DPS 07.07.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Arctiś - to od pracy, niestety. Lampę solux kup, poproś, żeby dali zestaw ćwiczeń, staraj się nie przesilać kręgosłupa. Powoli wyjdziecie na prostą, w końcu musi się poprawić! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.07.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Aby kręgosłup zechciał się naprawić.. ale jak mi wiadomo.. raczej się nie bardzo chce naprawiać..... oby gorzej nie było... Nie wiem co ma zrobić ta lampa.. ale chyba lordoz kręgosłupa nie prostuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.07.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Arctica.. wyrzuć na dwór dywany i karcherem je potraktuj.. będą czyste w sumie bez większego wysiłku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2015 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 A narzekaj sobie Arctisia na zdrowie, narzekanie umiarkowane nie powoduje we mnie sprzeciwu Młoda sobie wybrała hipologię i jeździectwo w Lublinie a we Wrocławiu zootechnikę. Jak na razie skłania się ku temu pierwszemu. Czekam na pudełeczko .. tzn. cholera na Agdusiów oczywiście. A gdy odkurzacz przyjdzie to go sobie wspólnymi siłami przetestujemy! Osica, zadzwoń do pomarańczowych to ostatnio modne u nich jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Szał sprzątania Was opanował, odkurzacze piorące, suszarki i w ogóle! Mnie tam dobrze bez tego, nie będę się przemęczać! Burza była litosierna u nas, poszła sobie spokojnym krokiem, teraz za to jakiś wiatr się zerwał i dokucza, drzewa tarmosi. Ale ogólnie jest ok, nie narzekamy, bo nie ma na co, popadało po upałach, porządnie nawilżyło, oby tylko teraz tak się utrzymało. Trzymam kciuki za Karlitę, niech się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 08.07.2015 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Ktoś naprawdę szczerze trzymał kciuki.Młoda zadzwoniła do mnie jakąs godzinkę temu i podekscytownym głosem powiedziała "Jestem zakwalifikowana na studia" czyli w Brazoczysku bedziemy mięli studentkę Ha!Miłego dnia wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2015 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Odnoszę spokojne wrażenie, że Szanowny miał na mysli "będziemy mieli" a nie "mięli" ... Jakkolwiek jednak by nie było mamy studentkę! Zakwalifikowała się i w Lublinie i we Wrocławiu, bardziej jednak skłania się ku temu pierwszemu. Kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.07.2015 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 gratuluje Studentki (tce) moj pryska bez problemu, chyba wszystko dobrze robie Wiola jeszcze tego karchera trzeba miec:rolleyes: ja go na pewno nie kupie, bo na karchera mi kasy szkoda, nie bede w zyciu korzystac. a dywanow u mnie duzo na grubym spodzie , wyniesc, wyprac, wyplukac i wysuszyc to dla moich plecow, kolan i barku - NIEWYKONALNE a nie mam pod reka zdrowego silnego mlodziaka wypralam sofy - psy czuja sie nieco oniesmielone, chyba za czyste:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.07.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Odnoszę spokojne wrażenie, że Szanowny miał na mysli "będziemy mieli" a nie "mięli" ... Jakkolwiek jednak by nie było mamy studentkę! Zakwalifikowała się i w Lublinie i we Wrocławiu, bardziej jednak skłania się ku temu pierwszemu. Kamień z serca I kasa z kieszeni;) Brawo brawo brawo:wave: Uściski dla nowego członka braci studenckiej i dumnych Rodzicieli:) A tak na marginesie to o jakim sprzęcie Wy tu Dziewczynki rozmawiacie? Co tam Arctisi nie pryska a powinno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.07.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Gratulacje wielkie A jak będzie Młoda w Lublinie to może ją odwiedzisz... a ja po drodze prawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Wielkie gratulacje dla Karlity, wspaniale! Proszę powinszować studentce i szykować kasę na październik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.07.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Gratulacje wielkie A jak będzie Młoda w Lublinie to może ją odwiedzisz... a ja po drodze prawie... Najpierw do mnie zawita:) Ja też .....prawie po drodze, ale nie róbmy scen;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 noooooooo takie newsy to ja rozumiem, najszczersze gratulacje Studentce no i oszywiście rodzicielom bo co nie co się przyczynili jakby nie patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2015 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Maxi... o odkurzaczu rozmawiały z funkcją prania. Dla Karli gratulacje... Dla rodziców spokój w domu.. wreszcie się Braza dopiero wyśpi..Dla kieszeni/portfela spustoszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.07.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Pokaż królika!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2015 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Studentka dziękuje bardzo:yes: Kjójika pokażę, obiecuję! Jestem na etapie szukania mu bezpiecznego miejsca - czytaj: tam, gdzie go gnidy ONkowe nie dorwą!!!! Jutro zrobie mu zdjęcie a już teraz Wam powiem .... bosssssskiiiii jeeeest!!!!!!!! Buziaki zostawiam i powiem tak - jak już uda mi się wyrwać z Brazoczyska to na pewno zajrzę do tych po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 ... jak już uda mi się wyrwać z Brazoczyska to na pewno zajrzę do tych po drodze :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 qrde jakiego królika??? Nie pryska odkurzacz, ale nie chce mi się go jeszcze raz sprawdzać i ew. odwieźć do serwisu bo mi zabiorą, odkurza i to mi potrzebne. GRATULACJE DLA STUDENTKI!!! I ja też po drodze... no prawie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 a mnie sie nic nie chce:cool: ide sie poopitalac kolejny dzien:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts