wu 05.07.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 ooooooo fajnie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Oooo, teraz wiem, czemu tak zamilkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.07.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 No to dobrej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2015 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Bawiłyśmy się świetnie, ale to wiadomo! No pojechały .... próbowałam przekonać Ewę, że rozstawianie namiotu w przedbiegach przegrywa z drzewem pełnym czereśni ale cóż ... namiot wygrał! A teraz testuję internet ... ciekawe, kiedy mnie diabli wezmą ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 zawsze to co dobre szybko się kończy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.07.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Braza... a duże to drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Tyn nowy, tyż gówno wart...????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Łeee, zaraz tam diabli.Toż złego nie biorą! Sama wyjdę, sama!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2015 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Arctisia drzewo samo w sobie wielkie nie jest za to czereśni ma od zarąbania:D Osiczko, działa a jeszcze gdy antenę uda mi się dokupić będe w domu! Depsia zostań, ja to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.07.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Proszę opisać ze szczególami tą internetę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2015 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Zgodnie z życzeniem Osiczko: - pierwsze primo (i jedyne): oferta nazywa się LTE Freenet. Ja płacę 74,90 ale ... mam obniżoną kwotę o prawie 20zł za usługi w Orange (stacjonarny, komórkowy). Limit przesyłu danych 70GB. Router ZTE MF 283+ aktualnie działający bez anteny zewnetrznej radzi sobie dobrze ale antene zewnętrzną i tak kupię, a co - stać mnie Prędkość ... no cóż, bez anteny porażająca nie jest ale jeszcze nie pluję jadem. Gdy będzie już antena wtedy zobaczymy o ile sie ta prędkośc poprawi. Testuję to cudo od dwóch dni i jeszcze nikogo nie zagryzłam, to chyba dobrze rokuje. Jeśli jakims cudem pomarańczowi dostarczą mi tu LTE wtedy nie ma limitu przesyłu danych. Dopisuję: odbiera 3G, HSPA, HSDPA więc LTE nie potrzebujesz u siebie w tej chwili mieć. Chyba tyle ... jakby co pytaj, jeśli będe umiała odpowiedzieć - odpowiem. Gorąco ale wiaterek wieje więc idzie przeżyć. Córcia w Lublinie miała rano egzamin z kontaktu z koniem a kontakt ów polegał na tym, że konie wyczyszczone i osiodłane czekały tylko na jeźdźców ... ciekawe sprawdzenie kontaktu... Egzamin za Nią, jutro wraca do domciu a o 15.00 będzie wiadomo, czy Ją chcą czy też zdurnieli do reszty i nie ... Gnidy leżą na terakocie jak z diabłów skóry, nawet na myśl im nie przychodzi wyściubić nosa na ten żar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2015 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 TARcia i Arctisia - własnie dokonałam zamówienia odkurzacza .... Wy się na wszelki wypadek juz spakujcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.07.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 ja tam jestem spakowana.......................na urlop, ktory zaczal sie w piatek ale do dzis w robocie siedze:bash: u mnie czas zniw obecnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2015 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 ...Gnidy leżą na terakocie jak z diabłów skóry... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.07.2015 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Braza właśnie jutro muszę dzwonić do serwisu bo mi nie pryska... znaczy pryska ale nie tak jak powinno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.07.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Arctisia drzewo samo w sobie wielkie nie jest za to czereśni ma od zarąbania:D To jeszcze mi powiedz po cholerę Ty tak daleko mieszkasz!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2015 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Nie wygłupiaj się Arctisia z tym niepryskaniem bo mnie zaraz trafi!!! I nie mam pojecia po jaką cholerę ja tak daleko jestem od Ciebie:) Depsia, Ty sie nie śmiej, jeden dywanik mam przy samym kominku a drugi w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.07.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ja ten jeden dywanik załatwiłam karcherem , przy okazji jak młody mył auto.. bezobsługowo i lekko przede wszystkim. A na co zdaje Karla do tego Lublina? Kawałek będzie miała... na obiad w sobotę nie zawita do mamusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.07.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Muszę popytać czy mają takie cóś u mnie i spróbować wypożyczyć do testowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.07.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Jako odkurzacz jest extra, a jako praczka... najpierw mi w dużej szczotce nie pryskało tylko ciurkało dwoma strużkami, założyłam małą - było super... po drugiej dolewce taka sama kicha jak z dużą. Może za tępa jestem i nie umiem czegoś tam... ale skoro raz pryskało to dlaczego już nie pryska. Jutro zadzwonię to będę mądrzejsza. I do lekarza mus, prześwietlenia odebrałam, nie znam się ale czytać umiem i opis jak dla paralityka jakiegoś, w prawo skrzywiona, w lewo skrzywiona, lordoza mega... eeee tam, trzeba się chyba upić! Wszystko nam się pieprzy:bash: Se ponarzekałam... lepiej mi:) Sorki Brazulka, że u Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts