Moose 25.06.2015 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Obiecujesz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2015 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Nie wiem Agduś, chciałabym to wszystko w sierpniu załatwić, demolka i odbudowanie zajmie p. Demolce pewnie ze 4 tygodnie ... Czy obiecuję ... nie, nie obiecuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 OOo, a już zaczynało byc tak interesująco!Jak możesz rozbudzać takie nadzieje, a potem się wycofywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 I do dziennika zajrzałam - pięknie się dzieje u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.06.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Brazula no i skąd bierzesz i czy sama w komplecie się zrobi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2015 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Na obecną chwilę pomysł mam iście diabelski: oczyszczalnie wezme z Eko-Suma, zakupie studnię chłonną 900l tzw. gotowca i Eko-Sum mi to zmontuje. Chyba że ... odezwie się druga firma z jakąś sensowną propozycją. Czy ktoś się zna .... czy dwie rury średnicy 450mm mogą służyć jako studnia chłonna?? Bo i taką propozycję od jednej z firm dostałam. P.S. Uwielbiam rozbudzać nadzieje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.06.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Pffff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 nie wiem, nie znam sie ale 450 mm to strasznie malo, my mamy studnie chłonna na deszczowke kregi benonowe o srednicy bodaj 150 cm a moze 120? juz nie pamietam dawno to było, ale sasiad obok ma PoSia jak go spotkam to moge podpytac. Chociaz ty pewnie potrzebujesz na cito wiedziec? moze zajrzysz do ktoregos z watkow i od razu odpowiedz na pytania sie znajdzie http://forum.muratordom.pl/tags.php?tag=przydomowa+oczyszczalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2015 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Ano widzisz TARcia, byłam na tych wątkach i wiem tyle samo, co wcześniej. Zaczyna mi sie powoli klarować pomysł ... tfu..tfu..tfu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 no to polecam chyba najszybciej i jak dla mnie najłatwiej grafike gugla odpalic, pismo obrazkowe od niepamietnych czasow jest najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2015 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Kochana, czy Ty naprawdę myślisz, że ja tych obrazków nie oglądałam???? Powoli, bardzo powoli idę do przodu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 :lol2:Brazunia zapomnialam, ze z inteligentna babka rozmawiam. Ale tak to jest jak na codzien mam z tłukami zazwyczaj do czynienia:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.06.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jak ja się cieszę, że mogłam już zapomnieć o różnych rodzajach oczyszczalni, ich zaletach i wadach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.06.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Też jestem zachwycona faktem posiadania gównociągu gminnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2015 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wiecie co Agdus i Osia ... nie pomagacie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.06.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Ależ my nie mamy gównociągu gminnego! Mieszkamy aż kilometr od rynku. Tak się składa, że to za daleko dla gównociągu. Wprawdzie wiele dalej położonych domów nie ma za daleko, ale my mamy. Znaczy za daleko. I oczyszczalnię mamy. Sąsiedzi mają szamba, które wylewają na pobliskie niezabudowane działki. Czasem w nocy musimy zamykać okna, bo wali okrutnie. Zastanawiam się, jakie piękne marchewki będą rosły na tych użyźnianych teraz regularnie działkach. A może nie będą rosły? Właśnie sobie uświadomiłam, że my jako jedyni mamy marchewki. Pozostali mają trawę (nie mylić z trawką) i krzaczki ywentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Zastanawiam się, jakie piękne marchewki będą rosły na tych użyźnianych teraz regularnie działkach. gówniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.06.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wiecie co Agdus i Osia ... nie pomagacie mi Pseprasam... to z nadmiaru wolnego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2015 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 U nas szczelne szambo króluje póki co, ale... Czeka i nas oczyszczalniowy ból głowy, oj czeka za czas jakiś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2015 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Dlaczego ja mam 2 psy??? I dlaczego obadwa uważają, że 7 rano to już późna godzina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts