tola 17.06.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Jestem w Perle ...no kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Gwoździk, jak rany, fajnie znowu Cie widzieć!! Jestem w Perle ale męża Arniki nie widziałam, za szybko przejechał A w Brazoczysku Yeyki rządzą razem ze swoją uroczą Ferią vel Furią. Łączność znowu tylko prze tel. Agduś mogę towarzyszyć jeno nie wiem jak długo...chyba się starzeję... Bo albo zaspałaś, albo gdzieś się schowała.... Jak będziesz w Perle nadal rządziła to może zobaczysz go jeszcze co najmniej kilka razy... Jakby co to ja będę 52 km w lewo od Perły,.... albo jak wolisz na zachód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.06.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Brazula wróciłaś już czy jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.06.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2015 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Ano wróciłam wczoraj jeno zostałam z netem komórkowym bo zmieniam ofertę i wyłączyli mi internet. Czekam na nowy router mam nadzieję, że jutro będzie. Yetki niestety pojechały zostawiając wyplewione grządki... Jak i kiedy ja sie Im za to wywdzięczę to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.06.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Jaki internet będziesz mieć i ruter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2015 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 No właśnie, zerwałaś z pomarańczą, po tylu latach trudnego związku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Oj, chyba na razie całkiem zerwała z internetem... Oby nie na długo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2015 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Nie zerwałam, Agduś o co Ty mnie podejrzewasz??? Z pomarańczowymi to ja związana jestem bardziej niz ślubem kościelnym, inni operatorzy wymiekają, niestety a zmieniam po prostu ofertę i router przy okazji. Aktualnie jeszcze nadaję z radiowego od lipca mam przejść na szerokopasmowy ....no zobaczymy .... Jeśli mnie pogoda nie pokona wrzucę zdjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2015 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Walczyłam dzisiaj z pogodą dzielnie - raz ja ją, raz ona mnie. Fakt - brałam doping w postaci kawy, bo bez tego szans nie miałam żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.06.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Jak to szerokopasmowy... gadaj szybko więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 tyż posłucham chętnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2015 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Uwaga gadam: to się nazywa "Freenet LTE" ale odbiera wszystko: 3G, HSDPA i byc może (tego jeszcze nie sprawdzę dopóki umowa nie wejdzie w życie) CDMA (czyli radiowy). O LTE to ja pomarzyć nawet nie moge, bo tu czarna dziura jest, ale reszta może ujdzie. W ofercie za ten sam abonament mam 70GB przesyłu. Qrwa, ale pomroczność jasna miałam dzisiaj w Jysku Nabyłam droga kupna 3 kołdry trzysezonowe. W pierwszym odruchu chwyciłam 135cm szer. i zrezygnowałam biorąc 150cm...i co?? Ano kuwa to, że pościel mam 140cm!!! Teraz muszę zanabyć większą pościel, no szlag mnie trafi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 wybacz:lol2::lol2: ale cos mi to przypomnialo . . . . . moja pomrocznosc:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 No to sobie kupisz nową pościel. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Możesz zwrócić pościel i kupić nową.... w Y przyjmują tak jak w I i ktoś mi kiedyś mówił, że nie ma limitu na oddanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 sobie właśnie zerkam bo mnie mój dostawca znerwił z letka;) Brazula snaczy podświadomie chciałaś nowa pościel mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2015 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Wy tu sobie podśmichujek nie róbcie :lol2:O nowej pościeli to nawet nie myślałam, posiadana aktualnie ledwie 2 miesiące ma!!!!!! W Jysku następny raz będę za tydzień ... w nosie, juz ubrałam (na szczęście pozostało mi 2 zmiany szersze) jakoś przeżyję!! Uwaga, zdjęć ciąg dalszy, pierwsze są w dzienniku ale te, podejrzewam ciekawsze Ano jest tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Planujesz zakup sofy dla siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts