Depsia, armagedon to jest ogromny teraz, im dalej tym bedzie łatwiej, przynajmniej duża gnida daje mi taka nadzieję!!!

Rasia, szuja też kocha wszystko bez względu na nasze pojęcie o "zjadliwości":)

Czy u Was też tak zimno??? No cholera jasna, czuję się normalnie osobiście dotknięta!!!!