wu 22.06.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Ci Brazulka cosik posłałam;) w kwestii lamp to tyle podpowiem żebyś zwracała uwagę nie tylko na wygląd ale i źródło światła bo jednak sporo się w łazience świeci;) sama mam w łazience ładne, tylko na to patrzyłam, ale na durne żarówki G9 sporo prądu i często się przepalają, niby można założyć takie cóś żeby ledowe wkładać ale to mi wylezie z oprawki żarówka i paskudnie będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Pomachać przyszłam, bo tu ciągle o lampach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.06.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Myśmy już wszędzie na ledowe się przestawili. Na szczęście nie dałam się skusić żadnym halogenom, więc nie mieliśmy z tym problemu. Poczekam na wizję łazienki cierpliwie - wszak słynę na całym świecie z cierpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2015 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Wuska doszło, dziękuję!W kwestii żarówek: przede wszystkim ledy i to w każdej postaci, te z gwintami G9 czy GU10 też są już ledowe, sama takowych używam więc nie ma żadnego problemu. Wiekszość lamp przystosowana już jest do żarówek energooszczędnych i ledowych ! Te moje kostki mają gwint G4 ale to pikuś, już znalazłam ledowe. Z ledowymi żarówkami jest o tyle problem, że powyżej 2700K świecą brzydko - jasnym, białym, wręcz sterylnym światłem. To z moich doświadczeń wzięte, teraz nie kupuję żarówki powyżej 2700K i mam fajne, ciepłe światło! Ano tak Agduś, cierpliwością to Ciebie jeno koty przewyższają !!! Depsia, nie na bieżąco jesteś, bo juz się oczyszczalnia sforuje na plan pierwszy .... ale lampy nadal w czołówce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.06.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Brazula, pytanie za 100 punktów - poleć jakąś dobrą stadninę w okolicach Waszo-naszych (czyli najlepiej jakoś na północ od Czaplinka) Chodzi o 8-latkę, która "jeździ już od jakiegoś czasu i chętnie brałaby dodatkowe lekcje". To chodzi o naszych gości do "Domku z bajki" czyli na Rolkę w wakacje. Ja nie mam pojęcia w temacie a Pani pyta czy mogę coś polecić. Będą u nas wynajmować 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2015 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Gagaciu nie pomogę bo nie znam tu innych stajni poza ta, w której kiedys stała Brazylka - ale tej nie polecę. Przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.06.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Wymyślasz dalej?I nie mnie, żeby jasność była, tylko design w chałupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.06.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 No to przynajmniej tyle, że ta NIE - zawsze jakaś informacja dla tej Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2015 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Optymistyczna wersja .... tak, zawsze to jakaś informacja Depsiu, wymyslam, wymyślam i mam ogromną ochotę również zwymyślać kogoś ... Z oczyszczalnią ścieków walczę a to straszliwie nierówna walka jest, ja - co potwornie mnie deprymuje - stoję na z góry przegranej pozycji !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.06.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 czymu Brazulka?? co Ci zrobiła oczyszczalnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.06.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Znaczy że co? Bijesz się z oczyszczalnią? A ona jest nowa, czy używana? Bo z używaną walczyć to jeszcze mniej przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Oczyszczalnia jest nowa, na szczęście, nie używana więc uszlajanie się dżównem nie grozi. Za to grozi mi szaleństwo! Wusia, ta firma to przywiozła drenaż do Twojej ze sobą? Bo mi każą studnię chłonną robić sobie samej! Chyba ich pogięło!!!!! Edytowane 24 Czerwca 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.06.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 taż Kochana pisałam Ci że kupiliśmy samą oczyszczalnię a żwir do drenażu i koparkę i włókninę i robociznę sami:) a co do studni tom wróżek czy co:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.06.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Braza, może zrób wszystko sama i zapłać jakiejkolwiek firmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2015 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Boszsz... już się boję, bo kiedyś, w nieznanej przyszłości, nas też czeka zrobienie oczyszczalni. Brrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2015 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Ty Osia cholernie dowcipna jesteś, wiesz... Rozmawiałam z pane z innej firmy i albo ja coś popieprzyłam albo oni robią całość...oby to drugie.. Miłego dnia... Mi Szanowny Pan sprawdzenie łączności o 7-ej rano zrobił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.06.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Zanim wstanę to tel jest WYCISZONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2015 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Powiedziała, co wiedziała .... Oczyszczalni ciąg dalszy .... w chwili gdy już zniknie mi w glebie i zacznie odbierać ścieki chyba się upiję!!!!! Edytowane 25 Czerwca 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Mam nadzieję, że będziemy wtedy w Brazoczysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts