braza 02.07.2015 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Obawiam się, że u mnie też trzeba będzie lać... Agduś, moje dziecko potrzebuje na wtorek świadectwo zdrowia i.. Też "zapomniało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 maz wczoraj olewal, niestety zimno bylo. niby slonce ale wial polnocny wiatr, przemarzlismy. mam wszystkie krzaczki juz posadzone, nie bedziemy podlewac nic poza truskawkami i kwiatami w doniczkach wiszacych na altanie, no i ofkors tych w oranzerii - te trzeba lac rano i wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2015 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 W Brazoczysku już jestem i ... chyba muszę podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.07.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Podobno dzisiaj dzieci podlały. Nie było nas w domu, a po powrocie padłam jak kawka i nie miałam nawet siły sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 ja dzisiaj podlałam w sumie tylko hortensje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Miałam zbożne zamiary, ale nie zdążyłam podlać, bo przyspawałam się do kosiarki i rzeczona kosiarka wciągła mnie do roboty i nie puszczała. @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.07.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ba, ja 2 godziny ze szlauchem.. Boję się, że jak wrócę z urlopu to tylko będę liczyć straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2015 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 no upały u nas sakramenckie zapowiadają, w sumie posiadanie obszaru wyłożonego matą ma zalety bo dłużej wilgoć się pod nią utrzymuje więc ozdobne dadzą radę jak nas nie będzie zresztą w razie W teściowa polać może a drzewa powinny dać radę bez podlewania bo już trochę rosną, biedne by były te świeżo posadzone, a hortensje kwitnąć zaczynają to potrzeba im dużo wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 w sumie posiadanie obszaru wyłożonego matą ma zalety bo dłużej wilgoć się pod nią utrzymuje więc ..... szybciej sie zagotuja i ogrzybia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 My wały zafoliowaliśmy jednak i teraz bardzośmy zadowoleni, bo gdybyśmy mieli jeszcze tam plewić, to trzeba byłoby zrezygnować.A tak zioła dają radę, porosły takie fajne, że ku naszemu zdumieniu trzeba ziołowe żniwa robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 eee wal do ziol a ten brezent do ozdobnych, ktory ma Wusia to jednak roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Sadziłam dzisiaj krzaczek na zafoliowanej ziemi. Musiałam odgarnąć korę i się zdziwiłam, bo pod spodem była całkiem wilgotna, mimo że jej nie podlewałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 TAR-cia ten mój mat to taka lichota jest a roślinki duże dziurwy mają za to pod matą wilgotno i nie cierpią tak suszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Pod agrowłókniną ziemia dłużej utrzymuje się wilgotna, sprawdzone namacalnie! Wieczór miły wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Ciekawe jest to, zwłaszcza, że agrowłóknina jest zwykle czarna, wydawałoby się, że wszystko się ugotuje pod nią i zaschnie. A jednak tak się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 i woda migusiem pod nią wlata;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.07.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Truskawki mamy od lat pod włókniną i nic złego się im nie dzieje, a pielenia niewiele. Reszta włókniny, a jest jej dużo, pokryta zrębkami albo korą, więc kolor nie ma znaczenia. Kora pomaga utrzymać wilgoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2015 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Sprawdzenie łączności ... nowy internet od starego operatora ... Uwaga!!!! Start!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.07.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 I zamilkła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2015 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Zamilkła, bo internet kapryśnik jak te pomarańczowe gnidy a poza tym to ja teraz goszczę naszą EZSię, no to wicie rozumicie Ściskam Was mocno, miłego popołudnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts