DPS 22.05.2015 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Ja nie wpadnę, niestety. Dzisiaj do mnie wpadną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2015 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Noooo, ja wiedziałam że tak będzie ....;) Nie chciało mi się podlewać! Jeśli jutro prognozy się nie sprawdzą to mam przechlapane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.05.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Nie przechlapane, tylko podlewane. Bardzo chętnie bym wpadła, ale u nas zaczął się tradycyjnie gorący czas - impreza goni imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2015 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 I musiałam podlać, bleee! Na szczęście Szanowny przed wyjazdem zdążył zrobić największą część systemu podlewającego więc trochę biegania z 50-cio metrowym szlauchem mi odpadło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 ech wychodzi że tylko u mnie prawie cały tydzień pada w dużych ilościach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Nie tylko u Ciebie - u nas też pada, mży, leje, ciapie i tak na zmianę. Ywentualnie jest mokro, zimno i ponuro. Braza, a ten system to masz jaki? Pełna automatyka, czy musisz odkręcić ręcznie? I za ile to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 U mnie też pada, a to mży, to znów ulewa i czasami spokojnie... Trawy nie mogłam skosić bo mokra jak diabli... Urosła przez tydzień tak, że nie wiem czy kosiarka da radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 u mnie małż między kroplami popylał i pokosił ale te pi pi pi pi chwasty mają normalnie raj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 No! Ciekawe czemu tylko chwasty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2015 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Pełna automatyka??? Agdus, Ty się w czoło uderzyłaś? A niby za co??? Zraszacze, nawet kilka i to nie z najniższej półki - 5 Celfastu i 2 albo 3 taniocha do tego na razie najtańsze węże i działa. Odkręcać wodę muszę sama a nawet co niektóre przestawiać lub przełączać węże bo żeby wszystkie w tym samym czasie działały ciśnienie za słabe. Ale się sprawdza, dzisiaj robiłam sama wszystko pierwszy raz więc się trochę gubiłam ale się zorganizuję! Wypicie w spokoju kawy na tarasie połączone z wypaleniem papieroska w trakcie, gdy ogródek z pustyni zamienia się w zielony gaj - bezcenne Teraz pozostaje tylko druga strona domu, tam jeszcze musze ręcznie za to nie muszę ciągać 50 metrów węża z jednej strony na drugą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Mnie nawet nie boli podlewanie i ciąganie węża (chociaż brak kranu z przodu domu uważam za efekt naszego zaćmienia umysłowego na etapie omawiania instalacji z wykonawcami), ale w wakacje łatwiej by było wymagać od gości podlania ogródka, gdyby polegało to na odkręceniu kranu.Pomyślę.Na razie kupiliśmy bęben do węża, coby łatwiej było z nim biegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 ja tam lubię wieczorkowe podlewanko;) taki relaksik z komarami w tle:rotfl: na szczęście zaćmienia nie mieliśmy a może tylko pomysłowych hydraulików co sami na to wpadli i mamy kranik z przodu i z tyłu;) na dodatek z tyłu ten kranik jest niejako na rurce wejściowej wody więc omija go reduktor i ciśnienie tam to bajeczne jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.05.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 U mnie pada codziennie więc podlewanie odpadło chwilowo Poza tym miłego dnia życzę i oddalam się na imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 U nas też podlewa i będzie podlewało do środy co najmniej. Co za dużo, to niezdrowo - wolałabym już móc wejść do ogrodu i wypielić, że o koszeniu nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2015 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Sucho mam i zero deszczu, ponoc od środy ma padac ... Obiecanki - cacanki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Może się uda wyekspediować ten nadmiar deszczu od nas do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2015 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 U nas już trawa żółknie, trzeba latać ze szlauchem i z konewką.Plony mogą być słabe, niestety.Ogród też nie jest szczęśliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2015 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 (edytowane) Depesia a moze cos pozytywnego tak z poczatkiem tygodnia jak nie, to moze ja Na niebie piekne slonce az zyc sie chce, ptaki swiergola i nawet w pracy jakos przyjemniej. W d... z politykami, trzeba zyc po swojemu. Tym optymistycznym akcentem pozegnam sie Edytowane 25 Maja 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2015 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 U nas też ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 U nas niebo w chmurach jak co dzień. Marzę o porannej kawie w pełnym słońcu na ławce przed domem. Może się doczekam...w końcu nawet najdłuższa żmija mija. Jeśli macie słońce u siebie, wyślijcie do mnie priorytetem...będę wdzięczna. A poza tym, wszystkim życzę dobrego tygodnia...mimo wszystko. W naszym wieku nie wolno już marszczyć czoła, bo się lwia zmarszczka w rów mariański zamieni. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts