DPS 21.06.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Kochana, ja jak Arctisia, nie moje klimaty, więc nie potrafię, nawet nie próbuję.Jak kiedyś zwariujesz i będziesz chciała mieć klimaty retro, to służę pomocą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.06.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 No niestety mam tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2015 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 No i masz, same retro-kochasie mi się trafiły Nic to, może gdzieś Prababkę namierzę .... Dzień deszczowo-ponury z przebłyskami dobrego humoru - bardzo krótkimi to się biorę za szukanie i kombinowanie .... Miłego dzionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Brazula jakby ten wizualny projekt był to by jakoś łatwiej było a tak gadał ślepy o kolorach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2015 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Zrobię, no zrobię, właściwie to już robię .... Mam tylko dylemat: czy dwać boczne kinkiety czy zwisy z sufitu ... i to kusi i to nęci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 21.06.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Dzien dobry.Widziałem wizualizację. Co prawda jest to wstępny projekt, ale juz mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2015 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 No i za to Cię kocham Szanowny Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.06.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 No grunt to zgodność małżeńska. Kinkiety - klimat Zwisy - oświetlenie wybór należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 i do otoczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.06.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Chyba, że dasz i to i to i będziesz włączać w zależności od nastroju/potrzeb;) Te kulki też ni się nie podobają, z barem mlecznym PRL mi się kojarzą... tylko nie pytaj dlaczego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.06.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Braza,ja z retro mam retrospekcje,za nowoczesnością nie nadążam,ale jestem oto na dywaniku,wzywałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2015 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 No to pomóż Prababko Kochana. Własnie coś tam wymodziłam zaraz wrzucę ... A swoja drogą te wszystkie CIA i FBI to mogłyby się uczyc od nas Chcę nowoczesnie ale przełamane czyms łagodnym, zaraz coś wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 21.06.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 No to wrzucaj Braza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2015 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Wstępnie wygląda to tak: Wyżej są zdjęcia kostek Italuxa nabytych drogą kupna do kuchni ... kto wie, czy nie wylądują w łazience ...I znalazłam jeszcze takie - tez mi się podobaja ale z tymi to już w ogóle nie wiem, co zrobić i czy się nadadzą ... http://www.reconi.pl/files/1761587515/md83351c,w_330,wo_330,ho_330/ksenia-md8335-1c-lampa-wiszaca.jpg Jeśli masz inne pomysły to jestem otwarta P.S. Na zdjęciach kolory ścian wpadają w beż albo coś takiego, bedą w złamanej bieli, program przekłamuje. Edytowane 21 Czerwca 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Braza na temat oswietlenia sie nie wypowiem ale zapytam co to za program do wizualek? Przydałby mi sie teraz taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2015 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Pro100 ściągnięte z netu wersja demo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 aa wersje demo tez mam tylko jeszcze nie zainstalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.06.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 A te lampy w kuchni, to gdzie by miały być? Burdelową wyrzucasz znad stołu?łazienki w ogóle nie rozumiem. Znaczy nie wiem, jak ona ma się do rzeczywistości istniejącej. Jedna łazienka i pralnio-kotłownia będzie, czy łazienka z zakamarkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.06.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Brazunia,późmo wróciłam,ale zajrzałam.Pomyliłaś mnie chyba z Pestką,ona pięknie wrzuca przeróżne wizki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2015 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Wiesz Prababko, to wszystko możliwie ostatnio mam zbyt często poproczność jasną .... No przepraszam .... Łazienka bedzie miała jedno wejście główne z niej wejście do pralni, w której bedzie tez bojler. Jak już się trochę obrobię wrzucę całość, aktualnie jestem na etapie popadania w depresję .... szukam oczyszczalni ścieków - biologicznej, żeby nie było za łatwo - i chyba pójdę zaraz się pochlastać, jeno na pole, żeby podłóg juchą nie zafajdać w kwestii lamp .... o jakiś zwisach nad zlewozmywakiem myslałam już od jakiegoś czasu, pchały mi się w to miejsce nachalnie. Znalazłam te kostki i kupiłam, bo jak dla mnie ładne. Oczywiście, wiąże się to z wymianą tej nad stołem - z burdelowej na inną. Tyle w kwestii wyjaśnień ... jeśli ktoś coś wie, widział, czytał o oczyszczalniach to błagam, podsyłajcie linki!!! Edytowane 22 Czerwca 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts