Moose 26.07.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Wielce pouczające Jak Gnidy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2015 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Gnidy maja sie świetnie Osiu, jak zawsze! Mała gnida rośnie, rosną tez jej możliwości w kwestii anihilacji wszystkiego wkoło. Szczególnie upodobała sobie kable ... cholera jasna. Duża gnida osiągnęła co prawda ogromne możliwości wkurzania (żeby nie powiedzieć: wk...ania) ale wszystko wskazuje na to, że to jeszcze nie koniec Prawda, jak dużo można się nauczyć bedąc takim fascynatem pracy, jak ja ?? Godzinami mogę przyglądać się pracy i ... uwieczniać ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.07.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 ? Godzinami mogę przyglądać się pracy i ... uwieczniać ją I to jest bardzo słuszna koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Brazula Ty to normalnie jak Hitchcock dawkujesz napięcie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 26.07.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Nie da się ukryć, że też w napięciu czekam na"co ta Braza wymyśliła tym razam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2015 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Jeszcze trochę poczekajcie, proszę, bo właśnie skończyłm rozmowę z Szanownym Panem (prawda, skarbie...?) i musze sobie zapalić, bo komuś krzywdę zrobię! A w tzw. "międzyczasie" ... czy komus będzie się chciało poszukać tej lampy w innym sklepie? W tym z linka dostepna będzie dopiero od października a to bardzooooo dłuuuugooooo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.07.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Ło moja matko b.oska.... ... a nie może być tańszy ten kinkiet?Jeszcze trochę poczekajcie, proszę, bo właśnie skończyłm rozmowę z Szanownym Panem (prawda, skarbie...?) i musze sobie zapalić, bo komuś krzywdę zrobię! A kto Cie tak wkurzył???? i o co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 czyżby Cię Szanowny Pan tak pobudził Brazula smutek bo nie ma firmy a pod tą nazwą to wsio inne a nie to wyłazi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2015 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 (edytowane) Ani własnie, nie ma producenta ... Zaraz sprawdzę, czy sklep był uprzejmy odpowiedzieć na moje pytanie o tegoż. Nieeeee, Szanowny Pan, gdy jest daleko jakoś mnie nie pobudza nerwowo Musiałam zapalić, bo rozmowa była długa a na górze nie palę ot i cała tajemnica ... Arni wierz mi ... widziałam droższe P.S. Sklep był uprzejmy! Producentem lampy jest estońska firma H. Rogu S.L.P. .... cokolwiek by to nie znaczyło. I dżówno mi z tego przyszło, bo tego producenta lampy znalazłam w sieci dwie .... I kicha, cza mi czekać do października Edytowane 27 Lipca 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.07.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 A co się tak zaparłaś, lampa jak lampa. Inne też są ładne. W życiu nie chciałoby mi się czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.07.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Ani własnie, nie ma producenta ... Zaraz sprawdzę, czy sklep był uprzejmy odpowiedzieć na moje pytanie o tegoż. Nieeeee, Szanowny Pan, gdy jest daleko jakoś mnie nie pobudza nerwowo Musiałam zapalić, bo rozmowa była długa a na górze nie palę ot i cała tajemnica ... Arni wierz mi ... widziałam droższe P.S. Sklep był uprzejmy! Producentem lampy jest estońska firma H. Rogu S.L.P. .... cokolwiek by to nie znaczyło. I dżówno mi z tego przyszło, bo tego producenta lampy znalazłam w sieci dwie .... I kicha, cza mi czekać do października Brazunia, mnie wyszło że lampa jest hiszpańskiej firmy Rogu. Znalazłam w sklepie francuskim, kosztuje tam 127€ i chyba jest dostępna ale z tego co zrozumiałam okres oczekiwania 2-3 tygodnie. Adres sklepu e-luminaire.com a kod produktu 006-1415/11016 Demolka mi się podoba i te kosmiczne obiekty w ogrodzie takoż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2015 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Wow, teraz już w całej Europie lampy szukasz? Ja jak Ewa, w życiu. Poleciałabym po jakąś podobną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.07.2015 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Maxi dzięki, pewnie poczekam na ten polski sklep. Zaintrygowałaś mnie krajem producenta...gdzie Rzym, gdzie Krym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.07.2015 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Ja też widziałam droższe... A lampa... ma świecić.. ot... i nie chciałoby mi się czekać.... chyba, że była by to miłość od pierwszego wejrzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.07.2015 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 No i proszę, poprzedniego posta pisałam z telefonu i wyszły kwiatki .... Odpisałam Ewie i Depsi, że podobnych nie ma, to pierwsze primo, a drugie primo: obejrzałam chyba srylion kinkietów i wpadły mi w oko jeszcze 2 rodzaje ... w cenie od 800zł za sztukę. Oki, nawet ja bym tego nie zdzierżyła Masz rację Arni, lampa ma świecić ... ja jednak chcę, żeby jeszcze w miarę ładnie wyglądała. Poczekam, nie pali mi się, będą jeszcze spoty więc się nie zabiję wchodząc do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Najważniejsze, żebyś to Ty była zadowolona, reszta jest... nieważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.07.2015 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Najważniejsze, żebyś to Ty była zadowolona, reszta jest... nieważna. O to to!!! A mójny to przy takich cenach zawsze pyta czy laskę też robi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.07.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.07.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Laska to pikuś, przy takiej cenie powinny się same zamontować Chyba już wszyscy jesteśmy zmęczeni tym remontem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2015 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 ....aktualnie 40c w cieniu .... to na morzu jest cień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts